WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


kicsako
(őstag)

2k rio első héten megvan, sokat nem kell foglalkoznod vele :DDD


BMS
(őstag)

Én casual vagyok,nekem kell 2 :D


BMS
(őstag)

Blizzard:
Mark your calendars for the release of the next content update for Dragonflight—Dark Heart— on May 7, and for the World of Warcraft Remix: Mists of Pandaria event on May 16 at 10:00 am PDT globally!


lakisoft
(veterán)

;]


Rowon
(veterán)
Blog

Drága volt a M$ tranzakció, kőccséget köll csökkenteni? :))


Ghoosty
(őstag)

De azt írták, hogy terveznek személyes részvételű eseményt a Warcraft szülinap miatt. Bár gondolom, nem lesz akkora durranás, mint a BlizzCon.

"we’re thrilled to be planning multiple, global, in-person events to commemorate the 30th anniversary of Warcraft, which will be held in addition to the in-game celebrations across our Warcraft games throughout 2024"


BoneDragon
(veterán)

Mert lópikulát se tudnak felmutatni...


lakisoft
(veterán)

:Y Hát ez nagyon rossz hír! :Y De lehet ellőttek mindent a multkorin és nincs mit bejelenteni. Meg a köccségcsökkentés jaja. Rowon igazad van. :R


Rowon
(veterán)
Blog

Csak kíváncsiságból néztem be a topikba, már évek óta nem WoW-zok. :R Számomra a játék varázsa elmúlt, csak az emlékek maradtak, azok meg már köszönőviszonyban sincsenek azzal, amit a játék jelenlegi állapota kínál. Na meg az előfizetés árából inkább hardvert veszek. :C


kicsako
(őstag)

Év végén jön az új WoW kieg, új Diablo kieg, emlékeim szerint a felvásárlás elején már belengette az MS, hogy akar új Starcraft játékot. Beszélhetnének az új HS szezonról. Ott az overwatch 2 is amivel kezdhetnének valamit. MS-nek is tökéletes bemutatkozó lett volna egy jól felépített Blizzcon.


TBT
(addikt)

Ahogy közölték... nem csak az idei marad el, de 2025-ös BlizzCon sem valószínű, hogy lesz. Legalábbis eléggé kétséges. :(


BoneDragon
(veterán)

Ez nem elég content egy egész hétvégés showra


ChPessimist
(csendes tag)

Genius egeret, vagy mégis mit veszel ~5500 forintból? :D
Vagy gyűjtesz 10 hónapig egy ~55 ezres hardverre?

Másabb lett a játék persze, mert ha nem lenne másabb, már rég nem játszana vele senki.
Ha mindenkinek a régi classic hiányozna, akkor meg ugye mindenki ott játszana. Valakinek ez tetszik, valakinek meg a régi változat. Nekem személyszerint jobban tetszik a jelenlegi retail, mert a Mythic+ nagyon sokat hozzá tett a játékhoz.

Vannak ICC-ből emlékeim, meg az első MGT HC runomra is emlékszek... SWP is tetszett, de hogy mégegyszer nem csinálnám végig az biztos... :D Kicsit egyszerűbb mechanikák voltak még akkor, mint most. Bár akkor nekünk az is nehéz volt, csak kicsit gyakoroltunk azóta. :)


Bencus88
(nagyúr)
Blog

Én is ezt akartam írni csak nem akartam megbántani :DDD
Én pl classicotok. Panda után hagytam abba, bfaba vissza mentem pár hónapra, sok év kimaradt, aztán jött a classic, bc kimaradt wotlk jó volt pihentem megint fél évet, most várom a catat.
Egyszerűen nincs más játék számomra ami ennyire leköt. Kimaradnak hónapok, évek de mindig vissza jövök


Rowon
(veterán)
Blog

Nagyon megbántottál volna, hűha. :))Mondjuk azért tetszik a lenéző stílusod, pedig azért pár olyan achivementem nekem is volt, ami kb. az egész playerbase 5%-ának, ha van, de ok. :C

[ Szerkesztve ]


ChPessimist
(csendes tag)

Kinek nincs? Ez most hogy jön ide? Vagy ez mit bizonyít?


Bencus88
(nagyúr)
Blog

Én se értem, meg azt se hogy hol volt lenéző a stílusom.. Na mind1 biztos rossz napja volt


Phoen|x
(őstag)

Make love, not warcraft... :))


Bencus88
(nagyúr)
Blog

Cata pre patch aktÍv.

Kivették ezzel a zg mountokat igaz?

üzenetek