SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

To Ol jellemzoen belgaknal fozet, de danok egyebkent.

Amudsentol az Apocalyptic Thunder Juice ami egy tok jo ivosor neipa. erre egyebkent norveg cuccokat jellemzoen esetlegesen lehet kapni.


[CsuCsu]
(őstag)

Amundsen mostanaban beteg aromaval telenyomott diabeteszes stoutokkal nyomul. Jo ertekeleseket kapnak, de en nem vagyok a hivuk, nincsen termeszetes izuk.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

ja, nekem ketfele dessert in a can jon elvileg jovo heten, szoval majd nyilatkozom.


jsk
(senior tag)
Blog

Nemrég volt szerencsém három Amundsen pastry stouthoz. A Dessert In A Can sorozatban a Neapolitan Ice Cream ill. a Cookies & Cream csalódás volt. A tegnap ivott ZYGoat viszont a fagyis-hányás illata ellenére meglepően jó volt. Viszont tényleg aroma az egész. A korábban ivottak közül a Marshmallow Psycho Bourbon BA viszont nagyon jó volt.

Közben érkezett néhány (5 új, 1 régi) Bianca verzió a Beerside-ra. Azonnal rendeltem is.


kökény
(aktív tag)

Én is bebiancáztam, várható volt, h beersidehoz is előbb-utóbb megérkeznek...néztem róla videót és amikor megláttam a színét és a málnavörös habját, onnantól végem volt :)


jsk
(senior tag)
Blog

Kíváncsi vagyok hogy fog neked tetszeni. Eddig egyfajtát ittam kétszer, az nagyon bejött, a feleségem is odavan érte. Abból most nem rendeltem.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

koszi, kozben ideertek (csak ossze kene szedni oket), meglatom milyenek lesznek.


kökény
(aktív tag)

Gyümölcsökkel sok bajom nincs, valami beteg cuccra vagyok felkészülve, nem tudtam dönteni és a pontszámuk is hasonló, így mindegyikből rendeltem, ha gyümis-savanyú-édes ízkavalkád, akkor nagy baj nem lesz vele.


[CsuCsu]
(őstag)

Van bennuk juharszirup is ha jol tudom, de nagyon tomenyek. Szerintem 330ml dobozban kene jojjenek, ez igy kesz diabetesz.


kökény
(aktív tag)

Ha nagyon geil lesz, akkor “Biancát cserélek BYM-ra egyazegyben” jeligével meghirdetem :)


Aranypatkány
(tag)

Jesszus ez nagyon kemény :D, de megérnek ezek ennyit? 3300-3600 ft?

Meg hát nem szeretném, hogy új járjak mint múltkor, hogy taccsra menjen egy sör a szállítás alatt, igaz az csak 1300 forintos tétel volt, de akkor is :) Emiatt egy kicsit ódzkodok már a rendeléstől :( Mert hiába írják rá a kartonra, hogy TÖRÉKENY, úgy tűnik sok esetben leszarja a futár.

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

nekem a kedvencem par amerikai gyarto 12-14%os BA imperial stoutja 0.56os dobozban, hogy ha egyedul iszod akkor veletlenul se maradj jozan. oscar blues ten fidy BBA, 13%on bourbon hordoval valahol a felenel kezdett tul sok lenni nekem.

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Van akinek nem éri meg, van akinek igen. Eddig (lekopogom) még sosem történt baj a söreimmel, pedig jött már külföldről is nem egy szállítmány. Egy baj van a Beerside-dal: Írtó lassú az ügymenetük :)

Engem nem zavar a 0,5l, mert felezem a feleségemmel.


kökény
(aktív tag)

Nekem megér ennyit, egyrészt 4,39 untappd körüli pontozásuak, másrészt utazás részemről agose-ok világába, ami új és ismeretlen számomra. Gondolj csak bele Finbacket is berendeltük, ez az Omnipollo van olyan különleges goseban, mint anno a Finback neipaban szvsz. Postázástól azért ne cidrizzél ennyire, sok jó sörről lemaradhatsz, ha egy évre nézed azt a kárt elenyésző, ami élményt meg adtak a sörök az felbecsülhetetlen :D


[CsuCsu]
(őstag)

Azert azt tegyuk hozza, hogy a Bianca nem egy sztenderd gyumolcsos gose, inkabb sajat onallo kategoria. Eddig Europaban en a Track, North es orosz fozdektol ittam jo gyumolcsos gose-kat. De a legjobbak itt is sajnos az USA fozdek, pl J Wakefield, es a kulonbseg is eleg nagy.

@proci985
A legjobb cuccok manapsag 650/750ml uvegben jonnek - mondjuk ezeket vissza lehet zarni, de ugy is oxidalodnak meg. EU fozdek ezt jobban ertik, 330/375ml a gyakori, meg az olyan high-end ritka cuccokbol is, mint a Nogne Dark Horizon vagy a Pohjala As Good As It Gets.

@Aranypatkány
En allandoan rendelessel szerzem be a cuccot, es eddig csak egyszer tortent problema - egy uveg soron meglazult a kupak es enyhen szivargott, ezert meg kellett inni ahogy jott. Szoval ne aggodj emiatt, ahogy kokeny is mondta, sokkal tobbrol maradsz le, mint amennyit vesztesz.

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Tisztában vagyok vele, azzal is, hogy bár megígértem magamnak, hogy vakra max 1 darab, de most kockáztattam. Omnipollo nekem egy jó értelembe vett “beteg” főzde.Noa v Lorelei bár nem a kedvenc stílusom, de bevésődött az ízlelőbimbóimba, így vagy úgy, de hatással van az emberre ez az agymenés receptek :) USA-val nem tudok mit kezdeni, örülök, ha egy évben legalább 1-2-szer kóstolhatok tőlük valamit vagy bármit.


Aranypatkány
(tag)

Gondolom a Bianka túlmodernizált gose-ei azért nem egy kategória a 3F-el. Nem a minőségre gondolok, hanem amúgy sem egy stílus a kettő.

(Még gondolkodom a rendelésen, de szerintem személyesen szerzem majd be, úgyis lesz a Beerselectionben gondolom)


Aranypatkány
(tag)

Csakajóban sok USA sör van.


[CsuCsu]
(őstag)

Szerintem a komolyabb darabokra celzott, amikbol nem jon EU-ba, vagy csak ritkan es dragan pl Mikkeller shopba. Oda szokott jonni par havonta The Veil gose, ami szinten top. De a csakajo nem hoz be ilyeneket, nincsenek ilyen szintu kapcsolatai.

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Pontosan a nehezen beszerezhető topokra gondoltam ;)

üzenetek