SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


NoLF
(addikt)
Blog

Ugy latom meg mindig nem vilagos, hogy en nem vedeni akarom ezeket a szarokat, hanem en is utalom oket... en csak kifejtettem, hogy nem azert vannak a piacon, mert jok, hanem mert a sok parasztnak ez kell es kesz.

mas:



ik veglet :)


looser
(addikt)

Hülye kérdés volt, Tropical Ale.

Jaffa szörpös sörrel készül a nyárra a Borsodi

Szívesen olvasnám Kontár Komlókutató véleményét az új sörökről, de ő letette a lantot. Az egyik legjobb sörblog volt.

[ Szerkesztve ]


L4D1K
(őstag)

Ezt én is megrendeltem.

Nem tudom mikor lesz alkalom rá h kibontsam :D


Aranypatkány
(tag)

Ez engem is bosszant a Csakánál. Nem értem, ha rendelek egy csomagot tőlük és van benne BYM, akkor azt nem küldik el nekem mert nem vagyok pesti? :U


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Hidden Lake Paranormal Brewing Co

Ezek a fajta imperial stoutok a kedvenceim. Szinte harapni lehet annyira tömény, olajos, szirupos. Hab szinte 0, szénsav dettó. Tényleg adja ezt a csokis mogyorós ízvilágot nagyon minimál keserű ízzel a háttérben. 11%-os, de egyáltalán nem érezni az alkoholt mert nagyon édes, így elég becsapós. Nem egy könnyed nyári sör, de most úgyis hideg van :)

[ Szerkesztve ]


mekker
(őstag)
Blog

Ezt már sokszor leírtátok, de nem látom át, hogy miért lenne drága. A meggy felvásárlási ára kevesebb, mint 500Ft/kg, abból minimum a fele meggylé, többi 70% gyümölcshús.
[link]
Itt ~ 10:1, 10:2 és 10:3-4 arányokról beszél, ahol már ki is érezni a gyümölcsöt.

A gyártási költség inkább kapacitás kérdése, és technológiáé. És szezonális sör, tehát ha érlelni kell vagy bármi, arra van idő.

A sör már inkább 300, mint 200. De nem is ez a lényeg. Akár egészen új brand alatt is árulhatnak drágább sört, ha szerintük nem illik a márka profiljába az árazása. Ott a KőbányaiX, megtalálható a szupermarketek polcain.


[CsuCsu]
(őstag)

A gyumolcsot fel is kell dolgozni, pucolni utana, erleleshez pedig hordok, raktarozas es menedzsment szukseges. Sokkal komplexebb es koltsegesebb munkafolyamat, nem csak az alapanyag nyomja meg.


looser
(addikt)

Szóba került FB sörfőzős topicban nemrég és még azzal is kell törődni, hogy le legyen nyomva a gyömölcs, mert ha feljön a cefre tetejére, könnyen megpenészedik.


L4D1K
(őstag)

Marston's EPA-t ismeri valaki? Jövőhéten lesz lildben 450ért a 0.5l.


NoLF
(addikt)
Blog

Szvsz egy teljesen normalis, lagy, egyaltalan nem kulonleges de remekul ihato tucat-ale az angoloktol. Lehet vasarolok belole nosztalgaizni kicsit :)


[CsuCsu]
(őstag)

Kicsit sok annyiert - oke kommersz angol sor. 300ft max.

[ Szerkesztve ]


L4D1K
(őstag)

Ah köszi.

Csak kíváncsi voltam, nagy általánosságban milyen. :) Nyilván csodákat nem várok tőle, de hazai vonalon ennyiért nincs alternatíva.

Pont amúgy karácsonykor lett volna szükségem 2l ale-re, ahol fontos lett volna, hogy abszolút ne legyen komlóhangsúlyos. A fullers drága volt, ezért maradt a Dreher ale.


Dilikutya
(félisten)

Szlovákiában 1.3€, Angliában 1.59£.


[CsuCsu]
(őstag)

Attol meg nem er tobbet. Meg az angol hagyomanyosak kozott is gagyi.


NoLF
(addikt)
Blog

annyiért árulják, amennyiért megveszik - tehát ennyit ér. én 450ért venni fogok 1et, csak mert nem élek már odakint és nem ihatok ilyen semmiket minden nap - viszont elkapott a nosztalgia.


looser
(addikt)

Jövő hétfőtől visszatérnek a belgák (is) a LIDL-be! Nem, nem unom még őket, tökre örülök hogy ismét lehet kapni egy időre :D Ezen felül lesz még 1-2 újdonság.

"Kézműves" kínálat

Nemzetközi kínálat


Aranypatkány
(tag)

Friss és ropogós!!!

Other Halfok érkeztek....

....

A bécsi Beerloversbe :W


Aranypatkány
(tag)

Egyedül a 4-es GD 9000 éri meg, a többi felejtős.


Dilikutya
(félisten)

Igen, tudom, igazad van, és az itthoni bőséges 300 Ft-os hagyományos angol ale kínálatban nyilván vannak is ennél jobbak. Anglia is tele van 1€/1£ körüli ale-ekkel, és szállítási költséggel együtt is 450 Ft alatt marad, így biztos nem a legjobb vétel, de egyszer mindent ki lehet próbálni.

[ Szerkesztve ]


NoLF
(addikt)
Blog

azért kruso 279ért nálam tuti nyerő legalább egy tálcával a kertipartik alapkellékekeként :K

üzenetek