Rift felnőtt casual klán Supper is Ready - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


Kildaros
(újonc)

Egy kicsi, ám rendkívül segítőkész és barátságos hangulatú casual PvE klán vagyunk minimális kötelezettségekkel és elvárásokkal. A guild eredetileg a The Lord of the Rings (Snowbourn szerver) játékban jött létre sok évvel ezelőtt. Időközben lett egy The Old Republicos (The Red Eclipse szerver) és Star Trek Online-os szekció is, legerősebb jelenlét napjainkban a Guild Wars 2 játékban (Piken Square szerver) van. 2013 ősz óta Riftben is jelen vagyunk a Gelidra szerveren, GW2 után ebben a játékban a legerősebb a csapat. Az alapítók célja az volt, hogy a létrejövő közösséget kiszakítsák a kötelezettségek, a korlátozó szabályzatok béklyójából.
Legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát. Köztünk nem vagy rákényszerítve semmire. Szeretnénk olyan közösséget létre hozni, amely segítőkész, érett, normális emberekből áll. Nyugodtan használd a guild chat-et kérdések feltevésére – még akkor is, ha szerinted hülyeséget kérdeznél. Klánunkban az átlag életkor 18+. Tagjaink nagy részének családja, munkahelye van. Ezért sem elvárás, hogy a nap 24 órájában online légy. Akkor játszol, amikor kedved tartja, időd engedi. Egy munka után essen jól a játék és ne érezze azt az ember, hogy a második munkahelyére lépett be, hanem, hogy egy remek közösség veszi körül, kikre mindig számíthat. Akár sárkányölésről vagy csak egy kis beszélgetésről legyen szó. Célunk, hogy kialakuljon egy baráti társaság, akikkel élmény együtt játszani.
Most kifejezetten a Riftes csapatba keresünk felnőtt embereket, akik kevés idejüket nyugodt körülmények közt szeretnék eltölteni. Munka, család, gyerek, nyűgös élettárs nem hátrány, sőt előny :)
További részletek a honlapunkon : http://supperisready.battanet.hu/
Jelentkezés: regisztráció után itt: http://supperisready.battanet.hu/phpbb3/viewtopic.php?f=3&t=2
A jelentkezésnél kérjük adjátok meg azt is, hogy a Riftes csapatba jelentkeztek.


Kildaros
(újonc)

Az ajánlat továbbra is él, lassan bár, de biztosan gyarapodunk.

üzenetek