Xbox Series X|S - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Moby
(addikt)

Szerintem van jó játék, csak egyre kevesebb. Ez sem rossz játék, csak nem volt benne semmi emlékezetes. Ráadásul bugos volt mint rosseb megjelenéskor.



(tag)

Az enyém biztos, de a jelen trendjei mellett másnak is kevesebb ok az izgalomra.

Az Ori máig tartó halogatásához az is hozzájárult, hogy évek óta elvétve kívántam rá igazán hasonlóra. A NES-es Mega Man 1 volt vagy 6 éve, ami végigment, és nem könnyedebb puzzle-jellegű 2D platformer. A múltkor néztem a Planet of Lanát, ha már Game Pass, de a tutorial után nem tudom, hogy el fogom-e valaha még indítani.


Dinomano
(senior tag)

Xbox Classic azért eléggé régiség már... :-) PS2 kortársa a gép. Volt nekem is: Far Cry-ok, Halif Life 2, Doom 3, Halo 1-2 voltak rá a komoly címek...


icemad
(nagyúr)
Blog

Bornout de jó is volt, osztott képernyőn haverokkal. :K


Dinomano
(senior tag)

Burnout 3 és Revenge mindent vitt! :-) Mai napig szép játékok! :DD


Döglött Róka
(veterán)

Szerintem meg olyan k régóta játszunk hogy szimplán csak nehezebb lenyűgözni. Ettól még tök sok jó játék van.


Moby
(addikt)

Biztos ez is benne van.


GoTReX
(őstag)

Én anno azért vettem XBOX Classicot mert láttam a Burnoutot PS2-n egy házibuliban és kb nem hittem el hogy ilyen van. (Talán abban volt a lassitásos autofelrobbantás)

Mai napig sajnálom hogy eladtam a Vadi új dobozos, Evoxos gépem. Ezért kénytelen voltam sok-sok év után venni egy Xbox Crystal editiont :DDD


GoTReX
(őstag)

Kérnék egy kis segítséget:

1. GamePass Ultimate ugyanúgy ad PC-re is egy csomó játékot. Ott nem lehet Cloudon tolni? Egy helyre írja jóvá az Achievementeket?

2. Hol tudom szűrni a játékaim, amiket valósan megvettem az Accomra és nem GamePass tartalmazza?

Előre is köszönöm! :R


icemad
(nagyúr)
Blog

De sajnállak a Crystal miatt... Nem jutott neked rendes fekete gép... ;]
Azért azt sajnálom nagyon, hogy nem jött azóta sem egy jó Burnout játék. Paradise volt az utolsó de annak is már vagy 10 éve. Nekem hiányzik.


GoTReX
(őstag)

Igen, elég ritka :) Ha úgy nézem, akkor nem lenne ha a feketét megtartottam volna. Szóval pozitív. :) Nem tudom miért de néha rájön az emberre ez a gyűjtés dolog, ami gyerekként elérhetetlen volt.



(tag)

Részben ez is igaz, aki ott volt a szakócától az iPhone 13-ig, az valószínűleg nem az iPhone 14-től csinálja össze magát.

De aki évtizedekkel ezelőtt kezdte, az eleve ott volt a műfajok kialakulásánál, a pálcikaemberekből pedig a laikusok számára filmnek ható grafikai szint eléréséig. Egyszerűen objektíven most ekkora ugrást nehéz prezentálni, különösen, ha sokszázas fejlesztőcsapatokkal többnyire kockázatkerülően mernek tüzelni. És nyilván a Combat Evolved is frissebb volt, mint az Infinite. Bár akkoriban volt más FPS is, CoD-on, FC-n és 20-30 évesnek látszani akaró grafikájú boomer shootereken kívül. (És ezt úgy mondom, hogy nekem kifejezetten bejött a tavaly év végi RoboCop, az UE5 miatt helyenként igencsak látványos is volt.)



(tag)

Én azt sajnálom, hogy a store-ban nem vettem meg a Revenge-et, amikor akciós volt, a Takedown pedig nem BC-s. A Paradise nekem nem jött át.


parandroid
(nagyúr)
Blog

“Azért azt sajnálom nagyon, hogy nem jött azóta sem egy jó Burnout játék. Paradise volt az utolsó de annak is már vagy 10 éve.”

16, de ki számolja…? :DDD Amúgy nekem is utana kellett néznem, gyanúsan kevésnek tűnt a 10, én őszintén szólva 20-ra tippeltem. Eleve X360 játék volt, és idén már az Xbox One is 11 éves lesz.

#repülazarohadtidő

Burnout amúgy engem nem húzott be, mire megismertem, addigra pont jött a Forza Horizon, es onnét kezdve engem semmi más open world arcade autóverseny nem érdekelt. Előtte meg szerencsere meg egész hasznalható NFS-ek voltak, pont ezzel egyidőben kezdett földbe állni az a széria (az első MW-t még végigtoltam, asszem az volt nekem az utolsó, előtte meg minden NFS megvolt, csak nem xboxon, hanem PC-n). Amikor a Burnout remastered megjelent, azt megnéztem, de akkorra már nagyon elavult volt úgy is, a nosztalgiafaktor nélkül meg értelmezhetetlen.

p

[ Szerkesztve ]


Redneck
(veterán)
Blog

Én elvoltam vele, de annyira nem lett nagy kedvenc. NFS-ekben élt tovább egy csomó mechanika, de azokat sem sírom vissza.
A HL2 Orange Box Series X változatot viszont szívesen megvenném, ha lenne... :K


l.skywalker
(félisten)
Blog

Három platform (na jó mobillal négy) van az Xbox égisze alatt:
- konzol
- PC
- Cloud

Ezek egymástól teljesen függetlennek mondhatóak nagyvonalakban, de Cloud-ban a felület inkább a konzolosra hasonlít játék közben.

Az Achievement rendszer ha egy játékot külön kiadtak PC-re és konzolra, külön van, a nevében van egy (Windows) név az előbbi esetében. Pl.: SnowRunner (Windows)

Ha egy játék Play Anywhere cím, akkor közösek az achievementek is.

A saját játékaidat a konzolon a ha jól rémlik lehet filterezni a Library-ben.
PC-n pedig itt:

De mobilon is lehet rá szűrni asszem.

Ja itt:

[ Szerkesztve ]


GoTReX
(őstag)

Köszönöm! Windows Appban nem lehet külön szűrni erre, bedobja az összeset, vagy csak a PC-t sajnos.

Hirtelen kicsit zavaros volt a sok átfedés stb... Mostanában legtöbbet Remoteval tolom gépről, ami nem Cloud de hasonló.

[ Szerkesztve ]


GoTReX
(őstag)

Nem engedett már szerkeszteni.:

Abból lehet gond ha Kettő dolog megy egyszerre? Tehát megy az Orc Must Die 3 barátnőmnek Xboxon, nálam meg áll menüben a PC Age of Empire Def. Edition? :U



(tag)

Ahogy alant láthatod, lehet a PC-s appban szűrni telepített, megvásárolt vagy Game Passban elérhető játékokra. Nyilván csak azt fogja mutatni, ami PC-n elérhető.

A PC-s app is tudja a felhős játékokat.

üzenetek