Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


T-online
(tag)

Szerbusztok!

A T-online HelpDesk-én dolgozom és szeretném, ha mindenki örömmel és boldogon használná a T-online-os internetét, nem pedig úgy, hogy fúj, gonosz T-online, csak elveszi a pénzem és nem ad érte cserébe semmit, ezért arra gondoltam, hogy nyitok egy topic-ot, hogy bárki leírhassa a problémáját és személyre szabottan megoldhassuk azt.
Főként műszaki jellegű problémákra gondoltam, de ha akad egy két infós kérdés jöhet az is, mert azért elég jól tisztában vagyok mindennel így hát csak annyit mondok, ha bármi gondod van a T-online-os ADSL-el, Kábelneteddel, T-home TV-el vagy a HDTV-el(100 db VDSL-es tesztre gondolok, ha a T-kábel kábeltv-s szolgáltatással van a gond, akkor marad a 1298) ne tartsd magadban, írd le bátran vagy hívd a díjmentesen hívható 1412-t(Magyar Telekom hálózatából), nyomd meg az 1, 3-at utána beütöd a nyolcjegyű 65-el 67-el kezdődő ügyfélazonosítót, 2, 1, 0 majd végül a négyjegyű ügyféljelszó és máris jön az ügyintéző aki remélhetőleg legalább annyira próbál segíteni mindenkinek, mint én.


Livius
(őstag)

A XXII. kerről tudsz valamit mi a helyzet? Elég rossz a netem mostanába szakadozott csúcsidőben, most úgy nézki, ez meg fog szünni, de londoni serverre meg most több mint 100ms el pingelek. Délelött tökéletes szinte mindig. Egy barátom is panaszkodott hogy voltak neki kimaradások fél napig, többször is itt.


Mag_
(tag)

Nahát micsoda nemes gesztus! Gratula ! Én anno 5 éve voltam még a cég ügyfele, (Axelero -s idökben) és tényleg meg voltam elégedve a szolgáltatás minöségével ( az árával nem,de ez már más kérdés : ))) akkor 14.900.- Ft-t fizettem a 384 / 64 -es netért,másfél éven át,aztán jött a Fibernet,és mentem oda ott 900 / 128 -at adtak 6.900.-ért. Olcsobb volt, de ahogy az lenni szokott elején nagyon jo volt,aztán kábelnetes jellemzök: este használhatatlan online játékra, volt olyan hogy 1-2 hét alatt több baj volt vele,mint az Axelero-val 18 hónap alatt.... javaslom aki kiváncsi nézzem be a Fibernet?(FiberFOS) topicba.... gyalázat 10 megás net 400-300 kbittel jön este, letöltés...

De szerencsére ennek már vége, a mostani angol kábelnetemmel meg vagyok elégedve, havi 10 font,és 2mbit, bár ha sokat töltök le, lekorlátoz pont a felére.
bocsi az offért:)


T-online
(tag)

ADSL-ről van szó? mi a londoni szerver ip címe?


turorudolf
(csendes tag)

SEGÍTSÉG!!!!!!!! hogyan tudok belépni speedtouch 780 i wl menüjébe,hogy engedélyezni tudjam a notebook felé a kapcsolatot


Livius
(őstag)

T-online ADSL-em (4Mbit/256Kbit) van, www.multiplay.co.uk címre volt nagyobb mint 100 ms olyan 19:00 és 21:00 között tegnap. Késő este normálisabb lett, olyan 48 ms-re lecsökkent. A T-com tesztserverre (192.168.9.1) volt néha amikor felugrott 45-50 ms-re mikor teszteltem. Kiváncsi vagyok ma milyen lesz, most még délután tökéletes.


T-online
(tag)

192.168.1.254 3play felhasználónévvel és jelszó párossal, Internet Explorer 7-el nem megy, de minden mással igen.


Livius
(őstag)

Már megint beállt a több mint 100 ms-re. Német servert meg kb 55 ms el pingelek most sajnos.

[ Módosította: Intruder2k5 ]


Jim Tonic
(nagyúr)
Blog

A gesztus csodás, de a "szerbusztok" csípi a szemem. Szervusztok!


T-online
(tag)

Mondjuk azt, hogy egy a központhoz legközelebb lévő ADSL-ről van alkalmam tesztelni, erről 50-es átlag ping-el megy szóval tény, hogy neked nagyobbak a ping idők, de ezek szerint, akkor ott terhelt a hálózat, a tesztszerveren a sebesség megvan rendesen? Arra esetleg tudnánk hivatkozni és hibát feladni, de erre sajnos nem nagyon.

[ Szerkesztve ]


T-online
(tag)

Ez olyan jól néz ki, hogy szerbusztok meg jól is hangzik, tény, hogy nem helyes, akkor legyen Hello mindenkinek. :)

[ Szerkesztve ]


Jégkokó
(veterán)
Blog

Én csak arra lennék kiváncsi, hogy a t-com mikor szándékozik átállítani a központokat adsl2 re.


T-online
(tag)

Erről sajnos nincs információm, VDSL van most tervbe véve, de abból is kérdéses, hogy mi lesz.


Jégkokó
(veterán)
Blog

Értem. És azt nem tudod, hogy a t-online miért adja a használt modemeket ujként oda az ujonnan szerződött előfizetőknek? Vagy ennyire kevés dlink modem van?


Maggi_
(csendes tag)

JégHoki.....nem kéne már fikázzad a többi szolgáltatot.... mert azt tudja mindenki hogy a Fibernet-nek b3ny@1sz a melegsz@rig.....
T-online legalább tartja magát ahoz amit megigér a szerzödésben. Szemben FiberFossal, lefogadom hogy a szolg.területe több mint 50%-án nem hozza a beigért sávszélt.

illetve a T-online legalább veszi a fáradságot hogy itt szupportot tart, ellenben a Fibernettel, aki még meg is tiltotta egy lelkes alkalmazottjának hogy itt válaszoljon a juzerek kérdésére (ráadásul a srác szabad idejében tette, kvázi nem kapott fizetést se érte).
probáltad már felhivni a Fibernet ügyfélszolgálatot.....

Kedves T-online HD (Budapest) !

Nem érdemes foglalkozni a Jégkoko nevü userrel, mert kérdései csak a provokálást célozzák. Borzalmasan naiv , olyan mint Schavazi az Ikrek c. filmben,aki egy külön szigeten nött fel, elzáráva a külvilágtol.


Maggi_
(csendes tag)

up

[ Szerkesztve ]


Jégkokó
(veterán)
Blog

Tévedsz nem vagyok naiv , amugy meg január közepe óta adsl em va a t-onlinenál. És a saját szememmel láttam a visszajött modemeket az előfizetőktől, amik kaptak egy uj csomagolást és mentek is vissza ugy mint uj modem.
Minek kell 2 nevet regisztrálnod a fórumba? Egy nem elég?

[ Szerkesztve ]


T-online
(tag)

Nemtudom mennyi D-link modem van, de az biztos, hogy futár viszi ki a modemet házhoz az új előfizetőknek és ha esetleg tényleg használt modemet visznek ki úgy gondolom nem ez a legfontosabb, mert 1 év garanciát adnak rá, tehát ha bármi gondja lesz, akkor kapsz helyette másikat.


Viktor77
(félisten)

"Minek kell 2 nevet regisztrálnod a fórumba? Egy nem elég?"

Erre én is várnék egy magyarázatot. Amennyiben holnapig nem kapok, mindkét nick repül.

[ Szerkesztve ]


VladimirR
(nagyúr)

igazsag szerint belole egy is sok ^^

üzenetek