Xbox tulajok OFF topicja - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ρσгτσ
(őstag)

+ icemad:

Ültetni egyáltalán nem akarok. Sőt, még egy-két centi emelés szimpatikusabb is lenne. Nem csak azért, mert nem tetszik, és mert ezer helyen van fekvőrendőr. Budapesten azért sok a tróger út. Kátyúk mellett, amit igyekszik kikerülni az ember, vannak keresztben az utakon is egyenletlenségek. Nem beszélve egyes parkolóházakról, feljárókról.

Vagy már az is elég, ha olyan parkolóba megyek, ami kavicsos vagy földes és nem mondanám túl simának a felületet.

Mostani autóval sem annyira egyszerű az élet, pedig nincs ültetve és magasabb peremű gumit használok. Viszont emellett hosszú is az eleje... Mindegy, mert már amúgy is cserélem, csak néhány esztétikai dolgot meg akarok csináltatni, mielőtt felrakom eladásra.

2 éven belül majd kellene vennem egy autót, ami a nevemre kerül, hogy ne bukjam el a bónuszomat. Nem szánnék rá sokat, viszont lehetne olyan autó is, amin dolgozni lehet, hogy egy kicsit egyedibb formát kapjon. Csak nem sportosan, hanem inkább elegánsabban. Esetleg igényesebben.

De akkor úgy tűnik ennek jobban utána kell járnom.

[ Szerkesztve ]


icemad
(nagyúr)
Blog

Nem az ültetéssel van baj, hanem a bodykittel. Azok sokkal vastagabbak, mint a gyári elemek. Azon a képen, amit beraktál, tippre nincs semmilyen ültetés. Max ilyen 2-3 cm, ami bőven elég is. Viszont, ha jobban megnézed a képet, ott szemmel láthatóan külön elemek vannak. Külön lökhárító, külön sárvédő, külön küszöb. Az én Fordomon meg ezek összevoltak dolgozva. Sokkal többe kerül, sokkal drágább javítani. De jól néz ki, sokkal igényesebb. Lehet, hogy ma már ilyesmivel nem foglalkoznak, de régebben egy ilyen fehér kocsit "lenéztünk" volna. Mert azt közli a tulajról, hogy vagy nincs pénze, vagy igénytelen, vagy nem tud vezetni, vagy már arra gondol, hogy mennyi lesz a javítás, vagy mind egyszerre. Átlagember meg ránéz és tetszik neki, mert szép. És tényleg az, csak nem tökéletes. Sajnos most nincs időm paintben megcsinálni, de képzeld el ugyanazt a fényképet a fekete csíkok nélkül az elemek között. Mennyivel szebb lenne úgy!

Én valami minimum 20 éves Japánt mondanék. Honda, Toyota ilyesmi. Azokhoz van minden is, aránylag olcsón. Lényegében már kitaposott út, neked csak a saját stílusodat kell megtalálni. Magyarországon is sokan foglalkoztak japán autókkal. Van szakértelem, tudás, tapasztalat. Mazda sem lenne rossz, mert az alapból is tud szép lenni, de a legtöbb nagyon rohadt már.


ρσгτσ
(őstag)

Egy-két dolgot én is tudok, de nem igazán vagyok mélyen benne a témában... Pl. világítással kapcsolatban tudom milyen szigorú a szabályozás. Meg a búrákkal, fóliázással kapcsolatban is tudom merre vagyok arccal.

A kasztni módosításokkal viszont egyáltalán nem vagyok képben.


ρσгτσ
(őstag)

Csak beraktam egy példát, de nem ilyen megvalósítást képzelek el. Nem nagyon találtam mást, csak ilyen sportosabb kiviteleket...és még ez is konszolidált volt a legtöbbhöz képest.

Inkább arra szerettem volna utalni, hogy ilyen mértékű módosítást képzelek el, csak más stílusban.

Van egy karosszériás barátom, aki alkalmanként be tudna segíteni. Sokat segítene már azzal is, és tényleg elég profi.

A technikai részéhez nem igazán szeretnék hozzányúlni. Csak maximum jól kipucolni, de erre is van ember, aki nekem szépen megcsinálja.

Kasztni módosításra és festésre gondoltam. Talán még kerékív módosításra, ha ez törvényes keretek között megoldható. Meg persze belül is hozzányúlnék, de az már nem kifejezetten jelent problémát a műszakin, vagy ha megállít a rendőr.


icemad
(nagyúr)
Blog

Mondom... régen nem kellett papírozni ilyen átalakításokat. Mostani helyzetet nem ismerem.
Belül is vannak szabályok, amiket a rendőrök is néznek. Pl a kormány megfelel e az előírásnak. Biztonsági övek, ülések, bukócső, stb. Talán pont te linkelted a videót a suzukiról, amin valami dobozon ült a sofőr. Szóval belül is csak ésszel...


homerhamm
(addikt)

Újjabb kínai történet. Felsértette a lábujjam alját (a hámot rajt) a Sárkányba vásárolt cipő. Szerencsére tudok járni, csak érzem a púpot kicsit, meg néha dörzsöli.

Kivancsi lennék történt e ilyen mással mondjuk márkás cipőnél-e.

A kínaiak meg inkább menjenek főzni, azt legalább tudnak. :(((

Mondjuk a Temuról láthatatlanba nem vennék ruhát, bár fésűt már rendeltem onnan.

[ Szerkesztve ]


Bogyi007
(veterán)
Blog

Temuról még nem próbáltam, de Sheinről páromnak már rutinosan tudok két és egyrészes fürdőruhákat rendelni amik jók is rá és eddig a minőségükkel sem volt gondunk.

ρσгτσ #58897
Félsz hogy te is Facebook sztár lennél mint az általad fentebb linkelt Suzukis? :DDD :DD


ρσгτσ
(őstag)

Belül csak felújítás. Egyébként most nézem a Matiz -ra is vannak érdekes megoldások. Engem nem zavar, hogy pici.


ρσгτσ
(őstag)

Nagyobb Tesco -ban szoktak normálisabb márkából akciókat tartani. Általában ezer éves modellek, de jó áron vannak. Pl. Slazenger -t is, ami szerintem elég tartós.

Cipőből csak jót szabad venni.

Bogyi007:
Az nem az én világom. :D Viszont Swift Sedan -ból is láttam egész szép modokat. Csak a legtöbb valószínű itthon nem menne át a vizsgán...

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Még a Tescoba életembe nem vettem cipőt inkább Deichmann vagy hasonló bolt. A temu, meg a többi ilyen bolt meg várhatja, hogy megveszem a kínai szemetét, most egy időre elegem lett a kínai "occsó" árukból. :(((

Remélem a temun nem lehet Xbox játékot rendelni. :D

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)

Pedig megéri. Pl. a Fogarasi úti Tesco -ban is nagy a választék.

Szerk.:
Mert ugye nem saját márkás termékről beszélek. Azok fogalmam sincs milyenek, meg egyáltalán van -e nekik cipőben.

[ Szerkesztve ]


homerhamm
(addikt)

Majd megnézem. A kínaiak a sok szeméttel meg sz*rjanak sünt.


ρσгτσ
(őstag)

Slazenger

Régen nem lehetett itthon kapni, mindig apám hozott kintről. Mármint amikor kint játszott meccset.

Szerintem mindig jó cuccokat csinált, és a mai napig az egyik legmegbízhatóbb márka a piacon. Én sokat vezetek, elég nagyokat is lépek, plusz a raktárban is be szoktam segíteni a srácoknak. Mindegyik cipőgyilkos tevékenység.

Ha veszel egy Slazenger -t, az valószínű hosszú éveken keresztül el fog kísérni. Én évtizedek óta használom többek között ezt a márkát is. Egyik kedvencem.


homerhamm
(addikt)

Allítólag a Skechers se rossz, csak drága.


ρσгτσ
(őstag)

Felnőttben nem ismerem, de gyerekcipőben az egyik legjobb. Náluk meg még jobban oda kell figyelni, hogy milyet veszel.

Vannak azért szerintem elég jó akciók. Legutóbb például Puma -t kapott a nagyobbik, 8 rongy körül jött ki akcióban, de jó minőségű anyag, jó a talpa is. Majd meglátjuk mennyire tartós.

Persze jobb lenne, ha tartaná a bokáját, de kellett egy kényelmes, jól szellőző félcipő is. Szerintem tök jól néz ki.

Ez pont a feljebb említett Deichmann -ból van, mert gyűjtjük a matricákat. Azt hiszem 5 után kapunk egy elég jó kedvezményt. Párom intézi ezeket, azért nem tudom pontosan...de valami gyerekeknek szóló matricafüzet.

Szerk.:
Közben rákerestem. Ez az:
Gyűjtsd a matricákat és spórolj 50%-ot!

Azt hiszem 1 matrica kell most a füzetbe.

[ Szerkesztve ]


Bep
(senior tag)

Én Adidas-t használok utcán, de Hervisben legutóbb volt egy utolsó darabos Skechers 14e-t. Ezt használom munkahelyre. Imádom. Könnyű, kényelmes, tartós. Nagyon jó cipők.


ρσгτσ
(őstag)

Kaptam egy ilyen italt, hát meg kell mondjam brutálisan finom... :)

Utána kellett néznem, hogy ez milyen gyümölcs, mert bevallom nem ismertem.

Múltkor egy ilyenhez volt szerencsém. Szerintem a legjobb Guava ital, amit eddig ittam:

[ Szerkesztve ]


ρσгτσ
(őstag)


homerhamm
(addikt)

üzenetek