Samsung LCD és LED TV-k - TV & Audió fórum

üzenetek

hozzászólások


Isendel
(csendes tag)

Igen ilyen. Akkor új tv lesz. Szerinted így meddig bírja még? Lesz ennél rosszabb a helyzet, elszállhat teljesen a kijelző?


ρσгτσ
(őstag)

Nem tudom, hogy mi a következő fokozat, mert nálunk még garanciális volt a TV, így egyből kértem a javítást a Samsung -tól. Egyébként nagyjából egyik pillanatról a másikra jelent meg.

Normál TV adásnál annyira még nem is látszott, de mesénél, ahol egyszerű formák vannak (pl. Bogyó és Babóca), ott nagyon.

Elvitte a Samsung, de vissza nem hozta, mert nincs már hozzá kijelzőjük.

[ Szerkesztve ]


francz'70
(aktív tag)

kikpcsol TV nézés közben. (Nem az automata kikapcsolás miatt, ...
Bár nem ez típus, de nálam az "echo" beállításon belüli kikapcsolás okozott ilyen problémát, amíg ki nem kapcsoltam.

Hazaérkeztem és bekapcsolva találtam a TV. Nem volt otthon senki,
Időzítő? ..de külső eszköz vagy tv box is tud ilyen anomáliát. Lehet csak kicsit jobban át kéne nyálazni a tv/külső eszköz beállításokat


Gaben06
(tag)

Szia. Köszönöm. Jeleztem a webáruháznak elállási szándékomat. Hamarosan jelentkeznek a visszaszállítással kapcsolatban. Én sem szeretném megtartani.


ρσгτσ
(őstag)

Egyébként a bekapcsolom és kép nincs, hang van, lehet szoftveres hiba. Én is találkoztam már ilyennel, előfordulhat nagyon ritkán. Az még nem akkora tragédia, ha nem rendszeres.

Viszont a két hibás pixel miatt már biztos felejtős a TV.


Sonex79
(aktív tag)

Sziasztok! Mennyire jellemző hogy 65S90C alapbeállítással nem produkál piros színt, inkább csak bordós, vöröses árnyalat? Köszi

[ Szerkesztve ]


Sonex79
(aktív tag)

Annyi kiegészítés h szerintem van piros színe a tv-nek, csak alapbeállítással nem igazán úgy jön elő mindig ahol várná az ember. Ez normális?


ρσгτσ
(őstag)

Vettél le a színből a beállításokban? Mert alapban kissé sok...25 -re nyugodtan le lehet venni. Vagyis nyilván ízlés szerint, de az alapérték nagyon sok.

Szerk.:
De egyébként az lehetséges, hogy alapjáraton nincs minden szín a helyén. Azt is lehet állítani, de házilag nem lehet olyan eredményt elérni, mint amit egy szakember csinál kalibrálással.

Viszont így is sokat lehet rajta javítani. Nekem egy TV sincs gyári értéken.

[ Szerkesztve ]


Sonex79
(aktív tag)

Biztos megvan a tartomány ez látszik mert kiemelt módban simán megvan. De majd szórakozok vele és remélem megtalálom a többi módban is. Egyébként nagyon komoly képe van neki, tényleg prémium kategóriás tv.


sarkan
(aktív tag)

Sziasztok!
A samsung.hu oldalon akció van, rendelt már onnan valaki televiziót.


fahrii
(őstag)

Igen.


hyppo!
(tag)

Én is
Black friday-ben


Sonex79
(aktív tag)

Korábban a dlna-n keresztül megosztott tartalomnak feljött az ikonja a samsung tizen rendszerben (2020-as tv volt). Most hol találom ezt a menüben (s90c)? A dlna program biztos látja a tv-t, de a tv-n nem találom. köszi


szaboi6512
(őstag)
Blog

Menü->forrás vagy source. Ott a router neve, azon belül lesz.
Ha jól tévedek....


Sonex79
(aktív tag)

közben rájöttem, hogy működik: minden módban a színt állítva jön elő a tényleges piros, vagy tűnik el. pl. kiemelt módban még bőven lehet belőle visszavenni és még mindig piros marad a piros, normálnál meg kicsit rá kell adni, hogy egyáltalán megjelenjen. természetesen azért adásminőségek is befolyásolhatják ezt, de az algoritmus ez.


RandomName
(aktív tag)

Telefonnal kalibrálás nálad nem játszik?

[ Szerkesztve ]


Vhiktor
(veterán)

Azzal érdemes tisztában lenni, hogy ez csak tovább ront a színhelyességen.


RandomName
(aktív tag)

Én egysejtű felhasználó vagyok, nem profi. Esetemben jobbat rakott össze, mint amit én összekattintgattam, és átjátszott képek is valósághűbbek voltak, mint az általam beállítottnál. :)


Vhiktor
(veterán)

Ezzel nem vitatkozik, hogy jobban tetszik, csak azt mondom, hogy a szinhelyestol még messzebb lesz.


RandomName
(aktív tag)

Megértettem, csak jelzem, hogy a tömeges consumer user az kb olyan mint én.... :)

üzenetek