SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


jsk
(senior tag)
Blog

Nagyon lelassultak. Korábban 2-3 nap alatt megérkezett a csomag. Most min. 1 hét mire megjön (Biatorbágy->Budapest). Ha személyesen kértem a Beer to Go-ba, akkor eddig mind a három alkalommal elfelejtettek értesíteni. Legutóbb állítólag elírta a csaj az e-mail címemet. Mondjuk talán nem a "buszon utazva" iphone-n kéne értesíteni :D. Mindenesetre a személyes átvétel is 1 hét.


[CsuCsu]
(őstag)

Sok gyumolcs van bennuk. En csak az egyik fajtabol rendeltem, nekem annyi is eleg ezekbol a szirupos desszertekbol. Epp szortirozom egyebkent a cuccaimat, dobozolom ki oket az apartman blokk pincejebe. Kell a hely, a sok lambik meg elall.

[ Szerkesztve ]


Aranypatkány
(tag)

És ezeket az Omnipollo Biancákat érdemes tartogatni sokáig, vagy épp ellenkezőleg, minél hamarabb elfogyasztani?


[CsuCsu]
(őstag)

Idd frissen. Legtobb gyumolcsos sornel ez fennall, keves kivetel par szolos / meggyes / malnas lambik. Ott is preferencia donti el - van aki tobb gyumolcsot akar, az frissen fogyasztja oket, akinek hianyzik a lambic funk belole az meg erleli. De gose-t ne erlelj.

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Equilibrium Hop Wave 2
Untappd 4,32, dupla ipa. Dzsúzos kinézet. Gyümölcsös illat. Dipa létére meglehetősen könnyen csúszik. Enyhén édes, visszafogottan keserű. Mandarinos, ananászos, mangós ízvilág. A laktózt nem is érezni, ami nálam jópont. Innám minden héten.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

latom paran nezegettetek az Omnipollo Biancat. Omnipollonal epp van negy fele, plusz ha valami szupert akartok, akkor epp megint lehet kapni a Brewdog collab I wanna be your dogot, ami gyakorlatilag egy Omnipollo Noa alapon Brewdog Paradox whiskey hordozas.

ha meg nem probaltad akkor ajanlott, kb a ket fozde jegyei tokeletesen kiegyensulyozva.


Aranypatkány
(tag)

https://untappd.com/b/mad-scientist-blackcurrant-trifle/3464237

Ez ugyanolyan mint a Bianca? Sajnos nem volt alkalmam kipróbálni, és úgy tudom csak csapon van itt-ott, nincs dobozos/üveges verzió.

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Igen, kb. azt képzeld el. Magyarországon már nem lehet szerintem sehol inni. A Bianca amit ittam édesebb volt. Gondolom a többi is hasonló lesz csak más gyümivel. Remélem sikerül a Beerside-nak jövő héten végre átadni a csomagomat az MPL-nek. (Hétfőn reggel rendeltem.)


Aranypatkány
(tag)

Vagy jön egy mail jövőhéten, hogy "ne haragudj, de ez elfogyott, esetleg mást helyette"? :)


Jhonny06
(veterán)
Blog

Ja, ilyen elég gyakran van :DDD Mondjuk ezeket mindig jelezték nekem még aznap, vagy a következő nap.


jsk
(senior tag)
Blog

Volt már rá példa :K :((( .


[CsuCsu]
(őstag)

Volt fent tegnap Andromeda is, be is huztuk egy kozos rendelessel. Meg aznap leraboltak. 16 honapig rozs whiskey hordoban erlelt kokuszos stout, 3 Sons kollab. Allitolag egesz komoly lett.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

igen, az mire en neztem mar eltunt.


Jhonny06
(veterán)
Blog

Ettől már ránézésre is rosszul lettem. Mostanában túl sok pastry stout-ot ittam, kicsit hanyagolom a témát. Meg úgy érzem, hogy már eléggé ki van merítve a kategória, nem igazán találkoztam már egy ideje kiemelkedő darabbal.


[CsuCsu]
(őstag)

Ma 4-tol Lorelei, Anagram es 21 months GLENMORANGIE BARREL AGED SCELERISQUE CHOCOLATE SAUCE STOUT (10%).

@Jhonny06
Na latom te is raakadtal. Kiemelkedo darabok sajnos nem nagyon jonnek EU fele - azert egy Angry Chair / Side Project tudna szerintem boven ujat nyujtani. Legutobb en a More - Barrel Aged Henna: Toasted Marshmallow darabot ittam, ami szerintem jobb barminel amit valaha Europabol probaltam. Mas szint.

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Ma felhívtam a beerside-ot, nő mondja, h emléxik a nevemre, mindjárt utánanéz, mert nincs gépközelben, ez ma 15 kor történt. 16 órakor jön a mail a Postától, hogy a mai nap feladták a csomagomat (lol). Egy hétig semmit nem csináltak vele, ez már nem is lustaság, hanem tojok az egészre hozzáállás :( Sztem eresszetek el ti is egy telót! ;) ja és a nő kapásból azt nyomta, hogy a csomagom már a postán van, így szoktak kezdődni a szomorún végződő dolgok...

[ Szerkesztve ]


jsk
(senior tag)
Blog

Nekem is délután jött a levél az MPL-től... Inkább a bárjukkal foglalkoznak, az pörög.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

koszi :R

egyebkent a shopban kint az andromeda, csak nem rendelheto. latom raporogtek.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Omnipollo Bianca Blueberry Maple Pancake Lassi Gose gose - flavored

Afonyaszorp dus es kemeny habbal, voros-rozsaszin-lila arnyalatokban ket fokkal vilagosabb habbal. Afonya, so, juharszirup (vagy mezes-makos bejgli?), tejszin, tejcukor, nemi kave.

Ez igy mi volt. Egyreszt eleve a Biancat a Crooked Stavevel foztek akkor meg Wild Wild Brett neven, ami egy kozepesen oke belga sour volt, de abban a mezonyben atlagos. Masreszt ez igy gose vonalon kb annyira dekadens, mint egy tradicionalis UK stout utan a BBA Noa. Gyakorlatilag izre a regi Omnipollo 90000 (ami gyakorlatilag proto sour volt, nem ipa), aminek az alap gyumolcsos-mogyoros-pekandios-laktozos vonalara rarakta volna a Lorelei juharszirupos testet. Tippre a Bretthez nincs koze recept szinten, a 90000hez viszont annal inkabb.

Ajanlott. Dekadenseknek, kiserletezokedvueknek es "ezeknek a mai fiataloknak akiknek semmi sem szent" pedig nagyon ajanlott. Iszonyatosan geil, gyakorlatilag mintha valaki a Tefnutot vagy az Uzont nyakonontotte volna a Lorelei "makosbejglituladagolas" texturajaval. A surusege es az allaga konkretan olyan, hogy feluton a doboznal mar a pohar alljan kicsapodik a szarazanyag.

Szubjektiven dekadensebb es orultebb, mint a Brewdog Tokyo* 18.2 BA es fel oraja probalom eldonteni, hogy egy vakteszten az "ez szerinted sor" igen/nem kerdesre mit valaszoltam volna. Leszamitva azt, hogy a lorelei juharszirupos kezelese utan valoszinuleg meg tudtam volna tippelni, hogy melyik fozde lehetett az elkoveto. Foleg, hogy konkretan olyan eros a cucc, hogy a kezemen es az orromban erzem a juharszirupot, ami szinten a Lorelei rokonsagra enged kovetkeztetni.

@jsk, koszi az ajanlast

[ Szerkesztve ]


kökény
(aktív tag)

Ajajj ez nem hangzik túl jól, geilt nem csipázom annyira.Nem baj, szólok a szomszédoknak. ;]

[ Szerkesztve ]

üzenetek