Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


negyven2
(veterán)

What We Do in the Shadows - Season 3 Official Trailer

Szeptember 2. (Itthon szeptember 3-tól lesz látható az HBO GO-n)


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Befejeztem a Man in the High Castle / Ember a Fellegvárban sorozatot, és csalódás lett a vége. El lett kaszálva, látszott hogy lett volna ez még tovább, minden szál elvarratlan maradt.


Aventador91
(őstag)

the innocent

spanyol cucc. nyomozós thriller. szerintem kimagaslóan jó a sztori, főleg a hálivúdi szarokhoz képest. érdemes megnézni.


elod22
(senior tag)

Pár hete láttam én is, tényleg nagyon jó volt, szinte egy nap alatt le is daráltam.
Hasonlóan izgalmas és nagyon jó film a "The Invisible Guest", ugyancsak Mario Casas főszereplésével. Ha nem láttad eddig, akkor mindenképp nézd meg.


fant0mi
(addikt)

Az Invisible Guest tényleg jó!
Az Innocentet felvettem a listára, köszi.
Most éppen a Vongozero (To The Lake) orosz sorozatot nézem, felénél járok, eddig fasza!


bobalazs
(nagyúr)
Blog

De balfasz vagyok! :D
Most jöttem rá hogy 4 évados az Ember a Fellegvárban! Nem csoda hogy nem volt lezárva a 3. évaddal.


k-adi
(nagyúr)

lol


trialboj
(őstag)

Srácok, lenne egy nehéz kérdésem.

Van még egy olyan zseniális sorozat mint a Scrubs vagy magyarul Dokik? Most nézem újra talán 4. alkalommal, és elképesztő mennyire jól van megírva szinte minden egyes epizód. Néhol oktat, néhol vicces, máskor pedig komoly dolgokra is kitér. Még csak olyan sorozatot sem tudnék amelyik megpróbált ennyire komplex lenni.

[ Szerkesztve ]


Maxxy10
(addikt)

De most milyen sorozatot keresel?

Orvosos? Komédia?

Most így hirtelen a Grace klinika jutott eszembe.


nitro16
(senior tag)

Bár az adott sorozatot nem láttam de Doktor House? Orvosos és az összes általad említett téma megtalálható benne.


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

Javaslatok.
Magam részéről, ha "szakmához" kötödő sorozatot keresel, akkor a Brooklyn 99.


grizlisandor
(addikt)

Titánok(Titans) - 3x01

Ez valami tragikus kezdés volt, én emlékszem rosszul az előző részekre, vagy csak így előhúztak dolgokat a képregényekből? Joker + Batgirl hol volt eddig? Batman, az egyik percben keresi Robin utánpótlását, a másikban megy megöli Joker-t? :U Remélem tisztázódnak a dolgok az évadban, mert ez így nem ok.


Aventador91
(őstag)

köszi az ajánlást, tényleg jó volt! bár nekem feltűnt a filmben hogy az elsüllyesztett fiú és az ügyvéd nő ugyanaz, először csodálkoztam rajta hogy ennyire nem találtak színészt hogy 2 szerepet egy ember játszik, aztán agyaltam még kicsit és rájöttem hogy biztos a fiú anyja. reméltem hogy nincs igazam és nem ez lesz a vége, de ez lett a vége :D


Janaboy
(veterán)
Blog

Valóban fura zavaros rész volt :)


trialboj
(őstag)

Írd fel a listádra, nem fogsz benne csalódni főleg ha csípted a House-t.

koncsik-nak kösz a linket, máshol még nem néztem széjjel, csak gondoltam megkérdezem van-e itt olyan aki hozzám hasonlóan nagyra értékeli.


gyuromoj
(veterán)

Jöhet :C


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

Scrubs nekem is a Top 3-ban van. :K (webes részeket is megnézted?)


Ventur@
(senior tag)

Akkor nem csak én nem értettem ezt a részt :D . Oltári nagy katyvasz volt számomra az egész. Oké a dark benne volt megint, meg akció is volt és látványos is, de a rész végén csak bámultam ki a fejemből és azt kérdeztem, hogy akkor ez most mi is volt?

Jason-t is ha kiírták így, hát.....ööö....gáz. Bár van egy olyan érzésem, hogy vele még lesz valami csavar. Mert, azért azt nehezen veszi be a gyomrom, hogy csak ilyen gyorsan és pofátlanul kiírták. Teszem hozzá, hogy nem volt egy kedvenc karakterem. Sőt!

Meg hát igen, Batman-nek is ez a hülyesége, hogy csak úgy kinyírja a nagy nemezisét, csak hogy a "régi Robin" visszatérjen és átvegye a helyét Gotham-ban. Öööö...oké :D .


nubreed
(veterán)

Power S06:

Az utolsó 3 részt még nem láttam, azt most hétvégén tervezem ledarálni egyben. Tehát a 12. részig bezárólag: A 10. rész vége, hogy lelövik Jamest teljesen meglepett annak ellenére is, hogy biztos voltam benne, hogy kb. ilyesmi lesz a vége, vagy lelövik, vagy elkapják és életfogyt vagy méreginyekció lesz a vége. Na de nem tudom ki hogy van vele, de a legszarabba alak az egész sorozatban a legutálatosabb, legszemetebb karakter az pont a fia Tariq. Hogy ez ilyen fiatalon mennyit tud hazudni az valami egészen elképesztő. A csávónak annyira nincs semmilyen értékrendje, hogy nem volt olyan személy akinek ne hazudott volna vagy ne verte volna át. Az meg hab a tortán, hogy nem akarja vállalni a felelősséget Rayray megöléséért, azok után, hogy a testvére Raina miatta halt meg. Na de a másik ami csípi a csőrömet, hogy Tasha teljesen feleslegsen nyírta ki szerintem Lakeishát. Nem azt mondon, nekem se volt túl szimpi Lakeisha, de úgy érzem T nem kicsit túllőtt a célon a megölésével. Pedig állítólag országos jóbarátok voltak... aha, látszik. Nagyon remélem, hogy Tashaát elkapják ezekután és minimum életfogytot kap. Aztán ott van még Dre. Na ő nálam kb. Tariq -kal van egy szinten. Ezt a szemét hazug rohadékot, hogy ez is szó nélkül mindig mindenkit átvert, de nagyon örültem neki mikor végre a böriben elkapták, pontosan azt kapta amit megérdemelt, imádtam, ahogy felgyújtották tommy emberei. :D Tommy is megér egy misét, de róla már az elejétől kezdve tudtuk, hogy egy mindenen átgázoló rohadék, bár egy ideig ugye még lojális volt Ghosthoz, de aztán nála is elment ez a dolog. Minimum azt érdemelné amit Ghost is kapott, kíváncsi leszek, hogy mi lesz az ő sorsa az utsó 3 részben. Igazából mindenki egy sáros, simlis, rohadék a maga szintjén ebben a sorozatban még az FBI is. Ez is csak azt mutatja, hogy semmi sem fekete vagy fehér. A 11-12. rész érdekes volt, nekem ez a megvalósítás nem jött be annyira, az előzőben ugye Dre, a másikban Paz szemszögéből mutattják be az utolsó napot, aminek estéjén Ghostot kinyírja valamelyikük. Remélem az utolsó 3 nem ez lesz, hogy még nem tudom hány karakter szemszögéből kell végig nézni az utsó napot, engem a végjáték érdekel, mert én arra számítok hogy omlik majd minden össze Ghost halála után egy kártyavárként. Kb mindenki börtönben és/vagy holtan kéne, hogy végezze szvsz.


negyven2
(veterán)

Star Wars: Visions - Original Trailer (Japanese Dub)

Star Wars: Visions - English Dub Trailer

Szeptember 22. | Disney+

[ Szerkesztve ]

üzenetek