Trónok harca - Game of Thrones (sorozat) - Kultúra, művészet, média fórum

üzenetek

hozzászólások


csababarca
(őstag)

illetve az esküvői balhékor, amikor kitör a verekedés ő hozza ki Rhaenyrát a tömegből.


updog
(senior tag)
Blog

HotD 1x08

Jó kis konfliktusépítős epizód volt, sajnálom hogy már csak két rész van, kíváncsi vagyok meddig jutnak a sztorival mielőtt pihi lesz.

Daemon egy huszárvágással megoldotta Hullámtörő problémáját, jó kör volt :D

Viserys bevonulása (már a "felkonferálás" is) abszolút epic volt, és az arcok... színészek ismét csillagos ötös. Mondjuk Otto szövege ("mindent a birodalomért teszünk" kicsit unalmas már, még ha igaza is van és őszintén is gondolja(/ná) akkor is).

A rész 80%-ig elérve az avatatlan néző kb. eljuthatott egy hasonló gondolatig, mint anno a Trónok harcánál az első évad egy részénél - aki nem ismerte a sztorit - , "jó fej ez a Ned, remélem ő lesz a király :DDD --> "Remélem tényleg kibékül a család és él mindenki boldogan" :D Na persze, majd a Tűz és jég világában így lesz....

Az "Erős" poén magyarul persze nem szólt olyan nagyon ;] De megadta a célegyenesre ráfordulás alaphangulatát. Az új Aemond nagyon beteg, külsőben és viselkedésben is van némi hasonlóság az évad eleji Daemonnal szerintem.


dudu5130
(őstag)

Tetszett is Daemonnak az a kiállás szeritnem. Nekem úgy jött le.


M3oH
(addikt)

Ha tartják nagyjából a könyvet, lesz még közös jelenetük.


dudu5130
(őstag)

Mondjuk a végén ;]


M3oH
(addikt)

Pontosan :B


pulffy
(őstag)

Uccsó részben valamit nem vágok...
Demon mi a toszt csinált ott a sárkányveremben Vhagarral?


csababarca
(őstag)

Az nem Vhagar volt, hogy is lehetett volna Vhagar?
Vermithor nevű sárkány volt az elvileg.


pulffy
(őstag)

Jogos, kócos fogak és a toka megtéveztettek :)


dudu5130
(őstag)

Vermithor kinek a sárkánya volt előtte? Jaeherys?


edari
(őstag)

:K


updog
(senior tag)
Blog

Végre sikerült átrágni magamat az évad utolsó két részén. A színészi munkák (főleg a két hölgy részéről, de bátran mondhatom úgy is hogy a mind a 2 x 2 hölgy részéről) szerintem nagyon rendben voltak az évadban, Rhys Ifans, Matt Smith nagyon jók, Criston Cole szerepében Fabien Frankel szerintem túlripacskodja magát, és Larys karaktere amilyen jól indult, a végére úgy lett túltitokzatoskodva, egyre kevésbé érdekes nekem. A mellékszereplők is elég jók. Ahogy írtam korábban, szerintem lesz Emmy ebből jövőre.

Látom a Sorozatok topicban kicsit több diszkusszió megy, igazából szerintem - teljesen jól és jogosan - látszott is hogy nem GoT remake-t akarnak csinálni 200 évvel korábban, ez külön szimpatikus a HotD.

És ha már témánál vagyunk, Martin már megint valami spinoffot akart Rhaenyra és Strong kapcsolatáról, ahelyett hogy a könyveket fejezné be, gondolom mindenki tisztában van már a környezetében (és az olvasók közül is) hogy itt nem lesz már kész nemhogy a hét könyv, de a hatodik sem már :N Ha csak nem szívat mindenkit az öreg, és rég kész van, csak poszthumusz akar durrantani, de ezt kötve hiszem.

[ Szerkesztve ]


toto0569
(addikt)

[link] most találtam

üzenetek