Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Aureal
(senior tag)

De ugyanígy ahogy más is írta, új házba a kibontott panel bele és megy vígan tovább (nyilván tesztelés után)

Figyu, nem azzal van bajom, hogy ha valami használt, de rendesen működik! Én is veszek magamnak néha használt dolgokat pl. jófogáson, hardveraprón.
A gond azzal van, hogy itt egy süket elkezdte belemagyarázni a dolgokba (miközben bevallottan állítólag ez nem egy hivatalos, azaz akár belső részleteket is ismerő Telekom fórum mint most megtudtuk 1-2 hsz-el visszább....), hogy öcsém téged jól átvertek, mert csak hiszed hogy új cuccod van, közben rád sózták a használt vackot. Mindezt anélkül, hogy bárki látta volna a kérdéses eszközöket. De a távolbalátó urak azt már exakt ki merik jelenteni, hogy én mit tudok itt akármiről is, sőt, egy időközben elhunyt idősebb szaki szavait is kétségbe vonják, csak mert nem az ő tollukból származik.
Ennyit az itteni lojalitásról!

Más olvasatban viszont, ami szintén itt utólag derült ki 1-2 hsz-el visszább, ha ezek az eszközök valóban újként is rendellenesen működnek és ezen ne is csodálkozzak, akkor megkérdezném: használt, felújított, nem az előírtak szerint működő eszközökre milyen jogon köt ki a szolgáltató havi bérleti díjat?
Ami tény: 3 azonos beltériből egyik sem működik egyformán, a leírásnak megfelelően. A legjellemzőbb, hogy nem lehet megállapítani az eszköz standby állapotban van-e. Ilyen szerintem semelyik normális műszaki terméknél nem fordulhat elő, nem hogy új, pláne nem felújított és bevizsgált dolgoknál. Persze mit fáj az másnak, ami vkinek saját gondja...
(Ja, csak jelezni szeretném a kekeckedőknek ÚJRA!!!, nyilván érdeklődtünk a Telekom ügyfsz.nál, ahol a kapcsolt műszakis, kamaszos hangú elvtárs már a kérdést sem bírta értelmezni, viszont javasolta a neten fellelhető CIS2001 használatit, mivel ISB2001-hez nincs a Telekom honlapján sem elérhető doksi, de "azonos" vele.

További kérdések? :C

[ Szerkesztve ]

üzenetek