Metal topik - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


Bjørgersson
(félisten)
Blog

Ennek a Dååthnak meghallgattam az összes új számát, de egyik sem igazán fogott meg, talán háttérzenének nyomnám be legfeljebb.

A Cemetery Skyline viszont tetszik - vajon lesz 4. is, hogy teljes legyen a kép? :D


Xaels
(félisten)
Blog

Hát, ha már jönnek headlinerként akkor egy új The Halo Effect-nek is itt lenne az ideje


Dilikutya
(félisten)

Moebius? :) Én még a Klausztrofónia előtt láttam őket először, hajnalban játszottak Mezőtúron a Sepultura után. :)


updog
(senior tag)
Blog

Jah hát azért vártam annyira a Moebiust, hogy mit hoznak ki a Fényérzékeny után :K Valahol azelőtt ismertem meg őket 2006 körül ha jól emlékszem.

Csak itt ugye csináltak egy konkrét 50 perc körüli rövidfilmet is a Moebius albumhoz, és tolták a netes jelenlétet rendesen az album promózására, azért 2009-ben ez még nem volt trivi, úgyhogy kifejezetten követtem ahogy csepegtették a dolgot youtube-on meg a saját weboldalon is azt hiszem. Meg talán akkoriban volt hogy a Sanyi elkezdett gitárórákat adni, voltam nála legalább kétszer aztán rájöttem hogy az nem én vagyok aki tanártól fog gitározni tanulni :D De állat volt együtt játszani vele a Carbont a saját kis home stúdiójában.

[ Szerkesztve ]


TripleB
(senior tag)

Szia!
Elvileg szeptember elején fog erkezni az új album Egyenes kerülő címmel és nyolc dalt fog tartalmazni. Van még egy szám, a Kopogtatni egy tükrön, az a FOO 2023 videón látható /hallható . 😎


Land
(veterán)

Mát ez megint oda lett rakva: Falling In Reverse - "Ronald"


TeeBee73
(addikt)

Egész jó lenne, RAP nélkül.


Land
(veterán)

Nekem az a része sem fáj. A zenéiben elég vegyes a műfajok skálája.

(Alapból nem hallgatok rapet.)


TeeBee73
(addikt)

Nekem már a Winds is elég vegyes.
Mondjuk, a RAP, az nem zene. Csak annak akarják eladni.
(Igaz, mit nevezünk zenének: Ha Klomprr' Mgh'bunga ritmusra üti a kannát, az zene? (Oké, a Viktor szerint az), szerintem nem.))

[ Szerkesztve ]


btraven
(őstag)

Szerintem ilyet nem lehet kijelenteni hogy ez zene, az meg nem.
Csak annyit hogy ez nekem tetszik, az meg nem. :R


Peterhappy
(őstag)

Eddig en is ezt vallottam. De az elmult bo fel evben folyamatosan azariat, magyar gengszter rapet, es (ma is pl. :W ) roma rapet kell(ett) hallgatnom a kollegaim jovoltabol, hat... nem, ezek nem zenek. :N


Dilikutya
(félisten)

IGOR – My Plague (feat. Csihar Attila)
Családcentrikus sludgecore Budapestről. Jövő héten jön az első teljes lemez, május 15-én be is mutatják.


TripleB
(senior tag)

Makó Dávid által láttam reggel, nekem nagyon bejövős.


Soulfly842
(addikt)

Mondd meg nekik, hogy holnap te viszel nekik roma zenét. Majd előbb nyomj le nekik egy ektomorfot a korai korszakból, majd valami frissebb albumot :)

Én most ilyen klasszikus kedvemben vagyok... Spotify-ról megy, de a koncertfelvétel se rossz :)

[Manowar - Kings of Metal]

[ Szerkesztve ]


Peterhappy
(őstag)

:)
par honapja nekem is megvolt a szokasos Manowar kattanasom, ilyenkor kronologiai sorrendben bedaralom a sorlemezeiket (az ujakat leszamitva :B ) - lemegy parszor, majd ugrok a kovetkezore - es egy jo idore beragadnak a koncertjeik is.

Sot, lehet hogy csinalok egy gyerekbarat valogatast (DeMaio szolok es szexhangok nelkul) a Lanyaimnak, mert meg mindig csak a Thy Catafalque megy naluk, es felek, hogy raunnak (vagy en) :D


Dilikutya
(félisten)

Jaja, Dávid zenélt már velük, Póval meg Marcival a HAW-ban nyomták. Meg ő és Pó voltak a Stereochrist-ban is, bár nem tudom, egyszerre-e. :) A dobos Ördi kicsit topik idegen, ő a jászberényi dallamos HC Redline Offside-ban zenélt.
Hiányzik a HAW, kétszer hívtuk le őket vidékre, bitang bulikat nyomtak. Igor is játszott nálunk, Pó egy másfél perces szám alatt lehúzott egy Kőbányait miközben basszusgitározott, haverom tartotta a sörösüveget. :)
Mondjuk az első HAW marad az itteni legendás koncert, hozták a Corrodal-t meg a Vostok Room-ot, helyi részről meg a Heavyweight nyomta a sludge-t. Másfél évtizede. :O Még megvannak a pólók a buliról. :)


btraven
(őstag)

Status Quo-t ismeri valaki? Én most ismerkedem, eddig csak annyira ismertem őket hogy a Pajtás újságban volt róluk anno egy egész oldalas kép.

üzenetek