World of Warships - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


KJ82
(senior tag)

Mától kezdve egy hétig ingyenesen lehet demountolni upgradeket.


scyllarus
(veterán)

Úgy tűnik, lehaltak a wargaming szerverek, no tank, no ship.


Kaci84
(őstag)

Na, csak a szokásos kérdés. Akinek minden mindeggy az a tapasztalatok alapján melyik nemzet melyik ágát kezdje el? Vagy ha ez nehéz akkor melyiket kerülje el?


KisApám
(addikt)

Bonus code for 20 progreess points:
Y6G6XMAYCONTAINLOOT

30x Commonwealth Team Bonus Points
JG1IXGOOGLYEYESPINATA

[ Szerkesztve ]


sh4d0w
(nagyúr)
Blog

A konnyucirkalo agakat nem ajanlott elore venni, a csatahajo-agakat viszont nyugodtan lehet.


Kaci84
(őstag)

A kapitányokat van értelme átküldözgetni az ujonnan vett nagyobb hajókra? Kerül ez valamibe?
Egyrészt nem biztos, hogy tettszik majd az új hajó.
Tudom le van írva, de nem látom át ezt a rendszert még? Annyi féle pont meg XP meg miegymás van.
Azt sem tudom a következő hajót mikor tudom megvenni mennyi píz hiányzik.


KJ82
(senior tag)

Alul látod mennyi XP van jelenleg a hajódon ( Santander 137k ). Balra látod mennyi kell a következőhöz ( 240+48k, mert meg kell venned az előző hajótestet is ). Még több is lehet, amennyiben nem csak a hajótestet, hanem pl. más hajtóművet, ágyút vagy ilyesmit akarsz, már amelyiknél ezt lehet. Ezt nemcsak sima hajó xp-ből, hanem Free Xp-ből is megteheted. ( Zöld csillagos a Free XP ).

Érdemesebb a Free Xp-t megtartani valami olyan hajóra amit mocskosul utálsz, és csak át akarod lépni, ( mint például nálam volt az Iron Duke ), illetve modulokat venni belőle.

Új hajóra vagy veszel kapitányt ( 6 pontos a maximum, 900k ), vagy átképzed. 10 pontig nem sok Captain XP az átképzés, utána jobban megnő.

Általában ha ráviszed a kurzort a dolgokra, akkor kiírja mi-mire jó.

[ Szerkesztve ]


Kaci84
(őstag)

Köszi a választ. Most már akkor értem miéert nem találtam a fehér csillagos pontokat... :DDD
Akkor viszont ezek szerint ha a következő mondjuk VIII-as csatahajóra pályázok nem nagyon tudom azt mondjuk IV-es hajóval farmolni. Mivel a VII-es pontszáma számít vásárlásnál.


KJ82
(senior tag)

Free xp-t tudsz farmolni a 4-es hajóval, és azt fel tudod használni. Viszont ugyanúgy ki kell fejleszteni abból is egészen 8-ig. Nem tudsz odáig menni anélkül hogy az előzőek ne lennének kifejlesztve ( maximum nem veszed meg ezüstért ). Akkor már inkább csak vidd végig simán.

Majd megint lesz egy olyan mód hogy Assymetric battle ( 5 player 12 bot ellen ), az remek alkalom mindenféle xp gyűjtésére, és T6 hajóktól kezdve már lehet csinálni ( ez a mód kb. egy sokkal jobb Co-op ).


Kaci84
(őstag)

Igen azt látom, de a free XP-ből 5x-10x kevesebbet ad.
Ha már itt tartunk a farmolás hogyan a leggyorsabb? Coop módban és a magasabb szintű hajóval? Ami minél gyorsabb? Lassabb géppel Coopban mire odaérek nincs mit lőni. :U


KJ82
(senior tag)

Valami olyan DD vagy cruiser kell ami gyors és gyorsan lő. lehetőleg prémium hajó, prémium idő, meg minimum zöld booster. Sokan a tech tree francia DD-ket vagy a Marceau-t használják, mert piszok gyorsak, és gyorsan töltenek a torpedóik. Marceau meg ágyúkban nagyon erős.

Viszont ezért kapják a reportot meg az anyázást sűrűn. Mid van jelenleg ? Mármint hajók.


Kaci84
(őstag)

Japán: Battle VI, Crusier: VI, Destroy: V, Carrier IV
USA: Battle V, Destroy: IV
Ororsz: Battle V, Cruiser IV

Adja magát melyik vonalat érdemes tovább vinni? Bár mindig kitalálnak valami új metát mire meglennék egy hajóval. Talán élvezetesebb lehet alacsonyabb szinteken játtszani. A klán játékot kipróbálnám oda meg sokszor 9-10-es gép a belépő.


KJ82
(senior tag)

Első kettő jó, nekem az orosz hajók annyira nem jönnek be. Annyiban szerencséd van hogy kettő ághoz is vannak olcsó prémium hajók coalért az Armoryban ( Hill, Kirov, Oktoberska ). Anshan, Blyska szintén jó és olcsó hajók. Ha mindig " More Resources " ládát választasz, kb. 1 hónap alatt össze is jöhet bármelyik.

Ja, és ha valaha szerzel acélt ( Steel ), azt soha ne váltsd be coalra, mert ahhoz túl értékes.

Egyébként azt hiszem Fox csinálja itt hogy mid tiert játszik és onnan Free Xp-zik felfelé. legalábbis mintha ezt írta volna egyszer.


Kaci84
(őstag)

Értem. 48.000 Coalom van. Ez VI szintű hajókhoz elég. Steel nincs, Doublon 47.
Viszont VI hajóim vannak. Tudom ez jobb. Esetleg megéri gyűjteni nagyobb szintű Prémiumra?


FoxiestFox
(félisten)
Blog

Oh az sok éve volt már. :D
Mostanában szinte csak 10-et játszom, boosterekkel, és abból a farmolt freexp-ből resetelek ágakat, kb ennyi történik.
Nincsenek izgi új ágak úgyhogy konkrétan húznom nincs mit.

Viszont most a Pinata mód marha jó, kreditet állat módon lehet farmolni, mentem 30-40 közötti meccset tegnap óta Georgiával, boosterekkel nyilván, kb 60M kredit jött belőle és egy zsák fxp.

Kedvcsináló kreditfarmhoz:

Ha azt nézed, hogy a meccsek kb 8-12 percesek, ez valami retardált magas kredithozam, rászánod a hétvégét és lazán kivehetsz 100 milkót ha átlagosan játszol is közepes boosterekkel.

[ Szerkesztve ]


sh4d0w
(nagyúr)
Blog

Coop a leglassabb, a leggyorsabbak a specialis csatak es a klancsata. Ha meg boostolni akarod, akkor veszel premiumot, de szerintem teljesen felesleges penzt kolteni egy doglodo jatekra.


KJ82
(senior tag)

T9 prémium hajók adják a legjobban a dolgokat. Viszont azok vagy 5x annyiba kerülnek mint ami neked van. Ráadásnak ott jóval nehezebb dolgod lenne mint mid tierben. Szerintem vegyél most egy T5-T6 prémiumot, az is elég lesz egyenlőre.

Tipp : ha van felesleges 70 GB szabad helyed, tedd fel a Public Test Servert ( PTS ). Csomó rewardot kapsz ha ott néhány küldit megcsinálsz. Általában elég könnyűek ( pl. szerezz 1000 base xp-t ), ráadásul ott rengeteg dublonnal kredittel egyébbel vagy ellátva. plusz a hajók is 1 xp-be kerülnek, szóval ki tudod őket próbálni.

Hátrány: csak időnként van, a 70 GB hely , meg a kevés játékos.


iszoke
(senior tag)

Tényleg döglődik, vagy ez is olyan, hogy már évek óta mondják rá, de még mindig megvan?


sh4d0w
(nagyúr)
Blog

Az elso 2 evben estenkent volt ~36K jatekos, most ~24K. A kulonvalt ruszki szerveren mar figyelembe veszik a jatekosok feedbackjeit, olyan szintre csokkent a jatekosok szama.


KJ82
(senior tag)

Kipróbáltam. Tényleg jól hoz még defeat esetén is. Viszont természetesen ide is kellett a " fun police ". Komolyan beutalnám valami bányába egy kicsit elgondolkozni azt aki ezeket a kibaszott aknamezőket kitalálta.

üzenetek