Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


Land
(veterán)

Az Apple Tv-s sorozatokhoz lesz valamikor szinkron?


markknight
(veterán)

Nem hiszem


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Monarch: Legacy of Monsters — Official Teaser | Apple TV+

Szerintem ez mocsok jól néz ki.

[ Szerkesztve ]


Fecogame
(veterán)
Blog

A híd

Reality-nek írja, de rákeresve a szereplőkre, mindegyikőjük színész. Műbalhék, felelsleges feszkózás jellemzi a sorit, illetve logikátlan dolgok.

Pl. egyikőjük se jött rá, hogyha a gerendákat nem vágják ketté, hanem ahelyett, hogy keresztben használnák fel őket, hosszában teszik a vízre, rengeteg időt és energiát spórolnának meg, és már kb. a 10. napon kész lennének.

A másik a "Van 15 perced, hogy felérj a szemben lévő hegy tetejére" kihívás, és tök véletlenül az utolsó másodpercben értek oda. Nyilván. :DDD

Részemről ez egy siralmas 4/10


markknight
(veterán)

Nekem abból a szempontból tetszett, hogy régen néztem már bármilyen reality-t és hazaérve, totál leszívott aggyal, úgy ki tudott kapcsolni mint annak a rendje. Nem kellett figyelni semmire, csak ültem és visszamentem 2 bitesre közbe. Imádtam, nekem jöhet még, sőt ha ajánltok hasonlót azt megköszönöm :D


Fecogame
(veterán)
Blog

Hát én nem vagyok mérnök, de ebbe a műsorba simán elmehettem volna :DDD


stoon
(őstag)

van történés bőven ....kíváncsi leszek mikor , jön rá a droid csaj hogy szabadságot kínált neki....gondolom ezért buknak el.... :Ude ez csak az én véleményem

[ Szerkesztve ]


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Hát de hogy fogják ezt folytatni? Még egy rész van hátra.


k-adi
(nagyúr)

Az eltérített járat
Hijack (2023)

Nekem is tetszett, végig izgalmas volt. Ritka az ilyen! A főszerepben jól hozta Idris Elba a karaktert, és a többi "hétköznapi" ember is hihető volt valamennyire.

Tetszett az is, hogy nincs rögtön megoldás és minden epizódban tényleg történik valami csavar ami miatt nézeti magát a sorozat és nem ül le az évad közepén töltelék fillér részekkel - bár csak 7 részes így nem is lenne rá sok epizódnyi lehetőség de szerencsére most nincs ilyen.

2 dologba lehet belekötni a sorozat kapcsán: az ex mellékszálba és a sorozat végébe, a lezárás eléggé bénácska lett sajnos, nem ezt érdemelte a jól felépített évad. :U Ezeket leszámítva messze az egyik legjobb ilyen témájú sorozat.


k-adi
(nagyúr)

Az afterparti
The Afterparty (2023)

Szomorúan látom, hogy nincs itt 1 nyamvadt komment se erről a remek sorozatról, most vagy nincs appleTV+ előfizetésetek vagy csak szimplán vakok vagytok, de egy ilyen szuper sorozatot kihagyni vétek. Ezt az évadot is megint Tiffany Haddish viszi el a hátán, az évad felépítése hasonló az előzőhöz képest, 1 gyilkosság és megannyi gyanúsított.

A megoldásra szánt idő megint kritikus, a különböző gyanúsított karakterek érdekesek, a bemutatásuk változatos: minden elmesélés más-más stílusban történik. Persze most is addig kavarják a szálakat, hogy csak az évad végére derüljön ki a néző számára is, ki az igazi gyilkos - így utólag tudva, nem tudtam volna megtippelni az évad során, nincs hozzá elég infó egyszerűen.

A whodunnit zsánerben ez egy jó sorozatnak számít, aki szereti az ilyesmit, annak eléggé ajánlott


Janaboy
(veterán)
Blog

Jövőhéten kiderül :)


Frod
(addikt)

Wow, ezt azonnal nézném!
Azt hiszem érik egy Apple hónap, pedig csak a FoM s4 után terveztem :D


gbors
(nagyúr)
Blog

The Bear S01 (2022)
Uhhhhhh, ezzel gondban vagyok. Húsbavágóan realisztikusra írt, remekül eljátszott éttermes sorozat, elképesztő tempóval, hihető karakterekkel, meg minden. Egyetlen gondom van vele - hogy totál érdektelen. Annyira nem sikerül a karakterekkel konnektálnom, hogy az már ritkaságszámba megy - sőt, az utolsó két epizód még azt a két karaktert is "kinyírja" (nem szó szerint), aki legalább egy kicsit érdekelt (Syndney és Marcus). Szóval ez nem nyert. Pontozni nem sok értelme lenne.

#értékelés


vond
(MODERÁTOR)

Azért csak folytasd. A második évad pont a karakterekre fókuszál jobban. :K


koncsik
(MODERÁTOR)
Blog

"mindegyikőjük színész" - keresgéltem, nem találtam, csak annyit, hogy többen szerepeltek már mindenféle vetélkedőkben, tv műsorokban...vagy egyikőjük Dér Heni férje... de mindegyis. :DDD A feladatok és balhék, megbeszélések nekem sem voltak igazán természetesek, lehet, hogy nem jó színészek, azért nem találtam róluk több infót... :B

[ Szerkesztve ]


radi8tor
(MODERÁTOR)

Oltári nagy cliffhangerrel :D


k-adi
(nagyúr)

Csodatévők
Miracle Workers: End of times (2023)
season 3

A minőségi szintet továbbra is tartja a sorozat szerencsére, rengeteg ökörség van benne, telis tele dark humorral, stb, remek évad volt ez is. Daniel Radcliffe mellett Geraldine Viswanathan remekel, évadról évadra jobb, ügyesebb, jó látni a fejlődését színészetileg is. Jon Bass meg tökéletes humorforrás, Steve Buscemi-vel karöltve, mindketten hibátlanok az összes jelenetben, elképesztő.
Remekül szórakoztam végig az évad során, eddig az összes szuper volt de talán ez az egyik legjobb eddig.


pècsimunkás
(addikt)

Sziasztok!

Vègeztem a Jack Ryanel. Alapvetően tetszett. Lehet, megnézem majd egyszer mèg újra valamikor.
Gondoltam, bele kezdek a Reacherbe, de decemberben jön elvileg az új èvad, azt megvárom, van úgyis bőven sorozat.

Találtam is egyet: Professional - Profi osztag. Èrdemes bele kezdeni? Vagy keressek mást inkább?


attiati
(veterán)

Na mi történt?
Rögtön két extra pozitív beszámolóval is érkeztél :D
Rá is kukkantok erre a két sorira :R

üzenetek