Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


kunberci
(aktív tag)

Csak SSD-t használok már, minden HDD száműzve.


ptesza
(senior tag)

Vettem tőlük VGA kártyát nemrég. Nem volt egyszerű megtalálni őket. Na. De amúgy minden ok volt. Még az ár is. :D


kunberci
(aktív tag)

Múltkor én is alig találtam meg Őket, de másodjára pont ott parkoltam le a bolt másik oldalán.
Legalább egy táblát tehetnének ki.


hzsolee
(őstag)

Hát azért egy 4 terrás ssd inkább nem finanszírozznék meg...jó tudom én vagyok csóró😁


kunberci
(aktív tag)

2x2TB-os van benne.


f_sanyee
(senior tag)

én meg sem próbáltam megkeresni. gls kihozta :DDD


hzsolee
(őstag)

Aha, akkor neked a 16-os verzió... vagy valami ilyesmi.
Hát én sem jártam még arra, remélem megtalalálom. Sok idő nem lesz, meló után zárás felé érek oda. Jó lenne ha nem az orrom előtt b@sznák be az ajtót mire megtalálom őket 🤣🤣


kunberci
(aktív tag)

RLN 36 van.
Privibe küldök képeket.

[ Szerkesztve ]


rita7107
(aktív tag)

Szerintem már teljesen más a helyzet mint a 2000-es évek elején. Akkor még az önkormányzati lakásokban is sok volt a kisebbség. Már, hogy átalakították a bérlakás rendszert már nem tudnak oda költözni, vagy aki igen, az meg "általában" dolgozik rendesen. Én járok arra rendszeresen, és semmi gondom nincs, sőt a nővéremék sem panaszkodnak. Az viszont nagyon jó, hogy közel van sok minden. Belváros 10 perc séta, Halesz 10 perc séta, vasút ~15 perc séta. Szomszédban obi, interspar, dm, kfc,meki, óvoda, bölcsőde. Amit hiányolok az az Általános iskola, de az sincs nagyon messze. Amennyiben nem kertes házban laknék, és lenne üres 1+2 szobás lakás mindenképp oda mennék.


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Köszönöm :)


gg07
(tag)

Egy régebbi szál. Köszi mindenkinek a segítségét. Még esetleg annyi kérdésem lenne, hogy a levegőminőség szempontjából vannak kerülendő környèkek vagy amblok Fehérváron jó a levegő?


colosV8
(csendes tag)

Oreghegyen max szarszag van, ha a sertes telepen szorakoznak valamit es erre hozza a szel. De alapvetoen tiszta. A varosban szmog van, a kertvarosokban friss. Ezen kivul szerintem nincs akkora szennyezes a varosban, nincsenek budos gyaraink.


rita7107
(aktív tag)

colosV8 -at meg tudom erősíteni. Annyira nem rossz a levegő. A szarszag, meg nem a sertéstelepről jön, hanem minden ősszel trágyázzák az aranybulla+temető utáni részt. Ez már csak ilyen. Max 2-3 napig lehet érezni, de nem annyira zavaró. Jobban zavarna egy pesti kocsi szmog, vagy egy dunaújvárosi kohó füst.


ptesza
(senior tag)

Ez nem szmog. Amikor már délután 4 után már csak narancssárga tud lenni a nap... Amúgy meg csak fűtési szezonban van szmog. Hm érdekes. Talán nem kellene a szemetet eltüzelni. Tisztelet a kivételnek!


colosV8
(csendes tag)

Jogos..


hcl
(félisten)
Blog

Szaharai por volt most.


zsolti75
(senior tag)

Amikor pont arról fúj a szél, akkor kicsit érezni a trágyaszagot itt a hegyen, de nem zavaró. A téli fűtési szezon az viszont kicsit durva mostanában.
95-2010-ig semmi füst nem volt a gázfűtés miatt, előtte a szén, mostanában pedig a mindent elégetünk fűtési rendszerek mennek.
Gyerekkoromban egy rövid ideig (80-as évek eleje) laktunk panelban, ott fekete volt a koromtól a párkány. most nem tudom mi a helyzet, nem hallottam panaszt, szóval valószínű rendben van.

[ Szerkesztve ]


ptesza
(senior tag)


Építenek maguknak egy ilyen világot és élhetetlenné teszik a légszennyezéssel. :(


ptesza
(senior tag)

Persze értettem. A kép még az előző szmog hozzászóláshoz tartozott.

üzenetek