SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


Dilikutya
(félisten)

Azért ilyet leírni, hogy az American Beauty és az Easy A nem jó sörök, nettó baromság. Nem különösebben innovatívak, de szerintem az american pale ale eleve nem az milliónyi komlóról és a belefőzött halott embrióról szól.
Easy A-t most ittam nemrég először, kimondottan ízlett, könnyű, frissítő sör.


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Megjött a csakajó sörpakk, ezekből csak a Omni Noát kóstoltam még jó régen, a többi tétel újdonság lesz.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

nalam a "nem egy kifejezetten jo sor" az 3.0-3.5 koruli untappdot takar, emlitett sorok pedig oda esnek. egy nagyuzemihez kepest dragabbak, de alig adnak tobbet. egyikben sincs tul sok anyag, tehat felesleges ezek alapjan megitelni a stilust.

felreertesek elkerulese vegett, a "mennyi anyag van benne" merce itt a brewdog punk, meg 2 euro koruli mainstream sved (nem double) IPA/APA (Oppigårds, Beerbiblioteket, Poppels), es nem a BYM, a Verdant vagy a Stiegbergets 6+eur/can megoldasai. meg nem is az ellen mennek, 30 fokban nyaron elvetemultnek kell lenni egy TIPAhoz.

ha neked tetszik, akkor orulj, talaltal magadnak relative olcso es elvezetes ivosort.

koxx: szep pack. erdekes latni, hogy Bruery is dobozol, eddig csak uvegesen lattam.

[ Szerkesztve ]


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Gyönyörű a doboza, élmény kézbefogni. A hoppin frog viszont egy vicc, van benne 4 korty :D


looser
(addikt)

Nem néztem a szabályozást, de a kocsmák még nem nyitottak ki, ugye?


Dilikutya
(félisten)

Nem. Max azok, ahol lehet elvitelre csapoltatni, de azok eddig is folyamatosan nyitva voltak.


L4D1K
(őstag)

Még nem. De KEG pl jól feltankolt BYM sörökből.


[CsuCsu]
(őstag)

A Verdant / Deya / Cloudwater / Kernel stb fozdeknek van Pale Ale az alapszortimentben, kb a legjobbak Europaban (3-4% abv). Es hatarozottan jobbak es tobb anyag van bennuk, mint a fentebb emlitettekben. Az American Beauty es tarsai egyszeruen csak pale ale-kent gyengek. A komlo minosege es frissessege is rengeteget szamit.

@koxx
En hatarozottan orulnek neki, ha tobb fozde is igy csomagolna a 15%+ BA szornyetegeit a 750ml helyett. Es talan tobb embernek is jutna beloluk.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Verdanttol ittam sessiont, az nagyon jo volt, de erre az is kb dupla arban ment egy szinten nagyon friss es rendesen megkomlozott Oppigårdshoz kepest. de ezek helyi sajatossagok, kb mint hogy Magyarorszagon meg BYM lesz verhetetlen ar/ertekben altalaban.


Dilikutya
(félisten)

BYM jó, volt már szerencsém sörükhöz, de problémás a beszerzése. Még pl. a Csakajósörön is csak budapesti kiszállítást írnak.


Jhonny06
(veterán)
Blog

Ez az, amit sose fogok megérteni. A saját webshopjukból gondoltam azért csak Pestre szállítanak, mert a saját embereik hozzák (ezt konkrétan tudom, rendeltem már tőlük) és nem éri meg máshogy, de az miért nem mindegy nekik, hogy pl. egy forgalmazó hova küldi? :F Totál agymenés.


Daneeka
(senior tag)

Henteseknél kéne árulni, ott nem ismeretlen jelenség se a hűtve szállitás se a rövid lejárati idők. Sőt itthon szállítanak házhoz húst is, lehetne velük szövetkezni és akkor nem 1db hűtött kisautóval kene lefedni az országot. :D


Jhonny06
(veterán)
Blog

Először nekem is a frissesség jutott eszembe, de a Csakajósör 1-3 nap alatt bárhova elküldi futárral, míg ők heti 1X jönnek Pestre. Meg hát ezeknek a frissessége sem napokban mérhető, hanem több hétben.


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Igen ez igaz, egyszemélyesen is iható ellentétben a 440 meg 473ml-es verziókkal.


[CsuCsu]
(őstag)

Igy van, futar kiviszi 2 nap alatt. UK-ban a CW es tarsai overnight kiszallitast vallalnak. Szerintem csak maceras nekik, mert picik, es a felvevobazisuk tulnyomo resze Budapesten van.

DEYA is sokaig taproom only volt, illetve par apro sorbolt szemelyes atvetellel. Aztan bovitettek, jott a jarvany es most rendelheto online orszagosan. Igazabol a BYM-nek talalnia kene valami befektetot, boviteni es kiepiteni rendes logisztikat. Amennyivel az orszag tobbi fozdeje elott jarnak komlos sorok teren, lenne kereslet boven.

[ Szerkesztve ]


divot
(veterán)
Blog

Sarki trafik: First akció, vettem egy Countryside Buddha Dupla IPA-t, meg egy ilyet 650-ért darabonként. Baromi jó mindkettő, ez utóbbi DIPA kifejezetten izgalmas tétel:


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

lehet kapacitas sincs eleg fozni. felskalazni nem mindig egyszeru.


jsk
(senior tag)
Blog

Beerselection: "A külföldi szállítmányoknál újdonság, hogy a termékoldalon szerepeltetjük a dobozolási és/vagy lejárati időt, így láthatjátok a sörök frissességét. Az új Garage söröknél már szerepelnek ezek az adatok. Ettől függetlenül mindenképp szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a szuperprémium söröket teljes hűtött láncon szállítjuk, ezzel garantálva a legjobb minőséget, dobozolási időtől függetlenül."

[ Szerkesztve ]


[CsuCsu]
(őstag)

Kiraly, tehat ha a Greyjoy egy evig van a polcon az mar nem problema :DDD


NoLF
(addikt)
Blog

valaki látott mát valahol borsodi tropical ale-t?

üzenetek