Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


Janaboy
(veterán)
Blog

Az elvileg azért van, mert a tudás öröklődik...

[ Szerkesztve ]


WayneGace
(őstag)

Kicsit túl tolod szerintem. Ahsokában ki a balfasz férfi?

[ Szerkesztve ]


markknight
(veterán)

Nem tolom túl ez a Disney SW-je. Nyomi Kylo Ren (nem vicc egy 12 éves szintjén áll a karakter), kiherélt vinnyogó Luke, tehetetlen Finn aki mindig Reyért kiabál stb.
Ahsokára visszatérve: Az a tanácstag aki Herának beszólt, az a pilóta akit úgy rángatnak ahogy akarnak, de mondhatnám a Marokk nevű placeholder inkvizítort aki egy csapás volt Ahsokának, vagy a csicskuló Baylant aki szintén egy női karakter akaratát követi.

De a mostani részben is benne volt Anakin lefegyverzése, meg a hajó aki el akarta cibálni Ahsokát annak a pilótája is nő volt nyilván.

[ Szerkesztve ]


Janaboy
(veterán)
Blog

De ha ennyire fáj, akkor mi a túrónak nézed? :D


markknight
(veterán)

Nekem nem fáj, csak van róla véleményem. Mint írtam fentebb jobb ez, mintha semmi nem lenne.


radi8tor
(MODERÁTOR)

Ennyi. Annak kell örülni ami van :)


S e t h
(nagyúr)

Az egyik legjobb dolog ami hosszú idő óta az sw univerzumban láttam, gyakorlatilag tökéletes. :C


Louro
(őstag)
Blog

De akkor Napnak nem kellene tanítania Pirkadatot. Bár "Dusk" téged igazol, mert nagy tudást halmozott fel.


Laraxior
(titán)

Jézusom ez a Pacific hol volt eddig, óriási sorozat :Y :C


Ribi
(nagyúr)

Valószínű úgy, hogy a rendes írók elmentek szabira és az egésznek semmi értelme. ;]
Sajnos a könyv miatt nem tudom hova tenni ezt a kell főszereplő aki évszázadokon keresztül ott van dolgot. Emiatt pedig az egész sorozat sem arról szól amiről a könyvek, és valahogy az az érzésem a költő sem tudja miről is szól az egész. Valamiért olyan érzésem van mintha a Raised by Wolves -esből merített volna a szerző. És pont annyira se füle se farka az egésznek. Csak történnek a dolgok és habár elvileg vezet valahova, az egész csak úgy van. :(


grizlisandor
(addikt)

Silo

Megérte egybe darálni a sorozatot! :B

Ha eltekintünk pár apróságtól én azt mondom, hogy csodálatos egy sorozat! :C

Az, hogy elkerülte Juliette a kamerákat, vicces volt, csak tanult valamit a Mission: Impossible mozikból! ;] Fura, hogy Juliette nem foglalkozott az ajtóval a mélyben. Fura kettősség van, hogy kint kivetítik a zöld környezetet, de a holttestek hova lettek? Miért estek össze, meg volt cinkelve a szkaffandert záró ragasztó, de Juliette a csoda hőálló ragasztóval lett szigetelve?

Én várom a folytatást, hogy hova fogunk kilyukadni. :Y

Kövi sorozat Afterparty S02 vagy a Foundation S02 lesz, amit nézni fogok.


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Pacimi?


Janaboy
(veterán)
Blog

Tudod hogy működnelk a sorozatok.. Kell a ragaszkodás az egyénekhez, hogy szeressék őket, ettől lesz a sorozat is szerethető.
Ez meg nyilván olyan változtatás ami a könyvben nincs, itt így oldották meg.
Ami meg a ae füle se farka dolgokhoz, általában mindig az a gond hogy nem érjük meg a végét hogy teljesen legyen a kép.
Reméljük a Foundationnel nem így lesz.


VágniValó
(addikt)

Szerintem a The Pacific-re gondol, ami a Band of brothers készítőinek másik munkája volt anno, de 3-4 rész után feladtam.
Ki tudja, lehet megérné újra adni neki egy esélyt.


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Band of Brothers most néztem újra a héten. Lehet érdekelne.


VágniValó
(addikt)

Twisted Metal
10/5

"- Főnök, mit gondol?
- FOS!
- Najó, de ha összeáll?
- Ja, akkor még lehet sz@r!"

Ez a Twisted Metal. Cringe ahogy kezdődik, a közepére megszoktam és elkezdtem megkedvelni a hébe-hóba felbukkanó humor miatt, illetve Sweet tooth nevű karakter miatt, aki kb többet emel a színvonalon, mint azt elsőre sejteni lehetett.

Nem azzal van a baj, hogy szándékosan B-Thrash, hanem hogy azt se képes hozni konstansan. A sorozat ettől függetlenül néhol kellemes meglepetést okoz pár jelenet erejéig, majd a lezárásban ismét beköszön az idiotizmus és az igénytelenség. Anthony Mackie szokásához híven abszolút közepes, de a bohém jellem néhol jól állt neki (jobban mint a dráma), az hogy ez a csávó miért ilyen sikeres számomra örök rejtély marad, mint pl Jimmy Fallon.
Stephanie Beatriz se erőltette meg magát egy ilyen szerepért, de nyilván köröket ver főhősünkre. Fele annyit se ér a sorozat, mint amit ráköltöttek, de hát ilyen időket élünk.
Második évad majd háttérzajnak teljesen jó lesz valami uborkaszezonban.
Sweet Tooth GIFs | Tenor


Laraxior
(titán)

:U


negyven2
(veterán)

Akit kiküldtek eleve halálra ítéltek! Ez volt eleve a cél. Vagyis igen a szkafandernél direkt olyan szigetelést használtak, ami szándékosan nem alkalmas arra, hogy elássa a feladatt. Éppen annyira szigetelt, hogy pár percig életbe tartsa az embert, aki el szeretné mondani a bent lévőkkel, hogy kint minden rendben, és hazudnak nekik (és ezzel is takarításra kényszerítsék).

A halottak meg ott vannak, csak eleve már maga az elrettentés nagyon sikeres, mert kvázi nagyon ritkán küldenek ki bárkit is (és ezért volt nagy dolog, hogy rövid időn belül ennyi embert küldtek vagy ment ki). Ezért a kint lévő holtestekről valószínűleg az idő már gondoskodott. Vagyis betemette őket a por, vagy az is lehet, hogy mivel eleve maga a szkafander se bírja hosszú ideig a kinti levegőt (elbomlik, elszíneződik, vagy ahogy már írtam belepi a por). De attól még látszanak a felvételen, és volt rá utalás (mutatás, hogy ott van xyz). Ha nem látszanának (vagyis csak úgy eltűnnének), abból már rég botrány, lázadás lett volna.


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Van kint leak a Fallout teaserből, elég beteg királynak néz ki. Mondjuk a top komment alatta még jobb volt: watch out Bethesda, the community can't fix a TV series. :D


negyven2
(veterán)

Igen, ez ugyan az a teaser ami a gamescom-on is volt (ott kicsit rosszabb minőségű volt a leak). De Todd azt mondta ott, hogy a publikumnak majd jön egy másik hamarosan.
Amúgy az 'The Acolyte'-ból is van egy valós teaser kint a neten valahol.

[ Szerkesztve ]

üzenetek