UFO-k Magyarországon? Bár tagadják de itt vannak. - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


BlackSeven
(aktív tag)

Ezt a témát azért nyitottam mert szerintem megér egy beszélgetést. Sokáig én is csak megmosolyogtam amikor ilyeneket hallottam, de aztán történt néhány dolog ami meggyőzött arról, hogy igen is vannak és itt (is) vannak közöttünk.
Az első esemény az az volt, amikor néhány évvel ezelőtt vidéken egy kis településen dolgoztunk. Szerettük volna befejezni még aznap a munkát ezért úgy döntöttünk, hogy tart ameddig tart, de dolgozunk. Késő estére sikerült befejeznünk a melót és éppen pakoltunk vissza az autóba amikor feltűnt valami furcsa. Mondtam is a többieknek, hogy milyen fényes és közelinek tűnik ez a csillag, mintha nem is az lenne. Kis település és annak is a szélső házai voltak így kevés zavaró közvilágítás volt. Amikor ezt mondtam, a kollégák is felnéztek és mindenkinek úgy tűnt, hogy valóban kicsit furcsa az egész. Ebben a pillanatban ez a fényesség nagyon gyorsan helyet változtatott a sötét és csillagos égen. Nagyjából talán alig telhetett el egy másodperc, de a távolság amit a helyváltoztatás alatt megtett arra biztosan nem képes egy földi készítésű jármű.
Nos hát ez volt az első olyan élmény ami után kezdtem hinni abban, hogy valóban léteznek és itt vannak.
Hát ennyit bevezetésként és remélem nem untattam senkit.
Később majd leírom azt a történetet ami évekkel ezelőtt több napilapban is megjelent, de én azt úgy írom le ahogy azt nekem elmesélte a két hivatásos vadász barátom. Előzetesként csak annyit, hogy izgalmas és érdekes lesz és érdemes lesz majd elolvasni.


GrandeP
(őstag)

Róóóólandom... nem ittál te sokat a kollégákkal?! :DDD

Részemről...
Nem aztmondom h hiszek bármiben is... de nem lehetek annyira egoista h azthiggyem csak én vagyok..

Viszont, miért van az h most amikor már egy telefon is 12 megapixeles, még most is csak ilyen elmosódott, cirmos vga-s felvételek vannak... a szemtanuk meg mind vagy alkeszok, vagy hajléktalanok, vagy drogosok, vagy mind az öt egyszerre?! :D


Szólista
(senior tag)

Az űrhajosokat is annak gondolod? :DDD

Tuti,hogy nem vagyunk egyedül.Túl keveset tudunk még a földönkivüli világról.

[ Szerkesztve ]


BlackSeven
(aktív tag)

Hali!

Nem ittunk alkoholt annál is inkább mert egyikünk sem fogyasztja. Magyarán antialkoholisták vagyunk mind akik éppen ott dolgoztunk.
Egyébként meg próbálj meg egyszer erős elektromágnese térben lefényképezni valamit. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi marad meg a képből?

Ezek a (nem földi eredetű) járművek egy saját elektromágneses teret hoznak létre maguk körül és abban mozognak. Biztosan tapasztaltad már, hogy ha két mágnes azonos pólusait próbálod egymáshoz közelíteni akkor azok taszítják egymást. No valami ilyesmi, de csak hasonló és nem ilyen egyszerű a repülési elvük. Az adott irányban amerre repülni akarnak, a repülő eszköz külső oldalán adott pillanatban megváltoztatják a felületi töltést és hozzá a mágneses tér töltését is, és így egy saját mágneses közeget hoznak létre amiben repülnek. De ez szerintem a mostani földi technikában még olyan dolog mintha az egri várat ostromló török tüzérek zarbuzánjai helyett - ezek faltörő, kőgolyókat kilövő ágyúk- egy AH-64D Apache Longbow kezdte volna lőni a várat. Kis különbség.

[ Szerkesztve ]


timeline
(tag)

Tehát te már tényleg tudod azt is, hogy hogyan működnek? :U


GrandeP
(őstag)

Bammeg én meg benzin égetek még mindig.... :DDD :C


Bubee82
(őstag)
Blog

Az általad leírtak - angolul értőknek - itt hallhatóak:

[link]

A lényeg h az általad említett mágneses hatás az ún. antigravitációs teret hozza létre, vagyis abban a térben ahol a mágneses hatás érvényesül a gravitáció legyőzhető. Ezt a tudós be is bizonyította, amelyet dokumentummal és általa felkért tanúval tud bizonyítani (mielőtt bárki belém kötne: nem vagyok fizikus, csak leírom amit értelmeztem a videóból).

Ezt amúgy a Galilei-féle szabadesési kísérlet megismétlésével prezentálja.

[ Szerkesztve ]


szatocs
(őstag)
Blog

Na, így a 4. hozzászólásban olvasott, "így működik" résznél már nem is tudom mit gondoljak. :D Csak nem valami Discovery Science adón láttad, hogy van egy japán öregember, aki sci-fi cuccokat csinál a mai technológiákkal? Nem tudom én, mondjuk erőpajzsot, amin lézerrel nem tudnak átlőni, meg ilyeneket.

Na mindegy is, a lényeg, hogy biztos van intelligens élőlény rajtunk kívül is az univerzumban, úgy szokták ezt mondani, hogy több csillag van, mint amennyi homokszem a sivatagban, és ezeknek ugye akár több bolygója is lehet, amin képes élet foganni. Hiszem, hogy van rajtunk kívül valami/valaki a világegyetemben.

De ez, amikor még bizonyítva sincs, hogy vannak, de már tudjuk, hogy hogyan működik, kicsit sok.


FehérHolló
(veterán)
Blog

Bezártak már pár ilyen témájú topicot. Sok sikert!

BlackSeven: Bár az elektromágneses tudományokban valószínűleg nem vagy nagyon jártas, remélem meg tudsz különböztetni egy hulló csillagot egy idegen légijárműtől.

[ Szerkesztve ]


gabe_
(őstag)
Blog

Engem is csak az érdekel, hogy "kapcsolási rajz van-e hozzá?" :DD


FehérHolló
(veterán)
Blog

Nem azért, de szerinted hogy működik Japánban a maglev vonat? Nincs ebben semmi földönkívüli, semmi misztikum.
Bár mondasz valamit, a japcsik elég fura dolgokat tudnak művelni különböző tévéműsorok keretein belül. Lehet, hogy nem közülünk valók.

[ Szerkesztve ]


szatocs
(őstag)
Blog

Nem azzal van a baj, hogy van ilyen technológia, hanem hogy azt mondja valaki egy nyilván meg nem vizsgált cuccról, hogy na ez így működik, és csak így működhet.

Lehet, hogy teljesen máshogy oldották meg ezeket a dolgokat. (azaz annak a legnagyobb a valószínűsége)


K6000
(tag)

1. UFO mint olyan sokfajta létezik és ezt ma szerintem épeszű ember nem is tagadja!
Ha valaki nem lenne tisztában a dolog jelentésével annak a lényeg:
Az UFO egy angol rövidítés Unidentified Flying Object, vagyis azonosítatlan repülő tárgy!!! Azaz a szomszéd levegőbe dobott seprűnyele is UFO addig amíg nem derül ki róla, hogy valójában seprűnyél :K
Egyszerű logikát követve ha létezne földön kívüli űrjármű, és azt földön kívüli űrjárműként azonosítják akkor az már nem UFO többé :DD

2. A földön kívüli életformákat meg a mai napig vitatják. A fő probléma az, hogy nem tudni mi is az élet igazi definíciója. Ha már az is elég, hogy szerves anyag legyen akkor már túl vagyunk a nagy szenzáción. Ha az is fontos hogy élő legyen akkor még nagyon messze vagyunk az első találkozástól. A gond az, hogy fő definícióként azt tekinti élőnek a tudomány aki a következőkre képes: szaporodás, öröklődés, változékonyság, szelekció. Ilyen értelemben még egy Prion sem élő bár az emberek többsége (Én is) annak gondolná :U

[ Szerkesztve ]


FehérHolló
(veterán)
Blog

Szerintem elraboltak német mérnököket (akiket először a hasonlóság miatt összetévesztettek az amerikai tehenekkel), velük kidolgoztatták a mágneses lebegtetés elvét, megkonstruálták az űrcirkálóikat és hamarosan megtámadják a Földet. Az égi objektum, amit a topicnyitó látott, az első felderítőcsapatok egyike lehetett.

Komolyra fordítva a szót, az első bekezdéseddel mélységesen egyet tudok érteni.

Egyébként ha véletlenül bezárják ezt a topicot, itt lehetne esetleg folytatni: [link]

[ Szerkesztve ]


Black Seven
(újonc)

Hali!

"... remélem meg tudsz különböztetni egy hulló csillagot egy idegen légijárműtől..."
Ha szerinted és ahogy mondod egy,- a többi csillagnál az éjszakai égbolton - szemmel láthatóan és megkülönböztethetően jóval fényesebb és nagyobb "valami ott van mozdulatlanul a csillagos égen és egyszer csak elindul és alig egy másodperc sem telik el, és szemmel is alig követhetően mozogva egy másik pozícióban megáll az szerinted hullócsillag? :D
Eléggé el kellett fordítanunk a fejünket ahhoz, hogy követni tudjuk és lássuk hol állt meg.


szatocs
(őstag)
Blog

Diszkaúlámpa? :D Szokott néhány diszkó tetején lenni olyan reflektor, meg gömb, amiket még 10km-ről is lehet látni, ahogy a fényük megy az éjszakában.

Saját fényt bocsátott ki a "tárgy"?

[ Szerkesztve ]


FehérHolló
(veterán)
Blog

Nem akarlak kiábrándítani, de a hullócsillagnak semmi köze a csillagokhoz. Így a fényességüknek sincs semmi köze egymáshoz.

[ Szerkesztve ]


aXXon
(senior tag)
Blog

Én sem akarlak kiábrándítani, de ő ezt nem is állította, csupán a fényességüket hasonlította egymáshoz. És ugyan a két objektumnak és így a fényességüknek sincs semmi köze egymáshoz, összehasonlítási alapnak tökéletesen használható.

Az más kérdés, hogy az ideneket akkor hiszem, ha látom. Bár amekkora a világegyetem, nyilván van még valahol élet.


popp
(tag)

Ancient Aliens 6 részes sorozatot ajánlom mindenki (különösen a kétkedők) figyelmébe, elég érdekes és meghökkentő felvetések vannak benne.


bartucc
(addikt)
Blog

Nem akarok poén- és mítoszgyilkos lenni, de feltalálták már a helikoptert.... :U :DDD

Erre pont ráillik a leírás....

popp: feltevések, de nem tények. Túl nagy a világ ahhoz hogy mi mondjuk meg hol és mi van szerintem...Azért senki nem gondolja komolyan, hogy most fogjuk megoldani az ufo rejtélyt, ugye?

[ Szerkesztve ]


popp
(tag)

Nyilván felvetések, de nagyon is elgondolkodtató dolgok. Először nézd meg és utána "szakérccsé" róla.. :P

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Lásd negyedik típusú találkozások című film.


finest
(őstag)
Blog

A paranormális jelenségek topikban leírtam én is egy ufós élményemet: [link].
Két második típusú találkozásom volt velük, amelyeknél egész pontosan tudom, h nem valami szokványos földi eredetű jármű volt, mert elég közel voltak hozzám. ;)


finest
(őstag)
Blog

Megtaláltam a beszámolót az elsőről is: [link]


zH.
(senior tag)
Blog

Tényleg azt hiszed ,hogy egyedük vagyunk?


Dylen
(aktív tag)

Az emberi primitívség és hinni nem akarás határtalan. :)


FehérHolló
(veterán)
Blog

Nem állítottam ilyet.
Ha végtelen az univerzum, akkor pontosan 1 a valószínűsége annak, hogy létezik értelmesnek tekinthető élet máshol is.
Ha nem végtelen, akkor is elég valószínű ahhoz, hogy számoljunk a lehetőséggel.

Az a valószínűtlen, hogy ha idejönnek/kapcsolatba lépnek velünk, akkor senki nem tudja ezt egyértelműen bizonyítani. Márpedig nem tud senki egyértelmű bizonyítékot felhozni ezekre az esetekre.

[ Szerkesztve ]


dave93
(őstag)

Nem vagyok öreg gyerek, de már így is túl sokszor lettem átb@szva az életben ahhoz, hogy mindent elhiggyek :) Ez egy olyan téma, ami nagyon megosztja az embereket, Neked ez a véleményed, másnak meg az, nem lehet általánosítani. A másik meg azt mondja erre, hogy az emberi hiszékenység határtalan :)
Hozzáteszem, szvsz is van máshol is élet, de konkrét bizonyítékok tényleg nincsenek.

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)

Én sem tudom elképzelni ,hogy csak mi lennénk.


Chaser
(titán)

Konkrét bizonyítékok nem is lesznek amíg a látogatók ténylegesen nem akarják, hogy tudjunk róluk. Gondolj bele, ha véletlen találnak is idegen járműveket és lényeket, akkor próbálják eltusolni. Egy nagyhatalomnak sem érdeke, hogy kiderüljön mégse nagyhatalom. Gyanítom vannak erre jól képzett brigádok minden nagyobb haderejű államban, "takarítók", akiknek egyetlen dolguk eltüntetni a nyomokat ha tényleg beesik 1-2 idegen. Magam részéről én egyáltalán nem tartom kizártnak más értelmes lények létezését, ugyanúgy arra sincs bizonyíték, hogy ne léteznének, addig meg akár létezhetnek is:) Néha-néha belegondolok milyen kicsi az esélye, hogy egy halott vagy félhalott bolygóból pár milliárd év alatt élő legyen. Elég csak megnézni a levegő összetételét, ha az oxigén pár százalékkal több lenne, akkor akár meg is gyulladhatna egy erősebb napsütésben, legalábbis a volt fizika tanárom ezt mesélte. Az egész bolygó, az összes élet mintha meg lenne tervezve szándékosan és nem véletlenek egybeesése. Egy barátom mesélte, a DNS felépítése 2-es számrendszerű, alátámasztani nem tudom, de nem szokott hülyeségeket beszélni, akit érdekel utánanéz. Mindenesetre valahogy nem tudom elhinni, hogy az egész világegyetemben rajtunk kívül nincs értelmes élet -elég gáz is lenne, mert az emberiség nem az értelemről híres-, lehet mi csak egy kísérlet eredménye vagyunk, az is lehet szándékosan teremtett valaki vagy valami, de persze lehet hogy minden csak véletlen, persze ki tudja azt meghatározni mi az a véletlen:) Ha valaki már olvasta a Bibliát -nem akarok vallási kérdést csinálni az "idegenekből" de ott is túl sok a véletlen-, akkor tudja hogy elég sok történelmi eseményt évszázadokkal hamarabb megírtak. Persze nem szó szerint kell venni azt a könyvet, hanem mint egy kódolt szöveget, legalábbis sztem. Akkor máris más megvilágításba kerül, hogy valaki állítólag 7 nap alatt teremtette ezt a bolygót. Lehet máshol 1 nap 1 milliárd év:) Mindenesetre egy gondolat bennem nagyon megmaradt: " vannak dolgok, amik a ti elméteknek még felfoghatatlanok". Hát bizony, ha hw-nek tekintjük az emberi agyat, akkor lehetnek benne részek amik egyszerűen ki vannak kapcsolva, letiltott SP-okként el lehet képzelni. Az viszont biztos, hogy a tudósok egyetértenek abban, hogy az agyunk legfeljebb 10%-át használjuk ki, egyesek szerint még 5-öt se. Ennek is biztos oka van, egyszer talán meg is tudjuk hogy pontosan mi. Akár vannak idegenek, akár nincsenek, túl sok a véletlen, én meg a magam részéről úgy vagyok vele nem hiszek a véletlenekben :N Persze nem is kajálok be minden trükkfelvételt meg hasonlót amit az internet szül, sajnos ma már ott tartunk, hogy nehéz megkülönböztetni a valódi és az átdolgozott videokat, sokan meg csak hírnevet akarnak meg szerepelni, így ha tényleg vannak is itt látogatók elsikkad a sok kamu között ha véletlen arról lenne kép vagy video :U /lehet így van kitalálva:)/


Chaser
(titán)

Sajnos a helikopter ezt nem tudja megcsinálni, még a legvadabb harci gépek sem. Én tudom milyen mozgásra gondol, pár rovar meg tudja csinálni de ember tervezte gépnek még nem sikerült:)


Tim82
(nagyúr)
Blog

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(Eszleny fórumtárs aláírásából. ;] )


FehérHolló
(veterán)
Blog

Blablabla. Nem akarsz esetleg körleveleket alkotni?

Első fele a hozzászólásodnak belevág a Deus Ex nevű játék/könyv/film történetláncába és világába. Sajnos már más kitalálta előtted.
A levegő mi a ráktól gyulladna meg magától? Nagyrészt nem éghető anyagokból áll. (Átlagosan 0.00006%-a éghető, hogy pontos legyek.)
A DNS bináris helix szerkezetű, két RNS szálból áll, melyek a kapcsolódási pontoknál egyenként 4 félék lehetnek. Kettes számrendszerhez annyi köze van, mint a 8-ashoz. Ja, hogy minden felírható 2-esben is? Sajnálom.
A hozzászólásod következő része megint Deus Ex.
A Bibliát kérlek ne keverd ide!
Az agy hogy a rákban jött ide?
A barátod kettes számrendszeres ötletét persze bekajáltad. Kár, hogy téged nem érdekelt annyira, hogy utánanézz. Csak továbbadod ellenőrzés nélkül. (Rekurzívan vissza a hozzászólásom elejére -> körlevél.)

[ Szerkesztve ]


vwpolopg
(őstag)
Blog

Az UFÓ észlelések nagyrésze a jó kis vidéki háziborhoz meg a házipáleszhez köthetők:D Ami igazi jelenség az ritka mint a fehérholló:D


poffsoft
(addikt)
Blog

ez eddig a legértelmesebb hozzászólás...
lehet, hogy te UFO vagy.... :C


MaciG
(addikt)
Blog

Tuti vannak köztünk UFO-k, én tömegesen találkozok velük nap mint nap a buszon.


tomcsi23
(veterán)

Az ATV-n szoktam látni párat. Tuti azok, mert a földönkívüli erőkkel hatalmukba kerítenek, s nem tudsz átkapcsolni. :U


EmberXY
(addikt)

Simán lehetséges, hogy vannak még rajtunk kívül fejlett civilizációk, akár fejlettebbek, akár fejletlenebbek nálunk.
A világegyetem elég nagy ahhoz, hogy bőven legyenek civilizált kultúrák rajtunk kívül, az sem kizárt, hogy az emberi élet körülményeit is "mások" alkották meg, nem tudhatjuk.

Abba is érdemes belegondolni, hogy az ősember szintjétől eljutottunk a mai modern technikához, ez a fejlődés nem kis dolog, ha mi képesek voltunk rá pár tízezer év alatt (vagy magunktól, vagy segítséggel), akkor mások is képesek lehetnek rá, ráadásul akár több millió évnyi fejlettséggel.
Nem kell ehhez összeesküvés elméleteket meg fantáziasztorikat kitalálni, józan paraszti ésszel belegondolva is lehetséges, tehát akár igazak is lehetnek az efféle beszámolók (az lehet, hogy még senki nem tudta kétséget kizáróan bizonyítani az állítását, de ugyanígy az ellenkezőjét sem tudta még senki bebizonyítani).

Einstein relativitás elmélete után már azt hiszem, hogy kevés olyan dolog van amit "nem hiszünk el".

[ Szerkesztve ]


eziskamu
(addikt)

Kevesebb viccet skacok, mert még ezt is bezárja valami túlbuzgó modi.
(Vagy tudnak valamit, és a "ne politizáljunk a PH"-n irányelv miatt zárogatják ;] )
Konkrét történeteket és értelmesebb véleményeket kéretik írni, ha lehet, mert engem is érdekel a téma.


Chaser
(titán)

DeusEx: játszottam vele pár órát, de nem fogott meg, szóval mindent saját kútfőből merítettem még a DeusEX előtt :P Ismerve a nagyhatalmak mozgatórugóját -a pénzt-, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljem bármi olyan dologgal mit művelnek, ami veszélyezteti -vagy éppen elősegíti megteremteni- a lételemüket. Biztosan csak nekem olyan gyanús az elmúlt 100 év technikai fejlődése és paranoiás vagyok:)
Levegő nem gyullad van, ezt teljes mértékben rosszul mondtam. A levegőben található oxigén segíti az égést, minél nagyobb arányban van jelen annál jobban, önmagában az sem ég.
DNS: Nem vagyok genetikus, témával foglalkozó ember mondta, túlzottan nem érdekel, de ha úgy van ahogy te mondod az se változtat a véleményen, ahogy te le írod abból se az derül ki hogy a véletlennek bármi köze lenne hozzá. Mindenesetre nem csak úgy továbbadtam, jeleztem nekem ezt mondták, akit érdekel utánanéz.
Biblia: Számomra egy könyv, ami érdekesebb a többinél. Nem vagyok általános értelemben vett vallásos, meg nem is leszek, mindenki abban hisz amiben akar, viszont túl sok minden van abban a könyvben hogy csak úgy véletlen keletkezett volna és túl sokszor "véletlenül" telibetalál.
Agy: CSak jeleztem egy általánosságban elfogadott tényt az emberi agy kihasználtságáról, csak egyvalamire nem tud válaszolni egy tudós se, hogy mért van ez így. Ezzel vissza is kanyarodtam a Bibliához: " vannak dolgok, amik a ti elméteknek még felfoghatatlanok".
Körlevél: Jó hogy mondod, pár hónapja már nem néztem mailre, felnézek nehogy töröljék a reget:) Körlevél sajnos nem lesz, mert nincs a listámon senki.
Visszatérve az ufokhoz és legfőképpen az utasaikhoz, lehet vannak, lehet nincsenek, az biztos hogy addig nem fogunk tudni róluk amíg ők nem akarják bolygó szinten, hogy tudjunk róluk, de beszélgetni meg elméleteket gyártani lehet. Ha a stílusodon is tudsz változtatni lehet madárnak se nézlek ;]

szerk: EmberXY
"Simán lehetséges, hogy vannak még rajtunk kívül fejlett civilizációk, akár fejlettebbek, akár fejletlenebbek nálunk.
A világegyetem elég nagy ahhoz, hogy bőven legyenek civilizált kultúrák rajtunk kívül, az sem kizárt, hogy az emberi élet körülményeit is "mások" alkották meg, nem tudhatjuk.

Abba is érdemes belegondolni, hogy az ősember szintjétől eljutottunk a mai modern technikához, ez a fejlődés nem kis dolog, ha mi képesek voltunk rá pár tízezer év alatt (vagy magunktól, vagy segítséggel), akkor mások is képesek lehetnek rá, ráadásul akár több millió évnyi fejlettséggel."
Ugyanígy gondolom én is és a többi lehetséges civilizáció akár több ezer vagy millió évvel előttünk is lehet, legalábbis egy részük. Az, hogy mit nevezünk civilizációnak már más kérdés:)

[ Szerkesztve ]


EmberXY
(addikt)

Nyilván a civilizáció fogalmáról is megoszlanak a vélemények.
Én úgy gondolom, hogy a civilizáció az olyan "lények" társadalmát, kultúráját, fejlődését jelenti, akik képesek elvonatkoztatott gondolkodásra, vagyis nem csak ösztöneik alapján cselekszenek. (a társadalom, kultúra, fejlődés ezt eleve megköveteli)

És ha lehetséges (márpedig az), hogy más civilizációk a miénknél sokkal régebben jöttek létre, vagyis nagy valószínűséggel nagyságrendekkel fejlettebbek, akkor nem meglepő, hogy képesek minket úgy meglátogatni, hogy nem feltétlenül tudunk róluk.


Chaser
(titán)

Jó meghatározás, bár ami a történelemben nálunk már végbement mégse mondanám az emberiséget valami civilizált csoportnak magam részéről :U De ebbe inkább nem megyek bele..Azzal viszont teljesen egyetértek, ha nálunk fejlettebb valamilyen szinten értelmes életforma itt van és nem akarja hogy tudjuk, akkor nem fogjuk tudni, kivéve ha valami nem úgy alakul ahogy eltervezték.


S*Tom*
(aktív tag)

Az egész föld egy hemzsegő élő biomassza, a számtalan létforma mint egy fertőzés minden pórusába behatolt és folyamatosan alkalmazkodik. Szerintem nevetséges azt hinni, hogy az élet a bolygónkra korlátozódik és nem terjed a légkörünkön kívülre és nem jelenhet meg a saját naprendszerünkben más bolygókon vagy inkább azok holdjain. A mély tengerek 90% ismeretlen, ha idegen életet akarunk látni még a bolygót sem kell hozzá elhagyni. Az emberi tudás és technológia robbanás szerű, de még nagyon kezdetleges és fiatal, a saját származást és a törzsfejlődést is csak találgatják. Egy földre látogató idegen intelligencia akár milliárd évekkel is öregebb és fejlettebb lehet mint az ember, fel sem fognánk, mint egy egysejtű az atomkorszakot. Minden technikával csak ami kéznél szétkürtöljük, hogy mi itt vagyunk, pedig egy ide látogató faj mindenképpen felsőbbrendű és nem gondolnám, hogy baráti lásd az élővilágot. Nagy butaság volna azt hinni, hogy jelenlegi primitiv tudásunk megmentene egy tömeges kihalástól, amíg nem tudunk más bolygokat kolonizálni, veszélyeztetet faj vagyunk csupán.


poffsoft
(addikt)
Blog

Ha annyival fejlettebb egy hódító idegen faj, gondolod hogy rá van szorulva az infoszemetünkre a megtalálásunkhoz?


eziskamu
(addikt)

Nem feltétlenül keresnének konkrétan minket, de ha már meghallottak, akkor...
Na épp ilyen biztonsági okok (nem csak invázió, hanem csillagászati vagy természeti katasztrófák) miatt is érdemes a fizikába és tudományba még több pénzt belepumpálni, hátha sikerülne legyőzni valahogy a csillagászati távokat.

[ Szerkesztve ]


finest
(őstag)
Blog

UFO Kínában: [link], [link]

[ Szerkesztve ]


hossszú
(őstag)

A kinaiak már UFO-t is gyártanak?


finest
(őstag)
Blog

Nem tom, h honnan van a licenszük?


hossszú
(őstag)

Valahonnan csak lenyúlták. :DDD


EmberXY
(addikt)

Az egy bizonyos rakéta volt. A kommentekben is utalnak az ufós sztorira, és az ufós videó kommentjeiben is utalnak erre...
Nem minden UFO, ami fénylik. :D :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek