üzenetek

hozzászólások


Predatorr
(őstag)

Fizikai gombos sztem nincs, de nem is éreztem szükségét. Modell választékot nézd, mert frissül. Moripodsom volt, klasszisokkal jobb a Samu AKG vezetékesnél (meg is lepett), de tönkrement, és nem tudták cserélni, csak X1 Pro-ra (vagy gyengébb nem aptx-re), amely nem bűnrossz, de az aptx hiányát nagyon érezni, kisebb a hangsugárzó, sokat kellett eq-val is játszani (jetaudio 20 sáv megoldotta), mert nem egyenletes a hangképe. Szóval ezt nem ajánlom. A sima Moripods akkor szuper, ha illik a füldebe, ezért mondtam, h ki kell próbálni, mert ha kimozdul, vesznek a basszusok.
Beszédre mindegyiket jónak találtam, zajban is.
Izoláció nálam nem pálya, nem akarok sehol meghalni, mert a veszélyt meg nem hallom, otthonra van rendes füles. QI értelmét nem látom, mert régimódi vagyok, nekem a töltés maradjon a vezetékben.
Nekem leginkább a hangzás számít, és hogy legyen esetleg játékmód.


Arm_64
(csendes újonc)

Neked az aksi meddig bírja?


Arm_64
(csendes újonc)

Mert tény hogy a gyártó honlapján 10 órát bír de én ezzel szkeptikus vagyok mert általában kevesebbet bír mint amit a gyártó mond.


szkaroly
(senior tag)

50 százalékos hangerőre érvényes a 10 óra. Ennél azért általában hangosabban megy a zene.


freeapro
(senior tag)

Sziasztok, mégegyszer megkérdezem, hátha tud valaki válaszolni: iroda zaját mennyire szűrik ki ezek a fülhallgatók? Érdemes vele kísérletezni, vagy erre a célra csak passzívan is izoláló, teljes fület körbeölelő fejhallgató való?


Predatorr
(őstag)

Enyém 30%-os, az már kiszűri. Persze kérdéses, hány a rikácsina a büróban. :D

Szkaroy: 67%-nál.figyelmeztet a teló. Nálam a Haylouk 60%-on túlteljesítették az üzemidőt. Több mint 1ó után ugrik le 90%-ra.


njnl
(aktív tag)

A Redmi Buds 3 Promat gondoltam, hogy lecserélem majd erre az új szériára, de számomra inkább csalódás. Alapból, hogy csak száras kivitel van, nekem kizáró ok. Elhagyták a vezetéknélküli töltést amibe nyilván nem halunk bele, de néha hasznos amikor csak a telefon hátlapja elérhető a töltéshez. Imádom a mostanit, mind hangzásban, mind kialakításban. Viszont az aksi gyengülés ellen nincs mit tenni. A gyakori napi 6-7 óra használat mindent megviselne. Várok még egy évet, hátha nem kell gyártót váltanom.

Az pedig, hogy a Xiaomi Earbuds alkalmazás nem kezeli a 3 Prot és külsős alkalmazással kell állítgatni meg megint érdekes vevő viszony...


freeapro
(senior tag)

Melyiket próbáltad? En megrendeltem egy oro-t.


njnl
(aktív tag)

Lehet félreérthető voltam. Nincs személyes tapasztalatom, szimplán a teszt alapján írtam.


szkaroly
(senior tag)

Meglepően jó hangja van a sima Buds-nak. Mondjuk én nem vagyok egy audiofil, de pariban van a kábeles fülesemmel.


yodamastah
(őstag)

Szerintem nem jó iroda zaját (beszédet) csökkenteni. Hiába rakod a zajszűrést "deep"-re kikapcsolt adaptív ANC mellett is visszavesz ANC-ből, ha nincs folyamatos nagy háttér zaj.

Sajna a Sony WH-1000XM5 is ezt csinálja, azért is tartottam meg az XM3-at.

[ Szerkesztve ]


freeapro
(senior tag)

Még irodában nem tudtam kipróbálni az 5 prót, de nagyon jó hangja van.
Santana Ultimate-el tesztelek :)
A mélyeket tényleg kicsit túltolja.


tomika1988
(csendes tag)

Sziasztok!
Redmi buds 5 pro t használok. Olyat tapasztalatom van vele, hogy az Adaptive sound kikapcsol ha megállítom és elindítom a zenét. Van hogy a következő zeneszámnál pár másodperc után bekapcsol, de nem mindig. Valaki tapasztalt ilyet? Adaptive sound nélkül élvezhetetlen a zene.


Joe.36
(addikt)

Most vettem a Redmi Note 13 pro hoz egy Redmi bus 5 . Nagyon jó telefonálásra, zenére, számomra eddig ez a legjobb ! Ajánlom mindenkinek ! :)

[ Szerkesztve ]


LQRT
(csendes tag)
Blog

Sziasztok, Érdemes lehet váltani Redmi Buds 3 Pro-ról?
Cserélnem kéne de nem tudom hogy vegyek-e még egy Buds 3 pro-t vagy frissítsek buds 5 re vagy a pró-ra...

üzenetek