Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


homerhamm
(addikt)

Az is megvolt FPD-n, abból köszönöm annyi elég is volt. :D


homerhamm
(addikt)

Láttátok a Vice City ihletű NyalóVilág 12 villát? ;]


ρσгτσ
(őstag)

"Nem borzoljuk tovább a kedélyeket, ideje, hogy hírt adjunk róla: már úton van a szerződés, vagyis idén kezdetét veszi a The Boys képregénysorozat magyar nyelvű kiadása!

2019 óta zakatol megállíthatatlanul az Amazon gyártásában készült The Boys sorozat, ám az alapjául szolgáló képregényt a hazai közönség mindeddig nem élvezhette magyarul. Ezt az űrt tervezzük betölteni sokak örömére, méghozzá a széria státuszához méltó kivitelben.

A teljes sorozat 6 kötetben fog megjelenni, oversized méretben, keményfedeles, védőborítós prémium kiadásban. Az első két kötet várhatóan még idén érkezni fog, több mint 700 meglehetősen explicit oldalon.:)

Aki pedig még nem tette, az alábbi linken előjegyezheti a kiadványt! (Az előjegyzőket elsőként értesítjük az előrendelés kezdetéről.)

https://szukits.com/the-boys-elojegyzes"


ρσгτσ
(őstag)

Jól sejtem, hogy ennek utólag lett színre fújva a lökhárítója? Mintha a szín is eltérne. Szerintem ennek még eredetileg fekete műanyag volt.

Vagy lehet volt ebből olyan verzió, aminél gyárilag színre voltak fújva a lökhárítók, csak az első egyben cserélve lett?

Szerk.:
Ez az 1.3 Club.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Úgy látom rendszám lekérdezése után, hogy pont nem az első, hanem a hátsó lett cserélve feketére.

De itt is eléggé eltér a szín. Gondolom az lehetséges, hogy a gyárilag színre fújt műanyag színe másképp változik, mint a féme fújt? Vagy lehet eleve mind a két lökhárító színre lett fújva utólag?

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Régi emlékek.... Nekem 1.8 rs volt a második saját kocsim. Sajnos a belsejét és pár dolgot kívül nem sikerült befejezni. Asszonykám várandós lett, kellett a pénz. (meg egy 5 ajtós...)



[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Nídforspíd :D

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Fast and furious lázban voltam akkoriban. :DDD
Az első kocsim sokkal gyorsabb volt, egy Honda CRX. Persze könnyítve, átalakítva az is. 237km/h-nál már emelkedett az orra. :DD Talán arról is van fényképem valahol. Feleségem őrzi ezeket. Engem mindig elszomorít, hogy már se időm, se energiám, se pénzem nincs ilyesmire, ezért nem is nézegetem ezeket a képeket. Fiaim is mondják, hogy minek adtam el, milyen jó lenne nekik pár év múlva. Mondom : persze, ne legyél már hülye, mint apád...
Hát na... Fiatalság, bolondság... Vagy mi. :))


icemad
(nagyúr)
Blog

Én arra tippelek, hogy a két műszakis képnél még ültetve volt az autó. Bár ezeken a képeken nem látszik annyira. Akkor meg elég egy fekvőrendőr, hogy odabaszd valahol az elejét vagy hátulját. Gondolom egy ilyen eset után került fel a fekete lökhárító, hogy legyen rajta valami. A legelső képen, amin szemből van, ott meg mintha emelve lenne rajta egy kicsit. Valószínűleg azért, hogy máskor ne szakadjon le... Drága dolog ez...
A szín meg millió dolog miatt lehet ilyen. Még az is lehet, hogy a színkód/anyag/festék azonos a gyárival. Csak a karosszéria nagy része kapott 20 év napfényt meg uv-t, kocsimosást, a frissen fújt meg nem. Ezt egyébként kurva nehéz belőni ilyen idős autónál. De én 15 éve nem nyúltam kocsihoz, szóval biztosan van nálam okosabb, aki megmondja, hogy mi a helyzet.


homerhamm
(addikt)

Ki lopott kitől? :) Bologna FC 1909 -AC Milan


Wesder
(félisten)

Az évszámokat gondolom ismered.


homerhamm
(addikt)

Basszus, tényleg. :W Csak a színeket néztem, meg a logo belsejét. :D

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Nincs ültetve, csak kicsit csalóka a kép. Lökhárító nekem eléggé tejszínű. A kasztni egyébként lehet kapott anno fényezést, de a lökhárító akkor is nagyon furának tűnik.

Nekem volt olyan autóm, aminél gyárilag fehérre volt fújva a műanyag, de az 20 után se nézett ki így, pedig sosem állt garázsban. Második autó volt.

Aztán lehet az is, hogy ennyire sz@r a gyári festék.

Vannak hírhedt típusok is, aminél például a festék lepergése volt jellemző.

Szerk.:
Anno a 90 -es években nagyon tetszettek ezek, csak akkor még nem voltam elég idős a jogosítványhoz. Másik nagy kedvencem az MX5 volt.

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Mások miért nem gyártanak ilyet?
BEMUTATÓ: DACIA DUSTER – 2024.


ρσгτσ
(őstag)

Az LG OLED -en engem is elért a rózsaszín tinting. Egy-két hónapon belül szerintem elkezdem intézni a garanciális javítást. Pontosabban a panelcserét.

LG és Samsung között gondolkozva az emberek itthon általában az előbbit szokták ajánlani. Mert a Samsung garanciális ügyintézése sokszor tragédia.

Ugyanakkor az LG -nél hiába működik tök frankón és gyorsan a folyamat, a cserélt panelek is általában tintingesek. Szóval meglátjuk mi lesz ebből, de többen is írták, hogy az LG az első bejelentés után el akarta hajtani őket, mert szerintük ez a technológia velejárója.

Szóval érdekes egy helyzet, ha valaki OLED -et szeretne venni...

Van egy LG, akinek azért bőven akad probléma a paneljeivel. A support jó, csak mondjuk maga a felhasznált komponens nem az igazi. Aztán van a Samsung, akinek egyébként kva jó a QD OLED panelje, csak ott meg a szervizes támogatás szar. Bár hozzáteszem, hogy ott meg elég ritka a meghibásodás.

Aztán persze vannak a többiek, akik pont ezeket a paneleket használják. Vagy az LG -től, vagy a Samsung -tól veszik. Philips, Panasonic, Sony.

Szerk.:
Philips -nél kvra szeretik túlvezérelni a képet, aminek szerintem egyáltalán nem jó a végeredménye. Bár Vhiktor szerint az utóbbi év modelljeinél már nem volt ilyen, de én nem igazam bízom a márkában.

Panasonic meg Sony mocskosul túlárazza a termékeit, és szerintem nem is éri meg azt a pluszt. Még akkor sem, ha például a Sony -nál a mozgásmegjelenítés javítása a legkevesebb anomáliával jár. Mondjuk nagyon nem is kell velük számolni, mert szerintem szépen lassan, pár év múlva úgyis eltűnnek a piacról. Kutyát nem érdekli már ez a két márka.

Aztán mennek a hírek, hogy valószínű a TCL rövidesen belép az OLED piacra. Ami persze tök jó hír, csak szerintem messze a legszarabb a szoftveres támogatása. Jókora bugokkal, problémákkal, amihez túrhatod a Telegram -on az FW -ket, hátha valamelyik kevésbé szar.

Szép új világ. :D

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

PUMA X PLAYSTATION

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)


homerhamm
(addikt)


homerhamm
(addikt)

Amúgy érdekel, a Playstationosok miért kapnak kérdést felajánlásnál? :))

[ Szerkesztve ]

üzenetek