Star Wars: Battlefront - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


AsusBoy
(senior tag)

Köszi.
Ez segített !!!! :R :R


Fernet
(senior tag)

Kisebb kihagyás után elővettem megint a játékot (PC), 6 meccset játszottam le, de ebből 4-ben sikerült összefutnom olyan emberekkel akik egyértelműen csalók voltak. Pl. TL50-el egy lövéses kill (és nem sec. fire). Ráadásul nagy pofával írja chat-be, hogy nice game, noob-ok, stb. Hiába léptem át másik partiba, ott is hasonló volt a helyzet. 100 fölötti kill a meccs végén (nem hero-val).

Nálatok is hasonló a helyzet, vagy csak nekem nem volt ma szerencsém? Eléggé elveszi a kedvem a játéktól, mikor ilyenekkel futok össze.

Közben beszereztem egy xbox-ot, kipróbáltam ott is a játékot, csak a kontrollerrel vagyok iszonyat béna.


Sanki
(addikt)
Blog

Vannak csalók, én olyankor egyszerűen kilépek és keresek másik pályát, mást nem lehet csinálni.


KisApám
(addikt)

Vannak csalók, szinte mindig.
Jó párszor volt, hogy amint mozgásban kiléptem tereptárgy mögül, már ki is lőttek, úgy értem, hogy a lövés azonnal jött, késlekedés nélkül (vagy az illetőnek ZÉRÓ a reakció ideje).
Nem tudom, mit élveznek a caalók, kicsit betegek valszeg.

Szerintem aki 50 feletti killt ér el egy csatában, az csaló 99%-ban.

[ Szerkesztve ]


Sanki
(addikt)
Blog

50 kill egy hőssel megcsinálható... Nem kell hozzá csalónak lenni, nekem is volt már nagyon jó statom 50-70 kill körül és nem csalok.


Fernet
(senior tag)

Képtelen vagyok felfogni az ilyen emberek lelkivilágát. Ezt élvezi? Vagy annyira nem megy neki, hogy másképp nem tud érvényesülni? Mondjuk ennek a TL50-es oneshotkill emberkének volt 17 halála is a meccs végére, szóval lehet csak kompenzálni akart. Kár, hogy így tönkreteszi a többiek játékát, bár ez gondolom cseppet sem zavarja. Birodalmiakkal voltam, mellettem jelent meg Vader, a következő pillanatban már feküdt.
Vajon a BF2-ben is hasonló a helyzet cheaterek terén?

szerk: látom van saját topikja, körülnézek ott.

[ Szerkesztve ]


KisApám
(addikt)

NEM hősről beszéltem, az teljesen más tészta.


Sanki
(addikt)
Blog

Akár még sima karakterrel is hozható szerintem.


Fernet
(senior tag)

Főleg birodalmi oldalon walker assaultban ha sikerül megcsípni pár AT-AT, AT-ST-t. :)


KisApám
(addikt)

Hol lehet reportolni a csalókat? Tudom értelmetlen, de lakkor is.


xlaxix
(tag)

Sziasztok!

Még mindig megéri megvenni a Battlefrontot úgy, hogy már megjelent a 2. része? 4-5 ezer forintért már lehet venni ultimate edition-t is és most elgondolkoztam rajta. :D
Van elég szerver és játékos vagy már sokan abbahagyták az új rész megjelenése után?
A 2. részt nem szeretném megvenni, mert drága és a gépemen sem futna túl jól.

Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]


Fernet
(senior tag)

Szia!

PC-n elég kevés a játékos, DLC-s mapokon sokszor nem jön össze egy csapat. Konzolon kicsit jobb a helyzet, de ott is csökken a játékosszám.

ITT tudod megnézni éppen hányan játszanak vele.

Nekem még mindig az egyik kedvenc, bár megvan a második rész is. Sajnálnám ha teljesen kihalna.

Az még hozzátartozik, hogy eléggé elszaporodtak PC-n a csalók, legutóbb már nehéz volt olyan partit találnom ahol ne lett volna egy sem.

Én most már nem adnék ki ennyi pénzt a játékért, persze ez mindenkinek a saját döntése. Xbox-on a season pass pár hónapja pl. ingyenes volt (nem tudom talán pc-n is?) mellette van EA Access amiben benne van az alapjáték, így még megérte. (nekem)

[ Szerkesztve ]


xlaxix
(tag)

Hát így nem túl biztató a helyzet. 1100 online PC-n és az elmúlt 24 órában is csak 2000 volt a maximum. :/
Szétnéztem Origin-en és láttam, hogy van 4 órás trial. Nem sok, de kipróbálni csak elég lesz. :D
Ha bejön, akkor talán előfizetek egy hónapra Acces-re is és akkor legalább a BF2-t is ki tudom próbálni, mert 10 órás trial jár hozzá. Aztán meg majd meglátom mi lesz.

Érdekesnek találom amúgy, hogy konzolon csúcsidőben még megvan a 7-8 ezer játékos, míg PC-n csak 2 ezer. Ennyire nem játszanak már az emberek PC-n? Vagy a csalók miatt hagyták abba az emberek? :D

[ Szerkesztve ]


Fernet
(senior tag)

Én egy éve vettem a játékot karácsonyi akcióban (3000Ft volt az alap, rá 2 hónapra vettem a season pass-t 5000Ft körül). Akkor még úgy nézett ki a játékosszám, hogy PC-n csúcsidőben 8-10e, konzolon 20-25e. Azóta eléggé redukálódott. Próbáld ki accessel a trialt, aztán el tudod dönteni. Sajnálom, mert amúgy jó kis játék.


kokokka
(őstag)

Ha 500-600 játékos van én akkor is mindig találok játékot. Hozzá tartozik, hogy csak a 12 fősekkel játszom, a többi nem érdekel. Cargo a kedvenc utána a Droid Run, de hogy ezért most adnék e ki 4000Ft-ot abban nem vagyok biztos...

[ Szerkesztve ]


NandorHUN
(addikt)

Szvsz Origin Access jobban megéri talán. Már benne van ez a játék is, kicsit drágább, de sokkal több játékkal játszhatsz, igaz nem teljes" egyik se.


giornalista
(senior tag)

nem. PC-n sokkal több a játék, nagyobb a választék, könnyebben elhagyják a játékosok az ilyen szintű termékeket.

konzolra kényelmesebb is, és a long TTK miatt talán élvezetesebb is (bár konzolon FPS-t játszani... hát, ők tudják).


KisApám
(addikt)

A SCOUT PISZTOLY sebzését lehet növelni? Azzal kellene elérni 15 kill-t (tudom, nem sok, DE), hogy megszerezzem a DL-18-ast, de annyira szarul sebez közelre, hogy katasztrófa. A 7000 kredittel meg azt lehet elérni, hogy kb. 9 sec helyett 6 sec után használható megint.
No meg hogy tényleg kevesen játszanak.
Az OUTER RIM-nek a BLAST nevű helyén kellene küldit csinálni, de NINCS játékos.

Az SW BF 2-nél is gondolom hamarosan ez lesz a helyzet... :(

[ Szerkesztve ]


kokokka
(őstag)

Pontosan kell célozni. De valóban nem könnyű. Én védekezés közben szereztem meg anno a killeket CARGO-ban. Ajtó mellé beállsz és a bejövő ellenséget leszeded. Kicsit campelős helyzet, de ha védekezel akkor megengedett :) Közelről egyébként halálos fegyver.


KisApám
(addikt)

Most a SW BF I rávilágított, hogy a II-est NEM SZABAD megvennem.
Annyira kevesen játsszák az I-est most is, hogy a 40 fős csatába NEM rak be lassan 10 perce, mert nem talál, a 12 fősbe meg MINDIG ugyan azokhoz akar berakni (de oda nem megyek, biztos vagyok benne, hogy van hacker közöttük), annyira nincs játékos.
A különféle missziókat a fegyverekért, miegyébért meg ne is említsük. Próbáljak eljutni a BLAST pályára... soha sem fog összejönni már.
Mire megvenném a II. részt, hasonló lesz ehhez.

Ha veszek MULTI játékot, CSAK olyat veszek, aminek megnéztem a statját az online játékosokat illetően.

[ Szerkesztve ]

üzenetek