UFO-k Magyarországon? Bár tagadják de itt vannak. - Egyéb fórum

üzenetek

hozzászólások


Chaser
(titán)

DeusEx: játszottam vele pár órát, de nem fogott meg, szóval mindent saját kútfőből merítettem még a DeusEX előtt :P Ismerve a nagyhatalmak mozgatórugóját -a pénzt-, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elképzeljem bármi olyan dologgal mit művelnek, ami veszélyezteti -vagy éppen elősegíti megteremteni- a lételemüket. Biztosan csak nekem olyan gyanús az elmúlt 100 év technikai fejlődése és paranoiás vagyok:)
Levegő nem gyullad van, ezt teljes mértékben rosszul mondtam. A levegőben található oxigén segíti az égést, minél nagyobb arányban van jelen annál jobban, önmagában az sem ég.
DNS: Nem vagyok genetikus, témával foglalkozó ember mondta, túlzottan nem érdekel, de ha úgy van ahogy te mondod az se változtat a véleményen, ahogy te le írod abból se az derül ki hogy a véletlennek bármi köze lenne hozzá. Mindenesetre nem csak úgy továbbadtam, jeleztem nekem ezt mondták, akit érdekel utánanéz.
Biblia: Számomra egy könyv, ami érdekesebb a többinél. Nem vagyok általános értelemben vett vallásos, meg nem is leszek, mindenki abban hisz amiben akar, viszont túl sok minden van abban a könyvben hogy csak úgy véletlen keletkezett volna és túl sokszor "véletlenül" telibetalál.
Agy: CSak jeleztem egy általánosságban elfogadott tényt az emberi agy kihasználtságáról, csak egyvalamire nem tud válaszolni egy tudós se, hogy mért van ez így. Ezzel vissza is kanyarodtam a Bibliához: " vannak dolgok, amik a ti elméteknek még felfoghatatlanok".
Körlevél: Jó hogy mondod, pár hónapja már nem néztem mailre, felnézek nehogy töröljék a reget:) Körlevél sajnos nem lesz, mert nincs a listámon senki.
Visszatérve az ufokhoz és legfőképpen az utasaikhoz, lehet vannak, lehet nincsenek, az biztos hogy addig nem fogunk tudni róluk amíg ők nem akarják bolygó szinten, hogy tudjunk róluk, de beszélgetni meg elméleteket gyártani lehet. Ha a stílusodon is tudsz változtatni lehet madárnak se nézlek ;]

szerk: EmberXY
"Simán lehetséges, hogy vannak még rajtunk kívül fejlett civilizációk, akár fejlettebbek, akár fejletlenebbek nálunk.
A világegyetem elég nagy ahhoz, hogy bőven legyenek civilizált kultúrák rajtunk kívül, az sem kizárt, hogy az emberi élet körülményeit is "mások" alkották meg, nem tudhatjuk.

Abba is érdemes belegondolni, hogy az ősember szintjétől eljutottunk a mai modern technikához, ez a fejlődés nem kis dolog, ha mi képesek voltunk rá pár tízezer év alatt (vagy magunktól, vagy segítséggel), akkor mások is képesek lehetnek rá, ráadásul akár több millió évnyi fejlettséggel."
Ugyanígy gondolom én is és a többi lehetséges civilizáció akár több ezer vagy millió évvel előttünk is lehet, legalábbis egy részük. Az, hogy mit nevezünk civilizációnak már más kérdés:)

[ Szerkesztve ]

üzenetek