Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


upc on-line
(tag)

Kedves Csabee!

A kollégánktól kapott információ teljesen helytálló.


szelidorzo
(aktív tag)

Megmagyarázom a számládat!

A kábeltévédre már kaptál választ.

Net: Gondolom anno volt hűséged a sprint csomagra, majd amikor lejárt a fiber küldött levelet, hogy még egy évig újabb hűségnyilatkozat nélkül változatlan áron szolgáltatja a netet neked.

A UPC átvette a fibert. Ugyanazon az áron szolgáltat mindent, mint amit a fiber kért eddig.
Ha tv ben silvert kaptál akkor valószínű analóg fiberes voltál.
A sprint neted helyett kaptál power 30 as csomagot (ami magasabb sebesség mint eddig ugyanazért a pénzért amit fizettél a fibernek, vagyis jól jártál) A számlán továbbra is a sprint fog szerepelni. Ha majd váltasz magasabb upc fiber power 60-as vagy 120-as csomagra akkor az lesz a számlán.
Az hogy több az összeg mint az eddig megszokott, azért van mert nem 30 napot számláztak, hanem negyvenet.

Nem oly bonyolult ez, csak el kéne olvasni amit a levelekben írtak, s egy kis agytekervénnyel egyértelmű a dolog. :C :C :C :C :C


Gubek-Einste
(titán)
Blog

Nem mindegy, hogy milyen néven szerepel a számlán?


Gubek-Einste
(titán)
Blog

Elég korrekt cikk és az én tapasztalataimmal is egybe vág, már mint a UPC-s rész.


Csabee.
(nagyúr)
Blog

Köszi a cikket, jó volt :)


EmThor
(addikt)

A net sebesség némileg ingadozik, volt h el is ment fél percre, majd vissza (modemen ég minden). A Tv képe viszont (analóg adás) mintha kicsit szebb lenne, de lehet csak haluzok.


Csabee.
(nagyúr)
Blog

Köszönöm szépen, akkor ha online megrendelem akkor a rendszer látni fogja hogy feljebb váltottam a csomagot ugye? Nehogy az legyen hogy két internet csomagot kelljen kifizetnem.. :D


tuser
(aktív tag)

UPC -nél mikor dobhatjuk ki végra a SCART -os boxokat, s kaphatunk CA modult, vagy legalább egy óccókici' nem felvevős HDMI kimenetes dobozkát a TV alá ? :U

KábelTV - Zugló


Csabee.
(nagyúr)
Blog

Valakinek ma megszakadt az internet 22.kerületben? Nekem 2x is.. lehet a routerem szerencsétlenkedik, azért kérdem, hogy más tapasztalt-e hasonlót.


villamos
(őstag)
Blog

Akkor ha Svájcba, vagy Hollandiába költözöl...


Gubek-Einste
(titán)
Blog

Nem felvevős, HDMI-s box-ot most is lehet kérni, plusz pénzért természetesen.


Csabee.
(nagyúr)
Blog

Ismét megszakadt 1órán belül 2x.. fontos lenne hogy más tapasztalt-e ilyet?


Gubek-Einste
(titán)
Blog

BP17, FP120, nincs szakadás.


EmThor
(addikt)

Aha, Kistarcsa, lemegy 0-ra, a lámpák világítanak, tehát nem indul újra a modem vagy ilyesmi, aztán fél perc múlva megy fel megint. Telefonálás közben kínos.


Senhi
(aktív tag)

22. kerben nem tapasztaltam ilyet.


Lortech
(addikt)

Az lenne a kérdésem, hogy meglévő internet start előfizetést (hűségidőn túlit) lehet-e módosítani a jelenleg akciós Fiber Power 15-ös csomagra (3200Ft online rendelés esetén), és ha igen, hogyan.


villamos
(őstag)
Blog

A 3200Ft csak az új előfizetőknek szól. Te viszont nem vagy új előfizető, ezért szerintem a listaárral kell majd számolnod...

Szerintem érdemes lehetne talán érdeklődni a GVH -nál, a fogyasztóvédőknél, médiahatóságnál, hogy a kedvezményeket általában csak új előfizetők vehetik igénybe, míg a régi, és hűséges előfizetőket magasabb árakkal, és nem ritkán tesze-tosza ügyintézéssel stb. büntetik a tisztelt távközlési cégek, és szolgáltatók. Ez kimeríti a tisztességtelen piaci magatartás tárgykörét szerintem.

[ Szerkesztve ]


Csabee.
(nagyúr)
Blog

Kár:((


Lortech
(addikt)

Kerestem, de nem találtam ezt a kitételt a honlapjukon, de lehet, hogy ott van valahol. Mindenesetre ha jobban megéri nekik a lejárt hűségű (potenciálisan megszüntethető, lecserélhető), alacsonyabb előfizetési díjú szolgáltatást nyújtani, nekem jó. Normál áron, 4750-ért már nem volna versenyképes a lakhelyemen.

[ Szerkesztve ]

üzenetek