World of Tanks - MMO - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


po1son
(addikt)

Én most csak bulldozernek hívom, a páncélja kb teljesen megegyezik a cw nagy tesóval, nem nagyon találni gyenge pontot rajta az elején, pár fokban forgatva a tank testet kellemetlen pillanatokat tud okozni az ellenfélnek, ha nem töltenek rá rögtön gold lőszert. Tegnap volt vele 8800 felfogott sebzésem is, pedig full tier 10es meccs volt. :B

Érdemes turbóval használni amúgy, mert meglepően jónak érzem a talaj ellenállását és egészen jó tempót tud menni, hamar eléri a végsebességet, egyáltalán nem lomha, ágyúra csak töltésgyorsító van rakva, úgyis közelharcolni kell vele és oda elég a pontossága, többet ér a +HP.

Orzanel-t láttam vele játszani a múlt héten twitchen, ment egy 10e sebzéses kört, utána kaptam kedvet, hogy hétvégén elkezdek vele játszani. Ő is azon a véleményen van, hogy nagyon jó vele a játék, randomba most simán meta tank lett.


h1mpi
(nagyúr)

Majd két hónap múlva a fejükhöz kapnak és megy a nerf. Addigra már mindenki eléri a tier8-9-et a fejlesztési fában :DDD


kilozsul
(aktív tag)

Ide kívánkozik... :DDD [kép]

[ Szerkesztve ]


po1son
(addikt)

Tűréshatáron belül van, azért nem lett annyira túltolva, mint anno például a kranvagn. :B

Más

Mindig megmosolyogtat, amikor osszák nekem az észt randomban chaten, hogyan kéne játszani egy papír td-vel, aminek borzasztóan rossz a camoja is.

Meccs közepén vesztésre álltunk, ezért elmentem redline campelni, aztán nyomatta nekem utána a okos megjegyzéseket. :DDD
Miután nyertünk a köszönet csak ennyi volt tőle "Leftover eater, huh?" :O


Plata
(félisten)

Napi küldit újra pörgettem,mert nem volt kedvem rendesen játszani,csak artyval szórakozni mert ha megzavarnak akkor alt+tab.Na és az első csata piszok rossz volt,erre a következő csatában én lettem a legelső xp-ben a csapatban. :W
Győzelem! Csata: Steppes Járművek: Object 261 Szerzett tapasztalat: 2 094 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 32 Megszerzett kötvények: 7 Szerzett kredit: 58 520 Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Zsíros kenyér (x2), Automatikus tűzoltó készülék (x2)
Fogadok ha nem pörgetem újra akkor megint vacak csata lett volna.
Jah és kaptam rá egy kuponcsomagot is. :B


joergie
(őstag)
Blog

Őszintén nem szeretem ezeket, a megadott információk alapján lehet igaza van, és lehet hogy neked nincs. Volt tegnap egy ugyanilyen csatám manticore-al. teljesen lemondtam róla, már majdnem yoloztam, aztán mégis úgy alakult, hogy lehoztuk(arty brutál kört ment, csávónak 37ezer csatájan van obj261-el).
De ha valaki 3-4 perccel a csata előtt nekem azt mondja, hogy miafff csinálok, én igazat adok neki, mert őszintén nem láttam, hogyan járulhatnék hozzá a csatához. fogtam egy redline-t, de ennyi.


po1son
(addikt)

És kifejtenéd, miért lehet neki igaza? Egy skorpion-al csak megfontoltan lehet játszani, ha vesztésre áll a csapat, nincsen abban épeszű logika, hogy első vonalon harcolj vele, mivel nincsen jó álcája, papír, modul érzékeny, nagy profillal rendelkezik (könnyen eltalálja bármi). Persze én is sokat hibázok, senki sem tökéletes, de néha ott kell hagyni 1-2 csapattársat, hogy felvegyél egy jó pozíciót a pályán, amivel megfordíthatod a meccset (mint a képen is látható :B ).


joergie
(őstag)
Blog

Mondok egyet, hogy megértsd, hogy te a saját szempontodból próbálod megmagyarázni azt, amiről nekem/nekünk nincs információnk. Egyet mondok, a többit képzeld oda: melyik map? enszk? westfield? Mekkora nem mindegy?! Toptierként előre mész, de legalábbis mutatod hogy ott vagy supportnak, majd a gyors tankoddal otthagyod őket...énis ideges lennék(de erről nincs információm, mert amit írtál, abból ennek csak egy része következik).
Attól, hogy neked utólag ez a stratégia bevállt, attól lett igazad szerinted? vagy te már előre tudtad, hogy ez a startégia működni fog? rajtad múlt, vagy az ellen bénaságán? Azzal, hogy hátra mentél, javítottad az esélyeket, de hogy 50% fölé ettől emelkedett e, az rajtad, vagy más, rajtad kívülálló körülményeken múlt? Remélem átment az általam érzékelt szituáció bizonytalanságának oka.


po1son
(addikt)

Én már leírtam a lényegi részét. :B
Alapjaiban mi történt és miért játszottam úgy a tankkal, ahogy kellett.
A csapat nyert és a játéknak ez a lényege.

Mellesleg elmúlt 24 órám, csak skorpio-val. :U

[ Szerkesztve ]


h1mpi
(nagyúr)

Nem volt meg a 3K átlag? :U ;]


ddt500hu
(veterán)

:W


jano_77
(nagyúr)

Az szép. Tegnap láttam egy 17xx értékelésűt, azt hittem annál nincs lejjebb! Tévedtem :DDD :Y


ddt500hu
(veterán)

Szinte csak prémium tankja van, 30-100 közötti átlagsebzés. :Y
Fishermans Bay-en 4 percig afk volt, aztán feljött középre a romokhoz és lőtt....
Szerintem nem bot...sajnos.


po1son
(addikt)

Sajnos messze vagyok én attól a szinttől, amit a legnagyobbak képviselnek (elit, daki, iyoxin) de csak azért mert nincsen CC rng a profilomon. :O ;]


po1son
(addikt)

Jahhh és ha felderítenek mindig ez fogad... :W ;]


Djuree
(félisten)

átlagsebzés 69!!!! :DDD :DDD :DDD :C
a 69 jó szám...bár nem sebzésben. :))
hogy lehet ennyit sebezni? :F egy lövés is több ennél... :W


kisharsany
(tag)

Úgy, hogy mondjuk egy csatában van egy találata, másik 5-ben meg semmi.


manu75
(aktív tag)

Megnéznék egy olyan meccset ahol 30 hasonló kaliberű játékost dobna egy csatába a gép. :)


po1son
(addikt)

holnap lesz twitch drop

depóból ne felejtsétek elkölteni a pontokat ennél az eventnél


BoneDragon
(veterán)

Meg a muffinosat.

üzenetek