UFO-k Magyarországon? Bár tagadják de itt vannak. - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


BlackSeven
(aktív tag)

Ezt a témát azért nyitottam mert szerintem megér egy beszélgetést. Sokáig én is csak megmosolyogtam amikor ilyeneket hallottam, de aztán történt néhány dolog ami meggyőzött arról, hogy igen is vannak és itt (is) vannak közöttünk.
Az első esemény az az volt, amikor néhány évvel ezelőtt vidéken egy kis településen dolgoztunk. Szerettük volna befejezni még aznap a munkát ezért úgy döntöttünk, hogy tart ameddig tart, de dolgozunk. Késő estére sikerült befejeznünk a melót és éppen pakoltunk vissza az autóba amikor feltűnt valami furcsa. Mondtam is a többieknek, hogy milyen fényes és közelinek tűnik ez a csillag, mintha nem is az lenne. Kis település és annak is a szélső házai voltak így kevés zavaró közvilágítás volt. Amikor ezt mondtam, a kollégák is felnéztek és mindenkinek úgy tűnt, hogy valóban kicsit furcsa az egész. Ebben a pillanatban ez a fényesség nagyon gyorsan helyet változtatott a sötét és csillagos égen. Nagyjából talán alig telhetett el egy másodperc, de a távolság amit a helyváltoztatás alatt megtett arra biztosan nem képes egy földi készítésű jármű.
Nos hát ez volt az első olyan élmény ami után kezdtem hinni abban, hogy valóban léteznek és itt vannak.
Hát ennyit bevezetésként és remélem nem untattam senkit.
Később majd leírom azt a történetet ami évekkel ezelőtt több napilapban is megjelent, de én azt úgy írom le ahogy azt nekem elmesélte a két hivatásos vadász barátom. Előzetesként csak annyit, hogy izgalmas és érdekes lesz és érdemes lesz majd elolvasni.


GrandeP
(őstag)

Róóóólandom... nem ittál te sokat a kollégákkal?! :DDD

Részemről...
Nem aztmondom h hiszek bármiben is... de nem lehetek annyira egoista h azthiggyem csak én vagyok..

Viszont, miért van az h most amikor már egy telefon is 12 megapixeles, még most is csak ilyen elmosódott, cirmos vga-s felvételek vannak... a szemtanuk meg mind vagy alkeszok, vagy hajléktalanok, vagy drogosok, vagy mind az öt egyszerre?! :D


Szólista
(senior tag)

Az űrhajosokat is annak gondolod? :DDD

Tuti,hogy nem vagyunk egyedül.Túl keveset tudunk még a földönkivüli világról.

[ Szerkesztve ]


BlackSeven
(aktív tag)

Hali!

Nem ittunk alkoholt annál is inkább mert egyikünk sem fogyasztja. Magyarán antialkoholisták vagyunk mind akik éppen ott dolgoztunk.
Egyébként meg próbálj meg egyszer erős elektromágnese térben lefényképezni valamit. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi marad meg a képből?

Ezek a (nem földi eredetű) járművek egy saját elektromágneses teret hoznak létre maguk körül és abban mozognak. Biztosan tapasztaltad már, hogy ha két mágnes azonos pólusait próbálod egymáshoz közelíteni akkor azok taszítják egymást. No valami ilyesmi, de csak hasonló és nem ilyen egyszerű a repülési elvük. Az adott irányban amerre repülni akarnak, a repülő eszköz külső oldalán adott pillanatban megváltoztatják a felületi töltést és hozzá a mágneses tér töltését is, és így egy saját mágneses közeget hoznak létre amiben repülnek. De ez szerintem a mostani földi technikában még olyan dolog mintha az egri várat ostromló török tüzérek zarbuzánjai helyett - ezek faltörő, kőgolyókat kilövő ágyúk- egy AH-64D Apache Longbow kezdte volna lőni a várat. Kis különbség.

[ Szerkesztve ]


timeline
(tag)

Tehát te már tényleg tudod azt is, hogy hogyan működnek? :U


GrandeP
(őstag)

Bammeg én meg benzin égetek még mindig.... :DDD :C


Bubee82
(őstag)
Blog

Az általad leírtak - angolul értőknek - itt hallhatóak:

[link]

A lényeg h az általad említett mágneses hatás az ún. antigravitációs teret hozza létre, vagyis abban a térben ahol a mágneses hatás érvényesül a gravitáció legyőzhető. Ezt a tudós be is bizonyította, amelyet dokumentummal és általa felkért tanúval tud bizonyítani (mielőtt bárki belém kötne: nem vagyok fizikus, csak leírom amit értelmeztem a videóból).

Ezt amúgy a Galilei-féle szabadesési kísérlet megismétlésével prezentálja.

[ Szerkesztve ]


szatocs
(őstag)
Blog

Na, így a 4. hozzászólásban olvasott, "így működik" résznél már nem is tudom mit gondoljak. :D Csak nem valami Discovery Science adón láttad, hogy van egy japán öregember, aki sci-fi cuccokat csinál a mai technológiákkal? Nem tudom én, mondjuk erőpajzsot, amin lézerrel nem tudnak átlőni, meg ilyeneket.

Na mindegy is, a lényeg, hogy biztos van intelligens élőlény rajtunk kívül is az univerzumban, úgy szokták ezt mondani, hogy több csillag van, mint amennyi homokszem a sivatagban, és ezeknek ugye akár több bolygója is lehet, amin képes élet foganni. Hiszem, hogy van rajtunk kívül valami/valaki a világegyetemben.

De ez, amikor még bizonyítva sincs, hogy vannak, de már tudjuk, hogy hogyan működik, kicsit sok.


FehérHolló
(veterán)
Blog

Bezártak már pár ilyen témájú topicot. Sok sikert!

BlackSeven: Bár az elektromágneses tudományokban valószínűleg nem vagy nagyon jártas, remélem meg tudsz különböztetni egy hulló csillagot egy idegen légijárműtől.

[ Szerkesztve ]


gabe_
(őstag)
Blog

Engem is csak az érdekel, hogy "kapcsolási rajz van-e hozzá?" :DD


FehérHolló
(veterán)
Blog

Nem azért, de szerinted hogy működik Japánban a maglev vonat? Nincs ebben semmi földönkívüli, semmi misztikum.
Bár mondasz valamit, a japcsik elég fura dolgokat tudnak művelni különböző tévéműsorok keretein belül. Lehet, hogy nem közülünk valók.

[ Szerkesztve ]


szatocs
(őstag)
Blog

Nem azzal van a baj, hogy van ilyen technológia, hanem hogy azt mondja valaki egy nyilván meg nem vizsgált cuccról, hogy na ez így működik, és csak így működhet.

Lehet, hogy teljesen máshogy oldották meg ezeket a dolgokat. (azaz annak a legnagyobb a valószínűsége)


K6000
(tag)

1. UFO mint olyan sokfajta létezik és ezt ma szerintem épeszű ember nem is tagadja!
Ha valaki nem lenne tisztában a dolog jelentésével annak a lényeg:
Az UFO egy angol rövidítés Unidentified Flying Object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy!!! Azaz a szomszéd levegőbe dobott seprűnyele is UFO addig amíg nem derül ki róla, hogy valójában seprűnyél :K
Egyszerű logikát követve ha létezne földön kívüli űrjármű, és azt földön kívüli űrjárműként azonosítják akkor az már nem UFO többé :DD

2. A földön kívüli életformákat meg a mai napig vitatják. A fő probléma az, hogy nem tudni mi is az élet igazi definíciója. Ha már az is elég, hogy szerves anyag legyen akkor már túl vagyunk a nagy szenzáción. Ha az is fontos hogy élő legyen akkor még nagyon messze vagyunk az első találkozástól. A gond az, hogy fő definícióként azt tekinti élőnek a tudomány aki a következőkre képes: szaporodás, öröklődés, változékonyság, szelekció. Ilyen értelemben még egy Prion sem élő bár az emberek többsége (Én is) annak gondolná :U

[ Szerkesztve ]


FehérHolló
(veterán)
Blog

Szerintem elraboltak német mérnököket (akiket először a hasonlóság miatt összetévesztettek az amerikai tehenekkel), velük kidolgoztatták a mágneses lebegtetés elvét, megkonstruálták az űrcirkálóikat és hamarosan megtámadják a Földet. Az égi objektum, amit a topicnyitó látott, az első felderítőcsapatok egyike lehetett.

Komolyra fordítva a szót, az első bekezdéseddel mélységesen egyet tudok érteni.

Egyébként ha véletlenül bezárják ezt a topicot, itt lehetne esetleg folytatni: [link]

[ Szerkesztve ]


Black Seven
(újonc)

Hali!

"... remélem meg tudsz különböztetni egy hulló csillagot egy idegen légijárműtől..."
Ha szerinted és ahogy mondod egy,- a többi csillagnál az éjszakai égbolton - szemmel láthatóan és megkülönböztethetően jóval fényesebb és nagyobb "valami ott van mozdulatlanul a csillagos égen és egyszer csak elindul és alig egy másodperc sem telik el, és szemmel is alig követhetően mozogva egy másik pozícióban megáll az szerinted hullócsillag? :D
Eléggé el kellett fordítanunk a fejünket ahhoz, hogy követni tudjuk és lássuk hol állt meg.


szatocs
(őstag)
Blog

Diszkaúlámpa? :D Szokott néhány diszkó tetején lenni olyan reflektor, meg gömb, amiket még 10km-ről is lehet látni, ahogy a fényük megy az éjszakában.

Saját fényt bocsátott ki a "tárgy"?

[ Szerkesztve ]


FehérHolló
(veterán)
Blog

Nem akarlak kiábrándítani, de a hullócsillagnak semmi köze a csillagokhoz. Így a fényességüknek sincs semmi köze egymáshoz.

[ Szerkesztve ]


aXXon
(senior tag)
Blog

Én sem akarlak kiábrándítani, de ő ezt nem is állította, csupán a fényességüket hasonlította egymáshoz. És ugyan a két objektumnak és így a fényességüknek sincs semmi köze egymáshoz, összehasonlítási alapnak tökéletesen használható.

Az más kérdés, hogy az ideneket akkor hiszem, ha látom. Bár amekkora a világegyetem, nyilván van még valahol élet.


popp
(tag)

Ancient Aliens 6 részes sorozatot ajánlom mindenki (különösen a kétkedők) figyelmébe, elég érdekes és meghökkentő felvetések vannak benne.


bartucc
(addikt)
Blog

Nem akarok poén- és mítoszgyilkos lenni, de feltalálták már a helikoptert.... :U :DDD

Erre pont ráillik a leírás....

popp: feltevések, de nem tények. Túl nagy a világ ahhoz hogy mi mondjuk meg hol és mi van szerintem...Azért senki nem gondolja komolyan, hogy most fogjuk megoldani az ufo rejtélyt, ugye?

[ Szerkesztve ]

üzenetek