WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Viktor77
(félisten)

Petie
(veterán)

2nd xD


Wolverine
(félisten)
Blog

whitezo, Atiesh darabka csak egy esik minden esetben... és nem esik mindig. Na ezért van az, hogy nem fogják már összeszedni szerintem...

Az első postban a Curse linkjénél a legfrissebb javítandó, illetve a link helyesen http://wow-en.curse-gaming.com/files/addons/new-files/ egy ideje ;)


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

kecskét neki :))


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Ráadásul 40 darab kell. Nálunk mai napig hiányzik 3 az illetékesnek, pedig nem keveset toltuk naxxot, és nem kevés boss hullott el a pengéinktől :)

első hsz javítva


Wolverine
(félisten)
Blog

Eveliiin!!! :DDD


whitezo88
(nagyúr)
Blog

csak így tovább! :DDD


anulu
(nagyúr)

ma óriási élménnyel lettem gazdagabb :) szombat lévén kb az egész TN raid szempontjából halott. ellenben sokak vissza akarnak járni Naxxramasba. még Ragnán kiváltottam a kulcsot, így nem volt gon a lemenetellel. elég durva csapat jött össze. a lényeg az, hogy végre öltem Patchwerk-et! :D 2.0.1 akkor jött ki, mikor menni akartunk rá :S:O

remélem, h azért guilden belül mondjuk 30 emberrel meg tudjuk oldani legközelebb, mert ez most nagyon pug volt. Gluth nem is ment le (akkor lépnem kellett Spider wing kitakarítása után). Plague Winget még kipucolták. remélem legközelebb DK-val kezdünk, és megnézzük a 4 lovast :))


sasa311
(veterán)

heal szempontból kemény volt?


anulu
(nagyúr)

dehogy :) igazándiból Maexxnánál kb a hot-ok életben tartották a tankot, Patchwerk-nél meg flash spam volt. volt elég healer, így kb 80%+ volt végig mindenki :)

[Szerkesztve]


sasa311
(veterán)

ááá de visszamennék én is naxxba :(

Gondolkoztam így hirtelen, hogy melyik bossokhoz lenne elég kevesebb ember. Instructorhoz szerintem tuti elég lenne kevesebb. Anub'rekanhoz és Maexxhez is szerintem, főleg, hogy a hunterpet immunis a loctus swarmra :D


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Azért abba gondolj bele, hogy annyo 800-as heallel spammeltük a tankokat, akik nem bírtak ki két ütést. Kicsit nehezebb fight volt...


Kanczy
(addikt)
Blog

egyébként itt már mindenki 70-es? :))


whitezo88
(nagyúr)
Blog

áh én csak most leszek 54es, de a többiek szvsz igen


jossy
(csendes tag)

Na végre tudok írni....

Kb 1 hetet hanyagolni kellet raidek terén, hála istennek suli miatt szal PFF...

De mind1 mert tegnap lementünk karába kipucoltuk curatorig és végre romeo és julia volt az opera eventen és nem az ozos b@xás, hát mit ne mondjak sokkal egyszerübb kis fight mint oz. Ja és minden boss elsőre wipe nélkül ment le! :R

A droppok elég gyérek voltak, mármint nem nekem valók ;S

De ma megprobáljuk curatort és remélem lemegy végre :))

üdv
josy


Wolverine
(félisten)
Blog

Ma két éve regisztráltam az első karakteremet, aki kemény 68-as most; jövő héten meglesz a 70 is :DDD (mondjuk van mellette 15 alt is :U)


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Amit ígértem:

Thunrog in T5 live at testszerver:

[kép]

Nekem tetszik :)


Horny256
(aktív tag)

Szia
Azt hiszem irtam neked privit :R :((


Horny256
(aktív tag)

Van az is :R


anulu
(nagyúr)

tisztában vagyok vele :) valamint azt kell mondjam, minden tiszteletem azoké a healereké, akik pre-BC öltek PW-t! :R


anulu
(nagyúr)

nekem is :)

remélem, jövő7-en lesz végre gatyám :D


Darth_Revan
(veterán)
Blog

Hogyhogy BLizzard adott most 2 nap bónuszt ? :F Nem is vettem észre,hogy lett volna jelentős leállás...


Darth_Revan
(veterán)
Blog

mikor magemmel voltam PW-n emlékszem,hogy volt 1 PW raid aminek a 70%-a azzal telt,hogy healerek addonokat isntalláltak fel :D


Bigtau
(csendes tag)

Nem éppen... Nekem még 10 szint kell a 70 hez xD. Csak most inkább druidát nyúzom. Meg most akarok troll huntit is szval nemtom mi lesz. :DD


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Skill kellett oda kizárólag. Addonok nélkül toltam, belépegetős módszerrel. Ott megtanította a blizzard, azóta pedig igen sokat használom. Az új healerek meg azt sem tudják mi az, és ezért jóval tovább húzom manával, mint azoka, akik a BCben kezdtek healert.


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Kabbe :)

Btw jövő héten elkezdjük SSC-t. Sokat szívtunk már magtheridonnál a nem optimális raidsetup miatt, így úgy döntött a vezetőség, hogy a progressnapon mindíg oda megyünk, ahová optimálisabb a raidsetup (értsd, 4 lock alatt nem megyünk maggie felé).
Kíváncsi leszek, hogy fog menni, az első két boss álitólag ez mode.


LucifeI2
(őstag)

Nem healeltem PW-n sosem de mindig is használtam ezt a módszert.


sasa311
(veterán)

Na megjártam a PTR-t...
[link] - A saját gearem rögtön költözés után
[link] - a Full T5ös szett és a hozzáadott összes imba cucc (200spelles staff, 2 x 40 spellupos trinket, öv, bracers, köpeny, 2 gyűrű)
Vagyis ha hozzáadjuk a +40 wep dmg enchantot és a +20at a kesztyűre akkor jelenleg 67el lesz több dmg-m, mint a mostani gearembe és kapok 1300hp-t 2 használhatatlan szar szetbónsszal. Csodás! (ja és külön imádom, hogy 1 kék és CSAK ISTENVERTE SÁRGA socket van T5be.. GZ)
Ha a T5öt úgy ahogy van kivágom a francba és a random epicecet ötvözöm a mostani frozen shadow settel és spellstrikeal akkor mégjobb vagyok.... T5öm se lesz egyhamar. Elbaszott egy itemtervezők vannak a blizzardnál annyi szent.

[Szerkesztve]


Wolverine
(félisten)
Blog

A sárga socketekbe zöld és narancs kövek is mehetnek, azok is beleillőnek számítanak... (az allres-t adó prismaticokról nem is beszélve)


anulu
(nagyúr)

Loot Reaver Down by Public Enemy :D


szepi79
(őstag)
Blog

bármilyen szinű socketbe bármilyen szinű gem mehet (kivéve meta), maximum le kell mondani a socket bónuszról. nekem is, az összes ruhám összes socket-ébe piros +9 sepll dmg-s gem van.


Wolverine
(félisten)
Blog

Tudom; én a bónuszra értettem, amit mondtam... (azaz a sárga bónuszt a zöld és a narancs kövek - na meg a prismaticok - is kiváltják...)


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Nem tudom, érdekel-e valakit, de még mindíg két allys lockot keresünk a Raqgnaroson. LVL70, kulcsok, skill és heti 3 napnyi raidelés az elvárt (hétfő, csütörtök, péntek). Ez az utolsó két kiadó hely a guildben jelenleg :)
Ha valakit érdekel, dobjon privit.


anulu
(nagyúr)

hogy álltok Magtheridonnal?


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Egész jól. Még 1-2 nap kellene és biztosan fekszik, de összesen 3 lockunk van, aki raidel, így ha egy kiesik kb. már nincs értelme odamenni. Utóbbi két hétben három raid maradt el ilyesmi miatt. Ezért inkább SSC, aztán ha van elég online lock, akkor magtheridon.


-conrad-
(addikt)

Tegnap lementünk befejezni Ony-questet UBRS-be, mert lemegyünk oda is párszor még, hogy összekovácsolódjon kicsit a társaság.
Volt egy 70es healer pala, meg egy 70es warri tank, a többi kari 60-70 között valahol.
Nem kellett healelnem, így végre kidps-elhettem magam. :)
A tankunknakazért kellett figyelnie, mert 63as szinten lehúztam róla a boss-t.
Második lettem dps-listán, a warri lett az első, mert két egykezessel osztott, utánam Puszedli, 63 fury warri. :) Amin meglepődtem, hogy moonkin 65ös druida 4-5. lett csak...

Egy kis dilemmában vagyok:
2 fegyóm van:
- 270spelldmg + 12,08% crit
- 297spelldmg + 10,88% crit
Szerintetek?
Most a nagyobb dmg-set használom, mert ha jól olvastam akkor a SW: P, VT, és Mind Flay az nem crittelhet, mind blast meg SW: D miatt pedig nem érné meg..


szepi79
(őstag)
Blog

Általában a Dotok nem crittelhetnek (kivétel azok, amik azonnali sebzést is okoznak; lásd moonfire, immolate, holy fire, stb.), így a shadow papoknál és az afflockoknál érdemesebb a +dmg maximalizálására törekedni (és kitalentolni a +10% chance to hit-et, ha raidelni akarsz, bár fejlődésre is nagyon hasznos tud lenni)

Ha esetleg disc-el fejlődnél, akkor más lenne a helyzet, akkor én már inkább a +crit-re mennék rá.

mi tegnap meg ZGben voltunk, 14en, vegyesen 57-70 között, előnytelen elosztásban :DDD wipe csak panternél volt, mert az a szemét behúzta azokat a mobokat, amiket ügyesen kihagytunk, meg a tigrisnél 1x ki kellett futni, mert a fél banda nem volt ventrin, és persze ált. azok, akik még sose voltak ott, és folyton agyondemidzselték az addokat :W

egyébként fun volt, hakkarnak már nem mentünk neki, addigra már nagyon késő lett, és csak 9en maradtunk, még rosszabb elosztásban :( na sebaj, majd most a héten...


ciao
(senior tag)

Arlokk, hogy a fenébe húz be mobokat? le is zárja a szobát zöld takonnyal amikor megütöd a gongot


anulu
(nagyúr)

:) gz! Naaru heroic-okat csináljátok, hogy után Magtheridon kill kelljen csak. Void Reaver ugyanis piszok easy fight! úgy, hogy minimálisnál is kevesebb infonk volt róla 1. ''megnézős'' try-on 53%-ra ment le! oda viszont kell a Maght q.

ha a tankoknak nincs meg a frost és nature res-e, akkor ne Hydrosst erőltessétek, hanem Tidewalkert és utána Karathress-t. szerintem ilyen a boss nehézségi sorrend SSC-ben:
1) Vajsh
2) Leotheras
3) Hydross
4) Lurker
5) Karathress
6) Morogrim Tidewalker
kell sámán aki felrakja a weterwalking-ot, és úgy ki lehet hagyni Hydross-t. az 5 és 6. boss előtti trash nagyobb cumi mint maga a boss.

mégvmi: Void Reaver abszolút nem meele fight. 4 protos tank. ennyi. tegnap nem vittünk rogue-t, és 8 healer volt. így teljesen easy mód. 10 perc alatt kell levágni a 4,5m HP-ját, ami igazán nem megerőltető :) ha érdekel vmi tax féle, akkor írhatok. MC bármelyik bossa több koncentrációt igényel, mint a Void :D


szepi79
(őstag)
Blog

hát mi is k***ára csodálkoztunk, de a mobok átjöttek a zöld takonyon, aztán nem volt vicces a sok kispárduc mellé 4 elite meg egy shadow hunter :(


Polacheck
(HÁZIGAZDA)
Blog

Ah, mire mindenki eljut odáig, hogy a kulcsquestet elvigye maggie-ig, addigra szerintem 3-4 bosst letolunk SSC-ben. Saját magamat ismerve nekem is legalább 2-3 hét lesz a dolog.


anulu
(nagyúr)

a heroic előtti rész nem nehéz, 3-4 óra alatt lezán hozható, ha többen csinálják, akkor még kevesebb alatt. nekem holy palával volt kb 4 óra úgy, h közben még némi ganket is kaptam.

Heroic-okból Arcatraz és Shattered a nehéz igazán. nomeg SLab-ban Murmur. Steamvault 1,5 óra alatt behúzható, Arcatraz max 2. Shatteredben nem voltam, azt kiütötte egy olyan csapat amelyik ismerte, és jól tudott haladni, így a végén 5-en bementük az utolsó bosshoz mikor már halott volt, megöltük a 71-es elite-t (15k hp), majd kilootoltuk az axe-ot. Arcatrazt pedig ha egy csapat végigüti, akkor mindenki bemehet és beszélhet a gnome-mal.

[Szerkesztve]


anulu
(nagyúr)

ja igen, tegnap estéről 2 kép (sajna a KTM vmiért nem tűnt el Alt+Z-nél :O)

[link]
[link]


szepi79
(őstag)
Blog

ez az a q-sorozat, amit sattarattarattarattában ad Adal? 3db heroicos dungeon-quest (és lvl70esek, és persze a főbossokból kell a loot) ?


anulu
(nagyúr)

jaja. 3 quest de 4 insta. az egyikhez kell Murmur és Steamv főboss-ából a loot. darabonként 10g, úgyhogy némi repair költség visszajön :) mármint ez a q sorozat vége (ofc Magtheridon előtt)

[Szerkesztve]


whitezo88
(nagyúr)
Blog

kicsit off :)
[link]
ha az istenbarma nem törli ki akkor mennyit kapott volna érte?


szepi79
(őstag)
Blog

maximum az ateish-ért kapott volna valamennyit, a T3 70en már nem akkora nagy szám. én igazából a guildjét sajnálom, mert rohadt sok munka van egy ilyen botban, a köcsögje meg csak kitörölte... inkább adta volna oda vkinek az accountját a guildből (nálunk volt ilyen, pedig közel ilyen jó felszerelése nem volt a srácnak)

anulu: thx.


pooshi
(tag)

A heroic elotti reszt full resto druidaval jo 3-4 ora alatt en is letoltam, nem gaz.


szepi79
(őstag)
Blog

én már nem is emlékszem mi volt az, de tuti szólóztam :DDD


anulu
(nagyúr)

istenbarma... erre most mit mondjak? még BC előtt kisebb vagyont kapott volna érte. az, h elvesztette azokat, amiket állít, az nem a WoW hibája, hanem a játékosé (feltéve, ha tényleg megtörtént :U)

üzenetek