Samsung LCD és LED TV-k - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Vhiktor
(veterán)

Nincs mikro akadás. Ezek mind képesek a kadenciahelyes 24p megjelenítésre. A 24p természetes akadozása mindennél megvan.


lala666
(senior tag)

Felejtsd el ezt a mikroakadást, nincs is ilyen. Nem találkoztam ilyennel.


ρσгτσ
(őstag)

Igen, csak ez az, ami mindenkinél máshogy jön le...és itt jön be az, hogy használunk -e valamilyen javítást, illetve azt, hogy milyen mértékben toljuk fel.

Ez meg mindenkinél akkor derül ki, ha elmegy és kipróbálja egy boltban, ha van rá lehetősége.

Egyesek még 30 fps játékra is rátolják a mozgásjavítást, amit nem kommentálnék, de teljesen egyénileg dől el, hogy az adott márka, készülék mennyire fog bejönni valakinél.

Párom képes autóversenyt 30 fps -en tolni quality -ben. Mert szebb a grafika, az fps nem zavarja. Én kb. rosszul vagyok tőle, ezért megy performance -ban és szerintem alig van különbség a kettő közötti felbontásban. Legalábbis megjelenést tekintve. De az biztos, hogy a folyamatosság jobb.

Szerk.:
Szóval aki még csak ismerkedne az OLED -del, annak szerintem érdemes meglátogatnia egy boltot saját anyaggal, amit le tud rajta játszani.

[ Szerkesztve ]


Joe_Muad_Dib
(tag)

Nekem Vodafone mediacardom vasn és QE65Q7FNAT tévém. A PIP akkor működik, ha az egyik csatorna alap csatorna (PL M4 és Sport1 mehet egyszerre, de mondjuk Sport1 és Aréna4 nem) de nekem van ugyanazon tévémbe mediabox is, ezért simán megy bármilyen két csatornával a PIP.


alaves
(addikt)

Sziasztok,
A Samsung.com készülékváltás-nál (nem a készülékbeszámítás!) működőképes TV-nek kell lenni (megnézik amikor hozzák az újat és elviszik)? Nem találom sehol a pontos feltételeket.
Köszönöm!


devil-k
(nagyúr)
Blog

Sziasztok!

Van egy UE46F7000SL típusú TV-m. Mostanában azt kezdte el játszani, hogy nem lehet kikapcsolni egyik távirányítóval sem. A fekete “alap” távirányító abszolút nem működik, a touch pados távirányító viszont igen, DE ezzel sem lehet kikapcsolni a tv-t.

Van esetleg erről valamilyen tapasztalata valakinek? Vagy megoldás erre a problémára? Nem egy mai darab a tv, de még mindig működőképes. ;]

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Tegnap este kapott a 2018 RU tévém frissítést. :DDD


pedro7
(tag)

QE65Q70-es készüléken lehet állítani valamit, hogy ha rádugok a HDMI-re egy készüléket akkor ne szuttyogjon olyan sokáig ?
Rádugom, pillanatra van kép, majd eszköz észlelése felirat jelenik meg, majd rá akar venni a smart távvezérlővel való kezelésre.
Ki lehet hagyni ezt sok várakozást ?
Nem jártam még a service menüben, ha az kell hozzá leírnátok,hogy érem el ?
Köszönöm.


akossods
(újonc)

Sziasztok,
a qe43q60c és a q67c között milyen eltérés van? Hálószobába normál tévézésre, film nézésre, itt-ott xbox-hoz mennyire megfelelő bármelyik is a kettő közül? Akinek van, nem felhős a kép? Köszönöm.


AMD Power
(titán)

Semmi. Egy szürke csik az alján. (Q67)


wolf033
(senior tag)

Üdv!

Most érkezett egy Samsung UE75CU7172UXXH tv a családba és első nekifutásra nem látja az otthoni hálózaton a NAS-t. Van itthon LG és Sony tv is és azok látják. Mi lehet a probléma vagy hol keressem a megoldást?

Köszi.


DarthPeeter
(aktív tag)

Sziasztok!

Lassan esedékes lesz a 4 éves múlt Samsung UE65RU8002-es cseréje. A háttérvilágítás kezdi megadni magát sajnos.
Nem ismerem az új szériákat, mit érdemes megvenni 350-400 környékén 65"-ban?

Köszönöm előre is a segítséget!


Borisz76
(veterán)
Blog

Mivel nem írtd, hogy milyen tipusú a NAS.....
És a azt sem, hogy a Samsung TV LAN-on vagy wifi-n csatlakozik e...
Mert ez is fontos lehet.....
Így csak tippelni tudok :
Synology NAS esetén :

- Médiaszerver / DMA kompatibilitás résznél :
- Hozzáférés korlátozása résznél ha van pipa, akkor vedd ki.
- Ezalatt pedig : Eszközlista

Ugyanez képen is :


Ha nem Synology a NAS, akkor még a TV hálózati beállításait is érdemes lehet megnézni.


wolf033
(senior tag)

Bocsi, wifi, Synology a kombó.


KoNZoLik@
(veterán)

2 éve van Oledem egy LG C1, napi 10-12 óra megy bele naponta, így most járok kb 7000 óránál és sem pixel hiba sem pedig beégés nincs! Mondjuk leginkább játékra használom és netflix...


ρσгτσ
(őstag)

Nekem szintén van egy C1 -em is, amivel nincs semmi gond. Viszont vannak azért panel problémák az LG -nél. Cserébe a garanciális ügyintézés elég jó náluk.

Én ezért nem ajánlanám az idén érkező Samsung WOLED modelleket. Mert ha van is vele valamilyen probléma, akkor Samsung -nál lényegesen nehezebb átvergődni a garanciális ügyintézésen. LG -nél azért jóval egyszerűbb.

Szerk.:
Ha nem lenne a QD OLED, akkor én biztos nem Samsung -ot vettem volna.

[ Szerkesztve ]


KoNZoLik@
(veterán)

+1
Igen, sajnos én is ugyan ezeket olvasom mindenhol, pedig most vacilálok pont egy nagyobbra váltáson, és fogalmam sincs, hogy LG vagy Samu legyen, mindkettőnek megvan az előnye hátránya sajnos :( Lehet ki kellene valami más márkát próbálni :DDD ;]


ρσгτσ
(őstag)

Én S90C -t vettem ősszel, nálam nagyon bevált. C3 is volt nálam, ami szintén jó TV, de a Samsung jobban bejött. Frankó ez a QD OLED.

Ha LG -t vennék legközelebb, akkor talán inkább a G széria felé mennék. Ráadásul annál van még plusz két 2 garancia is kizárólag a panelre.

Droid TV -k nekem annyira nem jönnek be... Bár szerintem a Google TV felület már egész jó lett.

OLED -ből van azért választék: Philips, Panasonic, Sony.

De például a Hisense modelleket egyáltalán nem ismerem. Soha nem is hozott lázba a márka.

Samsung -nál szerintem hátránynak a DV és a DTS hiányát lehetne mondani. Persze a garanciális ügyintézés mellett.

[ Szerkesztve ]


lala666
(senior tag)

Frankó bizony, csak nem polír folyadékkal kell tisztítani. :DDD:DDD:DDD


KoNZoLik@
(veterán)

Igen én is egy 77"-os G3-al szemezek, most elég jó áron vannak már , kerek 1mill lenne, a 65"-os C1-et simán eladom 320 környékén, egyetlen dolog tart vissza, most biztosan hülyének fogsz nézni, néztem és nincs a G szériás LG-nek talpa😳 Szóval falra kellene szerelni, amihez semmi kedvem, tudom lehet külön kapni hozzá, de egy vicc a 100K-s árcédula 🤔 Én úgy vagyok ezzel, ha már kiadok 1 milliót egy tévére, adjanak már hozzá egy talpat, vagy rosszul gondolom :F

[ Szerkesztve ]

üzenetek