WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Blizz
(őstag)

Szerintem akkor már eldöntötte hogy mit akar


J o e
(tag)

Nyugodjon békében :(


Blizz
(őstag)

Számomra ő a meg nem értett zseni kategória, megvolt mindene,de nem tudta kifejezni magát úgy, hogy mások is megértsék.

[ Szerkesztve ]


MegalodonS
(őstag)

Mar hogyne tudta volna kifejezni magat, o wow zseni volt, abban manifesztalodott ki,DE!!!Rajott,(sajat velemeny) esetleg mashoz nem ert es zsakutca lett neki.Magyarul belefulladt a sajat sikerebe!!Nem az elso es nem az utolso jarulekos veszteseg,a siker manifesztaciojaban!!


Blizz
(őstag)

Én a wowon kivüli életére gondoltam, elég gyakran néztem a streamjét, de ebbe felesleges belemenni, mert ez véget nem érő téma.

Dr K segített neki régebben, aki a gamerek (értsd streamerek) mentális egészségével foglalkozik. Minden hétfőn-szerdán-pénteken este 7től streamel. Érdemes néha belenézni.

Ma este 7-től pl Reckfulról fog beszélni.
Twitter


BoneDragon
(veterán)

Amennyit tudni lehet errol az egeszrol, koze nincs annak hozza amiket irogatsz...


GoTReX
(őstag)

Sziasztok!

Sok streamben látom hogy szép letisztult UI-val játszanak. Nyilván nem egy addon munkálkodik ezalatt,de maga a panel szerkezet titan vagy elv ui stb... Ti melyiket ajánlanátok?


szaszab
(aktív tag)

Pure blizzard ui. Nincs a gyárival semmi baj. Néhány weak aura kell még a cd-k nyomonkövetésére, de én ElVUI-ról tértem vissza a gyárira. Esetleg, ha nagyon akarod mozgatni az action bar-t, akkor bartender vagy hasonló. De mindenki úgy rendezi át az UI-ját, ahogy neki tetszik.:D


Eugene Roe
(őstag)
Blog

Egy 30 évesnél azért ne beszéljünk cyberullyingról. Már ha még mindig róla van szó. Nem kellett volna az utolsó 10 évét 100%-ban a WOW-nak szentelnie esetleg. Engem is lesokkolna, ha 10 év után 10 db full geares wow karakterem lenne mindenem, meg néhány raid emlék.


atok666
(őstag)

Bipolaris zavarban/manias depresszioban szenvedett. Benne volt, h ez lesz a vege. A batyja is ongyilkos lett.

Atok


whitezo88
(nagyúr)
Blog

így van, a játéknak kevés köze volt és amúgy nem kapott sose annyi bullyt mint mondjuk Alinity. A zsidóvicceket se vette fel, jókat röhögött rajta. (kalapos emojija is volt twitchen). Korábban is voltak fura húzásai, pl pár éve az exének vett egy autót csak úgy.


wjbhbdux
(veterán)

Mindenkninél kell beszélni a cyberbullyingról, ez nem életkor függő, mindenkire káros. Ha több ezer ember turkálna a magánéletedben meg a családod körül, neked is tudnának olyat írni amitől kiborulsz, hidd el. Visszakeresheted a twitch clipeket ahol sírásig zaklatták hogy ölje meg magát.

egyébként nem wowozott nagyon rég, több mint 5 éve banolták account share miatt. Egy fejlesztő csapatot épített és ezt a játékot készítették. A mostani lakótársa pont a Blizzardot hagyta ott hogy csatlakozzon.


atok666
(őstag)

Elotte meg egyutt csinaltak a 117-4-et. Talbadar?

Atok


GoTReX
(őstag)

Nemrég kezdtem el a BfA-t, és van pár alap dolog ami nekem új. A hearth of Azeroth fejlődik azt értem, de van egy sisakom és egy vállasom ami szintén kihat a Skillekre. Hogy van ez pontosan?


hemaka
(nagyúr)

[link] itt kiválasztod mivel nyomod és azon belül az azerite traits "fülön" leírják mi az, ami hasznos neked, melyiket érdemes választanod a felajánlott opciók közül.


Plata
(félisten)

A chest is olyan.Sőt majd lesz legendary back is.
Minél magasabb szintű és minél jobb annál több trait van rajtra.


TBT
(addikt)

Elindult a stream.
Az új gyűjtői tisztára LSD tripnek tűnik: :DDD


Viktor77
(titán)

Aki repuzni akar BFA-ban, az most tegye. WQ event van (+50%) meg Darkmoon (2x10%).


Plata
(félisten)

Nekem már csak hordás fajok kellenének.
De majd köv kiegben meglesznek.
Remélem hogy megélem. :D
De minden kedvem.elment hordától az LK timewalkingon.
Iszonyúan lelombozó hordàban TW-zni.
Hogy egy egész estét eltoltam egy sikeres imsta nélkül.
Alliban simán lement volna 8-10 is.

üzenetek