Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


vtommy
(aktív tag)

Sziasztok!
Egy elég furcsa problémával fordulnék hozzátok. Új albérletbe költöztem, a házban elvileg jelen van a Voda internet optikai kábellel, amit egyébként láttam is a parkoló szinten.
A vodafoneos internetbekötéses címkeresőben megtaláltam bizonyos emeleteket, illetve lakásokat, de az én pontos ajtószámom nincs közte.
Bementem személyesen, egy kis kellemetlenkedés után elindították a bekötési kérelmet, foglaltunk időpontot a szerelő kiérkezéséhez stb, de közölte a srác, hogy ez a címhiba elég komoly, és nem biztos, hogy ki fog menni a szerelő. Másnap hívtak is, hogy nem lesz szerelés, még dolgoznak az ügyön, de ha szeretnék nyugodtan köttessek mással.
A helyzet az, hogy nincs az épületben más, csak egy 30mbites telekom, amely az IT homeoffice munkámhoz teljességgel használhatatlan. Ilyen esetben mit tudok csinálni? Előfordulhat, hogy meg tudják oldani? A közös képviselő annyit mondott, hogy márpedig van Voda a lakásban, és nem kell békénhagyni őket, amíg be nem kötik, de ezzel nem igazán vagyok kisegítve. Anno hasonló probléma a diginél 15 percet vett igénybe. :((

üzenetek