Sorozatok - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


Rigormortiis
(addikt)
Blog

Terror, első évad: A sorozat első pár része kifejezetten tetszett. A fényképezés, színészek, a setting mind érdekesek voltak, aztán a Rig-hez hasonlóan sajnos ez is egy olyan irányba ment el, amilyenbe nem kellett volna. Egyáltalán nem volt rossz, és kifejezetten egyedi látásmódot közvetít, az évad második fele azonban simán lehozza az embert az életről.

Kíváncsi vagyok, milyen lesz a második szezon. Az alapfelállás itt is hivogató.


abridabri
(veterán)

Köszi az ajánlást, tegnap megnéztem. Tényleg megéri azt a másfél órát :R


k-adi
(nagyúr)

Jószomszédok
The Neighborhood (2024)
season 6 finale

Hozza a sorozattól már megszokott sitcom szintet, vannak kisebb hullámvölgyek most is, főleg "Courtney" szála de ezt leszámítva el lehet szórakozni rajta. Kicsit azért már érződik az évadon, hogy megfáradt a sorozat, "Dave" poénjai sem ütnek akkorákat mint korábban - de valószínűleg ez csak azért van, mert már hozzászokott a néző a gagyi humorhoz és nem újdonság már


gyuromoj
(veterán)

Comedy Centralon nézegetem ahogy időm engedi. Jópofa kis sorozat, igaz nem láttam minden részt. Lehet adni kéne egy esélyt neki, hogy elejétől a végéig megnézzem.


gbors
(nagyúr)
Blog

The Bear S02 (2023)
Hát, pont mint az első évad, erről is nagyrészt lepattantam. Remekül van megcsinálva, vannak benne jó jelenetek (sőt, szuper jelenetek is), de az egész valahogy nem bír beszippantani, a legtöbb epizód felét végigmalmoztam. Az utolsó részt meg rühelltem. Nem vagyok happy end fan, de a karakterek öncélú és szükségszerűtől messze álló kínzása szintúgy nem vonz. Ennyi, ez nem az én sorozatom.

#értékelés


Tyler Durden
(addikt)

Első évad 3. része után elengedtem, engem se tudott beszippantani..


S e t h
(nagyúr)

Két részt megnéztem és nem értettem a hypeot.
Ízlések és pofonok, nem én vagyok a célközönség.


Frod
(addikt)

Az hol leppatanás, ha végignézed a teljes szezont? :U

Én a másik véglet vagyok, mert nálam 10/10, mindazzal együtt, hogy teljesen meg tudom érteni, ha valakit semennyire sem kap el. De rétegcucc, nem is kell, hogy mindenki szeresse, kellenek ilyen darabok is.

[ Szerkesztve ]


gbors
(nagyúr)
Blog

Sztem elég világosan leírtam. Próbáltam élvezni, helyenként sikerült, helyenként meg nem, és nem elhanyagolható részben untam. Miután eléggé kult sorozat, nyilván van benne valami fontos, ami nekem nem jött át => lepattanás.


k-adi
(nagyúr)

Szembejött YT-n a My Name egyik montázs klipje és még mindig brutál jó ez a sorozat. Tud valaki hasonló sorozatot ahol tényleg ütnek, sebződik a hős és brutál harcok vannak mint itt?
:F

erősen spoileres!
[Yoon Ji-woo - Fight Scenes (My Name)]


mephi666
(nagyúr)
Blog

ez a stranger things nem is olyan rossz...

kb mintha Stephen King It-jét (gyerek főszereplők, horror/thriller stílushoz) kevernék a Species-el (labor, kísérletek) és nyakon öntenék mindenféle összeesküvés elmélettel :K itt-ott talán vághatták volna feszesebbre, mert így a 4. résznél járva úgy érzem, hogy vannak feleslegesen túlnyújtott snittek... David Harbour jól hozza a karakterét, de rajta kívül is találtak csomó jó színészt (első részekben a This Is Us-ból tűnt fel a nagydarab fószer, meg is lepett)


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Nekem ezzel a sorival az az egyetlen kicsi bajom, hogy Jeremy Allen White úgy fel van szopkodva miatta, mintha most érkezett volna a Mennyekből, mikor a karaktere 1:1 Lip a Shamelessből, csak más okokból gyökér.


gbors
(nagyúr)
Blog

Nem volt sztem sem jobb, sem rosszabb, mint a többi színész. Kompetensek voltak az alakítások nagyrészt, több erős pillanat is volt, de nem láttam sem JAW-ot, sem a többieket kiemelkedőnek.


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Na, hát ehhez képest végignyert mindent tavaly.


gbors
(nagyúr)
Blog

Ahogy írta a kolléga lejjebb, niche cucc, és ezek szerint ez egy zsűribarát niche :D

#76792 mephi666: az első évad nekem is tetszett - aztán a harmadikba már bele sem kezdtem...


Grave_444
(nagyúr)

Beindul majd, ne aggódj. :)


markknight
(veterán)

Nem semmi volt ez a mostani X-Men '97 rész. Azt gondoltam az ötödik részt már nem fogják tudni űberelni ebben a szezonban, erre tessék.


Bazsi1987
(őstag)

Úgyis élvezhető hogy csak filmeket láttam? :)


bobalazs
(nagyúr)
Blog

Ez mi, melyik?

üzenetek