Starlink - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Stanley-B.
(őstag)
Blog

155mbps volt eddig a legkisebb mért sebesség és ez nem csúcsidőben volt amúgy.
Szerintem Magyarországon ez a csúcsidő dolog nem egy lényegi kérdés és valószínűleg a jövőben sem lesz az, mert csekély számú előfizetők lesznek az egyes cellákban.

Voltak kiesések amíg a földön volt a gyári talppal az első 2 napon próbálgatás alatt, a router statisztikái szerint 24 órából összesen 15 perc (ezek pár másodperces kiesések), de ugyebár fontos megjegyezni, hogy az app által készített 3D-s kép szerint és aztán a Starlink által készített 3D-s képen is jelezte a rendszer, hogy nem lesz jó az adott hely mert 2-3%-ban be van árnyékolva (egy fa által) és nyilván ezt tudtam én is. Ez csekélynek tűnhet egyébként, de valójában nem az, a 0%-os lefedettséget kell elérni mert különben jelzi az alkalmazás is, hogy pár százaléknál is rendszeres szakadások történhetnek, tehát a 3% az határozottan nem jó.
Ettől függetlenül ha sehogy nem megoldható a jobb elhelyezés, ez is teljesen használható ha nincs online játszás meg rendszeres videohívás.

Viszont a talp betonozása tegnap készült el és már póznán van a Starlink a végleges helyén 3,2 méter magasan, azóta zéró szakadás van.
Ár:
- 99 dollár foglaló a Starlink Kitre, ekkor még nem volt forintban számlázás
- 202104 ft fennmaradó része a Starlink Kitnek
- 23 ezer ft szállítási díj
- 16400 ft Ethernet adapter
- 23900 ft az adapter a póznához (de nagy meglepetésre ennek része egy kültéri kábelvezetéshez szükséges műanyag kampó készlet csavarokkal és egy Starlink terminál szállításához való SpaceX hordtáska is!)

[ Szerkesztve ]

üzenetek