UFO-k Magyarországon? Bár tagadják de itt vannak. - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


BlackSeven
(aktív tag)

Hali!

Nem ittunk alkoholt annál is inkább mert egyikünk sem fogyasztja. Magyarán antialkoholisták vagyunk mind akik éppen ott dolgoztunk.
Egyébként meg próbálj meg egyszer erős elektromágnese térben lefényképezni valamit. Nagyon kíváncsi leszek, hogy mi marad meg a képből?

Ezek a (nem földi eredetű) járművek egy saját elektromágneses teret hoznak létre maguk körül és abban mozognak. Biztosan tapasztaltad már, hogy ha két mágnes azonos pólusait próbálod egymáshoz közelíteni akkor azok taszítják egymást. No valami ilyesmi, de csak hasonló és nem ilyen egyszerű a repülési elvük. Az adott irányban amerre repülni akarnak, a repülő eszköz külső oldalán adott pillanatban megváltoztatják a felületi töltést és hozzá a mágneses tér töltését is, és így egy saját mágneses közeget hoznak létre amiben repülnek. De ez szerintem a mostani földi technikában még olyan dolog mintha az egri várat ostromló török tüzérek zarbuzánjai helyett - ezek faltörő, kőgolyókat kilövő ágyúk- egy AH-64D Apache Longbow kezdte volna lőni a várat. Kis különbség.

[ Szerkesztve ]

üzenetek