Fotós táskák - Digitális fényképezés fórum

üzenetek

hozzászólások


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
Blog

GX80-hoz keresek egy nagyon kisméretű táskát vagy tokot, csak ennyi férjen be, nincs akku se semmi egyéb:
- kb. 12*7*5 cm méretű a gép a kitobival együtt
- 2 cm-es pancake objektív
- 5*5,5 cm-es objektív
- 4*3cm-es kisobjektív

Nem kell nagyon béleltnek se lennie, hátizsákon belül lenne úgyis, csak ne kocogjanak a cuccok benne.

[ Szerkesztve ]


|AP|
(veterán)

ha úgyis hátizsákban lesz, akkor vegyél valamilyen bélelt táskabelsőt, az később jó lesz bármilyen másik táskába is.
Pl. ez (bár ehhez csak egy elválasztó jár, úgyhogy legalább még egyet pluszban bele kell tenni, de a mérete jó lehet. Vagy itt van a nagyobb testvére, de tényleg van ezerféle ilyen táskabelső


|AP|
(veterán)

ma megérkezett a cucc. Rossz színben küldték (zöldet kaptam), de annyira bejön, hogy nem fogom visszaküldeni, inkább rendeltem még egyet :)


yuhui
(tag)

Szia!

Régóta szemezek ezzel a táskával én is. De eddig nem tudtam magam rávenni, hogy berendeljem, most viszont, hogy van már itthoni pozitív tapasztalat, fellelkesültem. :) El tudnád küldeni az eladót/linket ahonnan rendelted? :R


|AP|
(veterán)

Szia!

amazon.de -ről rendeltem, az első rendelésnél az eladó a Tarion EU volt. Ők küldtek rossz színt, viszont napra pontosan érkezett futárral.
Most már másik eladó árulja: [link]

Velük nincs tapasztalatom, remélhetőleg minden rendben lesz, ők nem tudnak pontos szállítási dátumot írni, és tracking numbert sem kaptam.

Továbbra is azt mondom, hogy nagyon jó ez a táska, ennyiért meg pláne. Most már csak abban reménykedem, hogy ezúttal jó színt kapok :)

[ Szerkesztve ]


yuhui
(tag)

Nagyon szépen köszönöm! :R


zoomon
(tag)

Vanguard Alta Rise 45

Sziasztok!

Erről van véleménye valakinek? Tetszik az oldalt nyíló gépelőkapó megoldása, de nem ismerem a piac best buy termékeit. 2 váz 3 obi + vaku + állvány (ezt nyilván az oldalára) amit bele kellene rakni meg pár apróság.
Vannak kiemelkedően jó termékek a fentihez közeli ársávban?


SteeWe
(aktív tag)

Sziasztok,

Milyen táskát ajánlotok?
- Sony A6000 16-50mm-es kitobjektívvel együtt kellene beleférjen, max 2 pótakuval.
- Minéle kompaktabb legyen.
- Lehetőleg vidéken is könnyen beszerzhető legyen. pl Edigital, MM

Köszi


|AP|
(veterán)

rendeltél végül ilyen táskát?
Nekem másodjára is zöldet küldtek... :W Te milyen színben rendelted? kíváncsi vagyok csak engem szórakozatnak-e ezzel...


ananasz1
(tag)

Mivel nem látom sehol leírásban tiltva, ezért bedobom ezt a linket. Ha mégsem kellett volna, kérem, az admi törölje nyugodtan!
AmazonBasics hátizsák - megválnék tőle

Amúgy teljesen meg vagyok lővel, folyamatosan keresem az igazit, van már, ami közelít, de mindig van valami nyűgöm. És bár a felszerelésem kicsi (milc) és mennyiségre sem sok, ott tartok, hogy vagy 3 váltás táska lenne az igazi. Lassan új lakás kellene nekik.
Más is szenved ezzel?

[ Szerkesztve ]


|AP|
(veterán)

két fotós hátizsákom és kb. 6 válltáskám van.. még mindig keresem az igazit :)
Bár a kicsit feljebb említett Tarion nagyon közel van hozzá (egyedül akkor kevés, amikor egyéb cuccot is vinnem kell magammal (kaja, ruha), akkor viszont már jobb a hátizsák.


un2112
(tag)

Folyamatosan :) Nekem a PeakDesign hátizsák iszonyatosan bevált, de ha nem jártam volna Birminghamben fotós rendezvényen, ahol durván jóárasítva tolták, aligha lenne olyanom...


ananasz1
(tag)

OK, megnéztem a márkát. Lenne is választottam (2 is), ellenőriztem az árakat és elmorzsoltam pár könnycseppet.A milcemnek 2 objektívvel a kicsi sling remek lenne a mindennapi rohangáláshoz. Ehhez hasonló táskával, kevésbé sokkoló árakon találkozott vki? Ne tartsa magában az infót :)


|AP|
(veterán)

a Peakdesign cuccok tényleg nagyon jók, egy slinggel és egy hátizsákkal szerintem teljesen boldog lennék, de iszonyat durva árakon mennek. (persze ha összeadnám az összes fotós táskára elköltött pénzt, akkor pont kijönne ez a kettő belőle :) )
A nagyobb Slingnek megtaláltam a kínai koppintását, de a minőség azért erőteljesen megkérdőjelezhető.


ananasz1
(tag)

Ezt láttam én is, de sajnos azt a hibát már egyszer elkövettem, hogy nagyobb táskát vettem, mint kellene. Így van a nyakamon egy 2-3 alkalommal használt sling, ami nagyon tetszik, jól rendezhető, de nekem sok. Ilyen amúgy. Hiába, hiányzik a rutin... :) Nagyon nehéz jól választani a gépemhez, mert a legtöbb milcnél kicsit nagyobb (Lumix G6), viszont a DSLR-eknél kisebb.

[ Szerkesztve ]


yuhui
(tag)

Sajnos még nem jutottam el odáig. Fényképezni sincs időm mostanában. :(


JohnyBlue
(őstag)
Blog

Üdv Táskás Urak :R

ilyen táskát szeretnék értelmesebb áron :) Valami jó ötlet ? ( amúgy 6d+markolat, 17-40, 135f2, meg egy vaku menne bele csak, na meg mondjuk egy doboz cigi meg gyútó' :D )

[ Szerkesztve ]


un2112
(tag)

Üdv!
(A hölgyeket se hagyd ki, hátha ők tudják és léteznek :) de nem én vagyok az.)
Úgy rémlik, ez volt mostanában frankó akcióban, és ismerve a Manfrottót, lesz is még, plusz zajlik az Olympusszal közös turnéjuk, lehet, ott találsz olyan megoldást, ami értelmesebb ár.


JohnyBlue
(őstag)
Blog

Amúgy ja, jellemző rám, hogy minden akcióról lekések :D Köszi futok egy kört akkor más irányba is :)


psycroptic
(őstag)
Blog

Én ilyet használok: D7200+3obi+1vaku+vakukioldók és még így is nagy. Szerintem neked az egyel kisebb lenne megfelelő. Anyagminőségre nincs panaszom.

üzenetek