SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


jsk
(senior tag)
Blog

Sajnos csak keg only ez a sör. Valószínűleg nekem is kimarad. Hacsak nem jut később más helynek is a jövő héten.


[CsuCsu]
(őstag)

Koszi az osszefoglalot. Hasonloak mennek amugy a UKCBF forumon is, de ott meg a CAMRA-t is szapuljak melle. Mi jot rohogunk ezeken altalaban. A Brewdog Budapest arazasa amugy tenyleg poen meg kulfoldi szemmel is.

@jsk, proci985
Ha a Mad Scientist nyeri a Collabfest-et, a Brewdog lefozi es teriteni fogja uvegesen. Viszont az varhatoan nem lesz olyan jo, mint az eredeti (Very Big Moose hasonloan jart).

[ Szerkesztve ]


Jhonny06
(veterán)
Blog

Erre a sörre büszkék is vagyunk, de miért kell ezt összemosni azzal, hogy túlárazott szart árulnak? Vagy ezt a megnyitókor nem merte elmondani, most pedig volt apropója, hogy puffogjon? :U


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

a very big moose azert uvegesen is eleg jo volt.

viszont ha lesz belole uveges akkor ez mindenkepp erdekesnek igerkezik


[CsuCsu]
(őstag)

Jo volt a VBM uvegesen, de a Fierce altal fozott jobb egy fokkal. Testesebb, kevesbe mesterseges az ize. Egyebkent a Fierce azota is fozi, ossze-vissza hordozzak es pakoljak bele az egyeb adjunktokat (pl. kokusz, juharszirup), magasan ajanlott mindegyik verzio.


jsk
(senior tag)
Blog

Fogalmam sincs, hogy jött ez most. Már mindenki rég eltemette ezt az ügyet. A héten egy srác posztolta az októberi BrewDog fanzine söröket. Az alatt volt egy beszélgetés arról, hogy mennyire megváltoztatta a pénz a BrewDog-ot, és már köze sincs ahhoz a filozófiához, amelyet közvetíteni próbál. Valamint a sörei mellett is elhaladt a többi főzde. Lehet, hogy ez adta a löketet ehhez a bejegyzéshez. Szerinte nem éreztük az iróniát, és nem beszólni akart.

A szomorú benne az, hogy akár azt is hihetnénk a Mad Scientist szólalt meg rajta keresztül, mivel a Labor Berlin-nél is betölt valamilyen posztot. Volt a Krak'n'Town-ban is :).

Mindenesetre a sört szinte mindenki dicséri. El kell vonatkoztatni az egésztől, és meg kell kóstolni ezt a sört.


[CsuCsu]
(őstag)

A magyar Brewdog arazasat amugy a magyar franchise uzemeltetok hataroztak meg, szoval itt kulonosen nincs ertelme a fozde oltogatasanak. A Brewdog piszok olcsonak szamit nyugaton, es ez igy jo. Sok fozde elhaladt mellettuk, de a sort is tobbszoros aron kinaljak. A Paradox es AB pedig meg mindig jo, az Overworks is szepen fejlodik.

A filozofia pedig alapjaiban veve nem valtozott. 'Craft beer for the masses'. Hat mi nem az, ha elsosorban nekik koszonheto Europaban a szupermarketes kezmuves sor? A nagy sorgyarakat meg mindig nem szeretik, a rajongoiknak pedig mindig jo uzleteik vannak, torodnek veluk, sok jo sort hoznak be. Nyilvan mashogy fog kinezni egyebkent egy Brewdog meretu fozde, mint egy garazsfozde, kar a gozert ezen a teren. Valahogy divat lett fikazni manapsag a Brewdog-ot, de en ugy latom, hogy megvan a maga helye es szerepe.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

nekem a mai napig itt egy 24es jackhammer doboz meg sok evvel ezelottrol, amiben backlogot tarolok. a tokyo* pedig a mai napig aranymerce: nem a legjobb imperial stout amit valaha ittam, de mindenkepp ez a leginkabb tul sok. kb igy. ja es a paradox szeriat barmikor meg mernem vedeni, pedig alapvetoen a BA imperial stout nem az en mufajom.

en alapvetoen megismetelhetoseg parti vagyok: szep meg jo, ha egy fozde le tud fozni egyszer egy jo sort, de ha nem tudjak megismetelni, akkor sok ertelme nincs. a paradox ilyen szempontbol kb ott van, amit rajtuk kivul talan az avery es a founders tud meg. nyugodtan kiegeszithettek, en is kivancsi vagyok am :)

a punk es a dead pony meg mai napig az, amit buliba venni szoktam. megfizetheto es jo, mi kell meg ennel tobb?


Aranypatkány
(tag)

Brewdog Dog D megér 4500 forintot? Karácsonyra tartogatnám a Paradox Heaven Hill mellé (na nem egyszerre a kettőt) :)


[CsuCsu]
(őstag)

Meg.


jsk
(senior tag)
Blog

Elérkezett ez is. A BrewDog Collabfesten csalnak. Az untappd-en kamu profilokkal pontoznak fel és le söröket.


kökény
(aktív tag)

sörművek bojler ipa: szomszéd bulijában futottam össze ezzel a sörrel, elég kellemes IPA, nem sikerült kiderítenem a beszerzési forrást és az árát sem. Ízlett és ha az ára is korrekt, akkor ez egy jó vétel is lehet akár.

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Poharat tegnap este nyúltam le egy kocsmából a pultos engedélyével, kutya jó belőle inni, imádom :C

[ Szerkesztve ]


Aranypatkány
(tag)

Aki valami sűrű lére vágyik annak üzenem, hogy van megint egy rakat Finback Double Something Citra a Beerselectionben. Untappd 4.30 :D

[ Szerkesztve ]


OPiiPO
(addikt)

Én is kaptam már eléggé benyomott kocsmárostól egy teljes készlet füles Pilsner Urquell korsót - nem utasítottam vissza :DDD


jsk
(senior tag)
Blog

Friss, vagy megmaradt a nyár elejéről?


#89309696
(őstag)

Dreher Bak iható? Most jut eszembe, hogy abból sose vettem még. Eddig csak Szent András Feketét ittam, mint baksör. Az végül is elfogyott.


Aranypatkány
(tag)

Nem néztem a canned dátumot, de gondolom friss, mivel egyszer már elfogyott.


Ereshkigal
(őstag)

Warpigs.
Mellyire ajánlott?


[CsuCsu]
(őstag)

Ezek siman ernek ennyit, en vennem, foleg a 18 honaposat. Massziv, testes, finom imperial stoutok ezek.

üzenetek