Star Wars Jedi: Fallen Order (PC, PS4, XO) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


myckey
(veterán)
Blog

STAR WARS™ JEDI: FALLEN ORDER | NEXT-GEN RELEASE DETAILS

Higher Resolution Textures & Assets
4K/HDR Resolution
Improved 60 FPS Performance
Significantly Faster Loading Times


Xaels
(félisten)
Blog

Le is szedtem PS5-rr, ránéztem de ugyanolyan tragédia helyenként technikailag. A Wookie-k sem lettek szebbek


BoneDragon
(veterán)

Hátha érdekel valakit még.
0.33$ kettő keyshopban is.


Vertigo18
(addikt)

Nekem fura módon nem indul el a játék...

Ahogy indítom Originből, megjelenik a kezdőképernyő a monitor közepén és kb. ennyi. A feladatkezelőben ott van a "Star Wars Jedi Fallen Order", de csak a kicsi kezdő látszik.

Ryzen 3600, 32 Gb Ram, Rx 580 8 Gb. Vga.

Ez mitől lehet, hogy lehetne megoldani?


Hegyirabló
(veterán)

Megszerettem ezt a játékot, most már a legvégén vagyok. Sosem láttam ennél szebb grafikát, tökéletesen rajzolt karakterek, akiknek még a mimikájuk is értékelhető minőségű. A játék története sem unalmas, helyenként kifejezetten fordulatos és meglepő. Az ugrabugrálás kezdetben idegesítő volt, főleg, mikor leestem, de meg lehet szokni. Nekem kicsit túl sok a kombó az irányításban, de én nem vagyok keményvonalas játékos, másoknak lehet, hogy egyszerűbb. A nehézségi fokozatok nem lettek jól eltalálva, történet módban túl könnyű, a következő, Jedi lovag fokozaton nekem már nehéz volt, egy-két kivétellel egy főellenséget sem tudtam legyőzni ezen a nehézségen. Fura volt, hogy vannak "Földi" dolgok a játékban, például amikor *SPOILER* lovaggá üti a főhőst, az pont olyan, mint a középkori lovagi szertartásnál. Egyszer meg amikor a főhős látja egy üvegen keresztül, hogy a gonosztevők gyakorlatoznak, megjegyzi, hogy olyan, mint egy "dódzsó".


batman91
(őstag)

Szerintem maga a játék grafikája nem nagy szám, nem estem hasra tőle. Sok helyen eléggé elnagyoltak a textúrák, nem 2019-es szint az biztos. De összességében rendben van.

A harcrendszer és a nehézség teljesen ok. Szokni kell az biztos, nem az az ész nélküli kattintgatás. Minden ellenségnek megvan a gyenge pontja és azt kell kihasználni. Figyelni kell minden mozdulatukra és a megfelelő időben bevinni a kombókat. Viszont hamar el lehet hasalni.


Hegyirabló
(veterán)

Lehet, hogy ki kellene próbálnod 1440p felbontással, ultra beállításokkal. Egészen másképpen néz ki.


batman91
(őstag)

Epic beállításokkal játszottam, 1080p felbontással. Nem azt mondtam, hogy nem szép. Hanem, hogy az akkori játékokhoz hasonlítva nem nagy szám.


myckey
(veterán)
Blog

Embere válogatja, kinek a pap.... meg még sorolhatnám.
Nekem az összkép és a hangulat nagyon átjött, tényleg ! Már ahogy kezdődik az egész game, azokkal a hátterekkel, art és design terén odapakolták magukat.

Én ezt gondolom, de mindegy, nincs jelentősége. Játszódjon mindenki vele, örömmel, ez a lényeg.


Hegyirabló
(veterán)

Aha, értem.


batman91
(őstag)

Pontosan, én is élveztem minden percét. Telitalálat volt az egész játék. Nem is csodálom, hogy sikeres lett és készül is a folytatása.


myckey
(veterán)
Blog

Valamikor majd újrázom, mikor jöttek hozzá a tartalmak, már akkor is belevágtam, de ráhagytam, másra is....
De majd nekiindulok megint a kalandnak !


sfefe
(őstag)

Sziasztok!

Kis segitseget kernek.
Hetvegen megvettem a jatekot jatszom is fasza csak vagyok a zeffo-n kint a viznel ahol a lezuhant hajo van ( becsapodas helyszine ) es elmegyek balra legyakom a nagy darab havert felmaszok de nekem ott a panelnel a kis haverom nem csinal semmit. Neztem vegigjatszast ott a kis haver leszall a vallarol odamegy a panelhez es kikapcsolja az eroteret ahol be tud menni. Meg lejjebb a helysegben ahol kozepen meg kellene jelenni egy hologramnak nekem a kis haver ott sem csinal semmit a konzolon...
Mit kell meg csinalni?


heavygrip
(aktív tag)

Hali. Megkésve bár de törve nem, meg vettem a játékot. Úgy voltam vele ha nem jön be akkor buktam 10 eurót, illetve ha megtetszik nagyon jól jártam. Utóbbi nyert.
Először is én soha nem játszottam ilyen típusú játékkal. Anno nyilván rengeteget toltam a két dark forcessal és a két jedy knightal,de az nagyon régen volt,meg más a stílus.
Az elmúlt 2-3 évben csak Doomoztam,rage2,far cry, tehát szöges ellentéte a fallen orderhez. Az első két órában úgy voltam vele hogy ennyi volt,nem szenvedek vele, gondolván nem nekem találták ki a játékot. Alapból ki írta hogy váltsak kontrollerre a jobb játék élmény miatt,mondom mivan?? :DDD aztán beláttam hogy lehet igaza volt a játéknak.
De annyira érdekelt a story,meg menet közbe megtetszett a harc stílus, a játékban felfedezhető helyek,titkok tehát az egész koncepció hogy magával ragadott, olyannyira, hogy amint végig vittem kezdtem is előről.( Alapból nekem a 3. -4. rész közötti űr érdekelt mindig is - várom már nagyon a Kenobi sorozatot is) Elkezdetm jedy knight fokozaton, de hamar vissza kellett venni storyra. Nekem most ez az élvezhető, kellő kihívást jelentő nehézség. Aztán majd bele jövök, úgy mint az irányításba, már nem zavar a billentyűzet egér, kicsit módosítottam az elosztáson.
Várom a folytatást, kíváncsi vagyok merre viszik a történetet.


myckey
(veterán)
Blog

Üdv itt !

Jó gamet :K


heavygrip
(aktív tag)

BD1 nek ha feljavitod az egyik csatlakozóját(ami egyébként pont azon a pályán van) akkor tovább enged.

Mickey #1716 köszönöm mester :) egy jó darabig elleszek vele

Más:
SPOILER lehet a következő írásban, aki még esetleg nem tolta végig vagy most kezdte el mint én.
Még annyit az előző írásomhoz,hogy jól eltalálták a történet, még úgy is,hogy meg van kötve a kezük a filmek miatt.
Hál istennek magyar így minden részletet elolvastam, minden felfedezést.
Nagyon tetszett egyébként amikor Kenobi jelenti be egy hologramban hogy vége a jedi rendnek,vagy amikor grievous tábornokot hozta fel az éjnővér? amikor kiirtották a családját, meg sok ilyen apró dolog. Volt olyan rész is ami érzékenyen érintett, konkrétan az amikor meghalt a mestere, meg az egész 66os parancs megélése, az addigi edző társnak, jó barátnak lévő klónok támadása.
Nagyon jól meg csinálták az egészet.
Kicsit sajnálom hogy szét törte a kockát a végén,de jobb is, elég volt a templomba a látomásba meg tapasztalni az ifjak levadászását...
Bíztam benne hogy több bolygó lesz a játékban, mert ugye a jóból sosem elég :)

[ Szerkesztve ]


Rony949
(őstag)

Ha a stílus nagyon bejön, akkor remélem nem kell mondanom, hogy nyugodtan próbálkozz be a From Software játékokkal! Ott nincsenek nehézségi fokozatok, de ha hajlandó vagy tanulni, akkor azoknál is lehet sikerélményed. :)


heavygrip
(aktív tag)

Hát még nagyon kezdő vagyok, legalábbis tegnap a 9. Nővérnél vissza kellett vegyem történet nehézségre Jedi lovagról. Holott már a 3. végig játszást Jedi lovagon kezdtem és elég jól ment a dara. Időbe védekeztem, támadtam egész jól jöttem ki a harcokból,de a 9.nővér valahogy nem adta, mindig egy kis csíkja maradt... úgy gondolom,hogy még sokat kell gyakoroljak. A meditációs tréning tökéletes erre.
Még nagyon jól elvagyok a játékkal. Jövő héten úgy néz ki hogy boxon fogom tolni, aztán ki tudja,lehet majd azon ki próbálok más hasonló stílusú játékokat,de nálam ha valami adja,azt nehezen tudom letenni :DDD

[ Szerkesztve ]


batman91
(őstag)

Na majd akkor Taron Malicos tetszeni fog Jedi Knight nehézségen. :D Nem is tudom elmondani, mennyit szoptam ott Jedi Knight-on.

üzenetek