WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Plata
(félisten)

Van arra valakinek valami ötlete hogy miért van az hogy időutazós instába ha bemegyek allied race karival akkor miért van az hogy a csaj kariknak a ruhája megmarad,de pasi karinak a transmogolt kinézet eltűnik és az eredeti kinézete látszik a ruhájának.Jó pár black morass-ban voltam most TW miatt,dark iron törpe sámlim és kul tiran humanoid rugóm ruhája ott mindig elvesztette a transmogot és a randa heirloomban mászkáltak,de a csaj kariknak meg maradt a ruhája.


Csokishurka
(őstag)

Nah ezt vártam már régóta mivel ugye, mindig kell egy Lich Kingnek lennie :C


bypass|HUN
(tag)

Szevasztok!

Nem éppen ingame téma, de wow is...saját tapasztalat hiányában, bízva a fórumokon olvasott pozitív tapasztalatokban, most először kértem segítséget a blizz support-tól. A probléma egy korábbi rossz döntés eredményeként regisztrált második account volt, amin egy mostanában újra elővett játék lakik (d3).

Kényelmetlen volt a ki és be loggolgatás, az add meg ezt, meg add meg azt...volt, hogy csak a metódus miatt nem is játszottam az éppen másik accounton lévő játékkal. Szóval vasárnap délelőtt megíródott a ticket, estére kaptam is választ, miszerint megoldható a két account egyesítése, csak pontosítsam, hogy melyik legyen az aktív, és melyiket zárolják. Illetve mellékeljek egy személyazonosító okmányt is, és már "mördzsölődik" is az acc.

Hétfőn, azaz tegnap este hazaérve, belőttem a masinát, és lám már csak egy élő accountom van, rajta a játékokkal (wow, d3, stb).

Az account egyesítést végző, koordináló game master supporter még egy jókívánságot is beleírt a záró ticket-be, ezen jót mosolyogtam.
"A játékba való visszatérés alkalmából kívánom, hogy az rng mielőbb megajándékozzon egy legendary lootal..:-) jó játékot, jó szórakozást. Üdv: Tuz"

Szóval piszok jó érzés volt, maxi respect a blizz supportosainak (külön Tuz-nak)!!! Pláne, hogy most blizzcon van, és még így is tudtak időt szakítani egy player ilyen jellegű problémájának orvoslására. Ez szolgáltatás, ez az amikor "fontosnak" érzi magát egy ügyfél a szolgáltató számára.
Na ennyi, kábé...

Üdv: bypass

[ Szerkesztve ]


TBT
(addikt)

Velem is előfordult már, hogy segítséget kellett kérnem. Eddig mindenben azonnal tudtak segíteni (nem kellett sem órákig, sem napokig várnom) és baromi jófej volt mindegyik. Support szempontjából még mindig a Blizzard az első a videojáték piacon.

[ Szerkesztve ]


Csokishurka
(őstag)

Nekem egy negatív élményem van, mikor a BO4-el toltam pár órát, rájöttem hogy nekem ez nem kell és nem akarták visszatéríteni, de ettől függetlenül mindig tudtak segíteni.


Hunner
(senior tag)

Tudom, hogy Acti-Blizzard, a BO4 meg a blizzard kliensben vendégszerepel az acti miatt, de 100% hogy az a ticket nem a híres blizzard support irodában landolt, hanem valamelyik actis customerservices-nél. A belső felépités olyan lehet, hogy mivel a blizzard kliens kezeli az accountodon a vásárlásokat, és a játékokat, így miután te dűlőre jutottál az acti supporttal, keletkezik egy belső hibajegy ami elmegy a bnet kliens osztályra és ott kapja meg először az ügyed egy blizzard CS aki leveszi az accodról, inditja a refundot, de döntési hatása erre szerintem az activision lvl2 esetleg 3 cs-esnek van csak.

Csak azért írtam, hogy biztosan tisztán lássuk a helyzetet.


Eugene Roe
(őstag)
Blog

Azt azért remélem tudod, hogy nem a supportosnak van extra dolga a blizzconnal.


Csokishurka
(őstag)

Hát nem tudom, most visszanéztem az emaileket Elején Customer Services és végén már Game Master írt, de mindegyiknél ott volt hogy Blizzard Entertainment nem Activision.


Azie
(őstag)

kieg téma: tök jó lenne egy olyan kieg, amikor nem háborúzunk, nem gyakunk le senkit, csak úgy építgetünk, craftolgatunk, segítünk a helyi communityknek tököt farmolni stb. :D

miért teszitek offba a témához kapcsolódó kommenteket? :D


bypass|HUN
(tag)

Egy ilyen kaliberű "datamove"-ot nyilván nem egy stand-up-os alap support végez, ezt gondolom átlátod. Így az azon a szinten tevékenykedő embereket már valószínűleg, még ha csak részlegesen is, de érintik a többletfeladatok amik ilyenkor generálódnak.
Amúgy nem vitatéma képpen írtam, csak jellemezni szerettem volna, mind a probléma "grandiózusságát", mind a környezeti adottságokat, hogy nem egy karakter stuck a gond, és nem éppen uborkaszezon van... ennyi... :R


Eugene Roe
(őstag)
Blog

Elfogadom :)) nekem se ez a vessző-paripám, csak furi volt a párhuzam.


KTony
(tag)

Valaki tudja hogy mi történik most a wow tokennel már egy napja 250k. A múlt héten vettem egyet 241k kaptam érte gondoltam ez a plafon. :((

[ Szerkesztve ]


Azie
(őstag)

calssic gametimeok lejárata


TBT
(addikt)

World of Warcraft tematikájú skinek a WarCraft III Reforged - The Spoils of War változatában:

Természetesen a többi Blizzard játékban is lesz valami Warcraft-os apróság a WarCraft III Reforged megjelenésekor.


Csokishurka
(őstag)

Igen sajnos, régi szép idők mikor még 180k volt....remélem egyszer visszamegy.


Janusz001
(őstag)

Volt az 30k körül is, de lehet még alatta is, megkoptak az emlékeim.


Csokishurka
(őstag)

Az igen az szép lehetett hát akkor nem lenne olyan battle.netes digitális tartlaom ami nem lenne meg.
De hát a classic....

[ Szerkesztve ]


warcat
(veterán)

Már nem fog a következő kiegészítőig, és akkor is csak ha direkt a deflációra gyúrnak rá.

A classic-al aktivizáltak egy nagy halom aranyat az oda visszatérő játékosokkal, ráadásul úgy, hogy a többségük semmit se törődik retail-el, nekik aztán mindegy mennyi a token, illetve nem vesznek semmi mást rendes AHban csak a tokent.

Call of Dutyt is sokan vettek belőle, most meg Blizzconon bejelentenek egy halom játékot (OW2,Diablo IV,új WoW kieg,talán új ip és Diablo 2 remaster), amiből pár biztos meg is kapja a preordert, veszik majd a tokent (az aranyért balance változatot) mint a bolond.

[ Szerkesztve ]


PeL
(addikt)
Blog

Ma lett 120-as az első karim a játékban, a második Timewalking dungeon köröm Magister's Terrace lett és kiesett a csirke mount Kael'thas-ból XD


Plata
(félisten)

Grat,az a pipi nagyon szép.
Nekem is megvan.
Remélem a timewalking vendornál bevásároltál 120-as itemekből.
Az első karinál nehéz a gear szerzés,kivéve ha van timewalking,mert ott 380-as cuccokat árulnak olcsón.Timewalking instában pedig 395+ itemek jönnek.Ha megcsinálod a timewalking heti küldit,amit egy teknős ad 120-as szinten boralus harborban akkor kapsz még egy 415+ itemet is.
Öt instát kell lenyomni 120-as szintűként.

üzenetek