Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ρσгτσ
(őstag)


S e t h
(nagyúr)

elkárhozom, az hétszentség
[link]


ρσгτσ
(őstag)

:D Könnyen lehet.


ρσгτσ
(őstag)

ρσгτσ
(őstag)

Most meg a Sameday nevű fantasztikus futárszolgálattal szívok...

Reggel jött az értesítés, hogy ma hozzák a Temu -s csomagot. 3x hívtam a futárt, de persze baszik felvenni vagy visszahívni. Nem jó a kaputelefon és szólni akartam neki, hogy hívjon már fel ha itt van...

Felhívtam a központot is, nagyjából 30-40 perc várakozás után sikerült beszélnem az ügyfélszolgálatossal. Mondtam neki mi újság, erre azt mondta a figura, hogy akkor ő sem tud mit tenni, mert ő is csak azt a számot tudná hívni.

Hát mondom pedig marha jó lenne, mert nem szeretném, ha két próbálkozás után visszamenne az előre kifizetett csomagom Kínába. Mondta, hogy akkor jelzi a központi logisztikára. Kíváncsi leszek, mert elvileg holnap lesz a második próba. Persze közben sikertelen lett a kézbesítés.

Egyébként azt is megtudtam, hogy a protokoll szerint 5 perccel előtte hívnia kellene azt, akihez megy. De hát a futárok ilyenek, általában nem nagyon szoktak telefonálgatni. Ezt az ügyfélszolgálatos mondta.

Ez aztán kva jó cég...

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

A sárga veszedelem!!!!!!!!!
Vettem két pólót kedden a kínainál, ma a mosásba összement. Csodás. :))


ρσгτσ
(őstag)

Egyelőre nekem a (narancs)sárgákkal van a legkevesebb gondom... :)

Szerk.:
Természetesen a narancsnál a Temu -ra gondoltam.

[ Szerkesztve ]


Bogyi007
(veterán)
Blog

Ez a "csodás" cég az Emag futárcége is.

Hát nem kedvelem őket maradjunk annyiban...


homerhamm
(addikt)

Nekem a Temuról is megvan a véleményem. Szokasos kínai kacatok, akkor már elmegyek a Sarkány Centerbe, legalább akkor nem kell heteket várni a szállítassal Kínából.


ρσгτσ
(őstag)

Általában 13-15 nap alatt megérkeznek a cuccok. Itthon még a Sárkány Center -ben is a többszörösét kifizeted annak, amit szintén onnan rendelnek.

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

:))

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

ABBA: Fizetés vót

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Azért a "melóshimnusz" verzió jobb lett. :)
[link]


homerhamm
(addikt)

:DDD :DDD :DDD


ρσгτσ
(őstag)

Temu -n most vannak egész jó anyák napi akciók, illetve én kaptam 8000 forintos kupont is, ami 12500 forintnál használható fel. Hátha másnak is beadja...de lehet mindenkinek jár. Nem tudom.

Régi regisztrációra adta, tehát nem kell újat csinálni, ha már van.


Steve1207
(veterán)
Blog

Ez a kupon amúgy hogy működik? Nekem mindig kuponcsomagnak nevezi, az meg értelemszerűen többet jelentene (mint pl rendelésnél beváltható kuponokat, ami nem is biztos, hogy fedezi, pl százalékot ad vagy xy összeg használható fel csak, nem pedig egy fix elszórható az egészre), ha "csomag". Az ilyen pörgetős hülyeségnél meg olyan listákat adott be időlimittel, hogy azonnal költsek, aminek max a tizede volt az előzményeim alapján releváns.


ρσгτσ
(őstag)

Van több fajta is. Kedvezmény is, kupon is. Sok közöttük elég gyatra... Alin is.

Ez úgy működött, hogy én válogattam össze a cuccokat, és amint elértem a 8000 forintot elkezdte számolni a végösszeget. Utána 4500 forintot kellett elérnem, hogy fizethető legyen az összes kosárba rakott tétel.

Ez nekem is 4671 forint volt:

[ Szerkesztve ]


S e t h
(nagyúr)

Én sokat hallottam már a temuről, de azt nem gondoltam volna, hogy holnapra le is leszállítják, le a kalappal előttük. :D


ρσгτσ
(őstag)

Teleport!!!

---------‐---------------

Más:
Feltámadt az Újpest? :D

üzenetek