Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Wasteland 3. :D
A Fallout 1-2 fejlesztők közül sokan dolgoztak rajta és épp addig mentek el, hogy a Bethesda ne tudja perelni őket a hasonlóságok miatt. Egyik legjobb modern CRPG - én még a Baldur's Gate 3-nál is jobbnak tartom - és tele van fantasztikus részletekkel.
Ha a 3 nem tetszett szerintem a New Vegas sem fog, a 4-76 páros meg rosszabb náluk.

[ Szerkesztve ]


KISDUCK
(addikt)
Blog

Wasteland 3-ból meg van a Colorado edition, bár csak 8 órám van benne. Mondjuk az tényleg passzol a fallout sorozatban látottakhoz hangulatra és tényleg nagyon jó a beteg humora, lehet hogy azt kéne inkább folytatnom.

Rigormortiis:
New Vegast letöltöttem a délután folyamon, majd kipróbálom hogy adja-e.

mephi666:
Meg van még epicen: a Fallout 1,2 és a fallout tatctics brotherhood of steel, bár ezeket sem próbáltam még ki. Nem nagy játékok valamelyikbe majd belekukkantok.


Janaboy
(veterán)
Blog

Discoveryben miért nem tudják elengedni ezt a lelkizős, hisztizős folyamatos pof*z*st :F


grizlisandor
(addikt)

Én simán átugrottam az Saru küldött és a non binális robotf perceit, így már csak a Börkám mimikával kellett megküzdeni. ;]


lezso6
(HÁZIGAZDA)
Blog

Miért nem tudod inkább Te elengedni ezt a sorozatot? ;]


Janaboy
(veterán)
Blog

Mert szeretem a Star Trek világát, főleg ezt a jövőt :)


Ryder62
(őstag)
Blog

Pedig pont a Fallout 3 ami legjobban hasonlít a sorozat történetéhez. Ott is egy Vault lakó vagy, és el kell hagynod és mit add isten pont az apád után kutatsz aki szintén elhagyta a menedéket.


S e t h
(nagyúr)

Pedig tökre várható volt, hogy az ötödik, befejező évadra változtatni fognak.


myckey
(veterán)
Blog

Szeress ki belőle...

Nincs mit !

:D


Janaboy
(veterán)
Blog

Köszönöm az együttérzést :DDD


myckey
(veterán)
Blog


Ryder62
(őstag)
Blog

Fallout

Na ez baromi jóra sikerült. Első pont amit rögtön kiemelnék, hogy a sorozatban nincsen semmi WOKE, LMBTQ meg feminista szemlélet. Abszolúte semmi. Sajnos ma már ez is pozitívum.
A második, hogy nagyon jól hozza a játékok hangulatát. Nagyon sok részletre oda figyeltek.
De emellett mind végig a "fő küldetésen" van a hangsúly, nincsen filler epizód, nincs időhúzás, nincs side quest stb. A humor is megvan de csak mértékkel. A legtöbbje a vault lakó Lucy naivitásából fakad de ezen kívül vannak komikus szituációk is. De ezek pont azokon a kereteken belül mozognak, ami még életszerű is lehet.

Annyit elárulhatok, hogy az utolsó epizód annyi fan servicet és egyben új infót is szállít, mint az összes többi rész összesen. A végső stáblistás jeleneten meg szerintem sok rajongó fog benedvesedni.

Spoilerek:

És igen, kimondták, hogy a Vault-tec dobta le az atomot! Eddig nem volt hivatalos, sok találgatás volt hogy ki dobta le, volt olyan teória miszerint az ufók (Zetans).
A vaultos nyomozás baromi jó volt. Ahogy Lucy öccse rájön az igazságra, hogy mit is rejt a többi menedék.
A múlt béli tárgyalás jelenet a többi cég vezetőivel, rideg de nagyon. Ez is akkor egy confirmed, hogy nem csak a vault tec-nek nem számított semmi emberi élet, hanem a RobCo-nak, a Westeknek, Repconn-ak sem, sőt a kísérletek egy részét akkor ezek szerint ők találták ki.
A vége jelenet ahogy megláttam New Vegast, felsikítottam. Ezek szerint arra visz el a második évad.


radi8tor
(MODERÁTOR)

Affranc, van stáblistás jelenet? :D

A New Vegas-ra gondolsz vagy ez után is volt még valami?

[ Szerkesztve ]


Janaboy
(veterán)
Blog

Nincs.


myckey
(veterán)
Blog

Humor mértékkel? Azért ez sokaknak a torkán akadhat, ez a mértékletes stílus.
Odateszik magukat a készítők.;]

[ Szerkesztve ]


radi8tor
(MODERÁTOR)

Akkor szerencsére nem kell vissza mennem a moziba. :D


WayneGace
(őstag)

A woke-hoz annyit, hogy a különböző rasszuak kapcsolata eléggé nyilvánvaló. Ami persze nem baj, de egy olyan világban nem feltétlenül a rasszizmus halna ki legelőször.
Szerintem is nagyon jó sorozat, a játék ismerete nélkül is. Tényleg lekötött, ami mostanában kevés nyugati sorozatnál fordul elő nálam. Pár dolgot kell még javulnia. Például ne legyen olyan jelenet, mint amikor a doki a kutyával gyors sétában elmegy a gépágyú elől és mindenhova csapódik be lövedék körülöttük csak pont őket nem találják el. Valamint a T60 páncélnak jó lenne, ha valahogy a jelenetekben lenne súlya. Értem ez alatt azt, hogy sokszor olyan a mozgása, mintha egy jól megcsinált comiconos jelmez lenne nem 100+ kilós fémpáncél.

[ Módosította: radi8tor ]


Bad Pritt
(félisten)
Blog

A doki a kutyával a gatling gun ellen egyértelmű utalás arra, mikor a játékokban 95%-os találati esély mellett sikerül egy egész sorozatot össze-vissza lövöldöznie a karakterednek. Szerintem baromi vicces volt. :D


myckey
(veterán)
Blog

rohadtul vicces volt a nagypufkás jelenet...de a z ilyen dolgokat ízekre szedik, ha akarják. rossz értelemben.
Illetve a bádogember is lehetne ...fizikálisabb, vagyis ahhoz közelibb.

jól mondja a kolléga.

Persze, jó buli :C

[ Szerkesztve ]


KISDUCK
(addikt)
Blog

Ennél szerintem simán belefér hogy pár dolog elrugaszkodik a valóságtól. A sugárfertőzés se úgy működik ahogy a sorozatban ábrázolva volt. Ez egy kitalált világ, kitalált jövője némileg más szabályokkal és még igazítani kellett egy játék szériához is. A ghoul témát mondjuk részletezhették volna, mert egy gamestar-os videóból kellett megtudnom hogy mik is igazából. Meg ami nem reális az nem annyira agyf@52 irreális mint egy "moonfall". Zárásnak meg egy kis mém:

;]

üzenetek