üzenetek

hozzászólások


hcl
(félisten)
Blog

:R


kcsa
(veterán)
Blog

Egy flakon hidrogén-peroxidot felajánlok a nemes cél érdekében, látva ezeket a gépházakat :D


Gynt
(junior tag)

Sok sikert a rendezvényhez! Várjuk majd a beszámolót is!


Pötyi
(őstag)

Csak nekem nem tölt be az oldal?

[ Szerkesztve ]


Armagedown
(őstag)
Blog

Jó ez így, sokkal autentikussab :)
Legutóbb pont ilyen LG cd-romot is vittem leadni e-hulladékként.


Pötyi
(őstag)

Dik! Mobilról nem jön be, csak asztali gépről!

Most látom, hogy fagyizó van elnevezve rólam...


kcsa
(veterán)
Blog

Persze, de ha van rá igényük, tartom az ajánlatot. (kicsit sokat sikerült vennem :D)


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
Blog

A Yettel és pár egyéb szolgáltató nem éri el valamiért a logoutot.


hege8888
(aktív tag)
Blog

Igény lenne rá, de az a fránya idő, az sincs sose ölég.. De ha egyszer odajutok, majd kereslek tanácsokért.. ;)
De ha van fodrász ismerősöd, annak is felajálhatod! :DD

Egyébként szoktam vacillálni, hogy melyik a jobb, a nosztalgikusan megsárgult, vagy a 25 éves gépház, ami még patika újnak néz ki.. Valahol mindkettő hűha-t vált ki a látogatóból, szóval kell ilyen is-olyan is.. ;)

[ Szerkesztve ]


d.janos
(csendes tag)

Össze kellene országos szinten állnotok páran ilyen retrósoknak és egy utazó, nagy és átfogó retró kiállítást szervezni a nyáron két olyan helyszínen amit a Dunántúliak is és a Tiszántúliak is könnyen meg tudnak közelíteni, egyszerűbb az utazás is. Kinézni 1-1 várost, pl. Debrecen és Székesfehérvár. Na meg persze egy támogatói számlaszámot csinálni. Én biztos egy ötössel beszallnék. :R


hcl
(félisten)
Blog

Fehérvárra Bacsis megoldja, Füle nincs messze.


hege8888
(aktív tag)
Blog

Na, erre kíváncsi lennék mit szólna Bacsis, de szerintem szkeptikus lenne egy ilyen tour-ral kapcsolatban, ahogy én is.. Már az is egyfajta rizikó, hogy akár Fülén, akár én itt Hódmezőn autóba rakom és átzötykölöm a HDD-ket pár utcával arrébb.. Ki pakolná? Másra megint csak fenntartásokkal bízná az ember... (kérdezd Bacsist a kölcsönadott IBMekről, pedig nem 8 általános közmunkásoknál járt a cucc) Mindezt munka mellett, stb.. Inkább tégy még ahhoz az ötöshöz, fűzd még az asszonyt, hogy egy hosszú hétvégére elmentek oda, ahol véletlenül épp party van..😉

[ Szerkesztve ]


Szabi®
(addikt)

"Ki pakolná?"

Mondjuk aki a gyűjteményét be szeretné mutatni :) Az unokatestvérem örülne egy ilyen meghívónak még akár ingyen is, van neki 8-9 kézikonzol, szinte az összes retro konzol , és tonnányi játék. Utoljára 3 éve amikor felajánlott egy ilyet, közölték vele, hogy őt nem ismerik, és asztalhoz már nem fér, max a földre tud pakolni . . . Mert ugye milyen a magyar . . . :)

[ Szerkesztve ]


hege8888
(aktív tag)
Blog

Én a "ki pakolná"-t a fentebb felvetett országos turné ötletére értettem, mert valószínű, hogy ennyi cucc (Bacsisé meg pláne) nem férne be egy személyautóba még utánfutóval se.. ergo teherautó kell, amit általában külön személyzet kezel.. Erre gondoltam, hogy ez már az a pont, ahol nem tudnád követni a motyód utját/sorsát, és nem biztos, hogy mindenki aki megfogja, az figyelne is arra, hogy koppan, vagy nem koppan..

De mindegy, ezt a turnés dolgot eresszük is el, nagyon bonyolult, összetett dolog...
Egyébként a legbonyolultabb a helyszín, mert bérlésért horribilis árakat képesek kérni, és egy hétvége miatt előtte/ utána is kell legalább 2-3 nap, mire minden helyre kerül.

[ Szerkesztve ]


Szabi®
(addikt)

:R


GreatL
(őstag)

Ekkora gyűjteményeknél inkább menjenek az emberek az eseményre. Nem várható el hogy végigteherautózzák magyarországot ennyi apró és sérülékeny dologgal. Viszont egy-egy embernek nem gond elautózni, tömegközlekedni vagy bringázni akárhova is távolságfüggően.


hege8888
(aktív tag)
Blog

Az elmúlt 2 napban becuccoltunk többnyire ketten Pistivel, volt hol ki, hol nagy segítség.
A mérleg: kb 45 db eszköz (Pc, konzol, Commodore, de még egy Apple LC is lesz), 6 gép LAN-ba CS .1.6-ra.

üzenetek