Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Rick4
(félisten)

Soha nincs azonos körülmény két eltérő helyen így a router sebességét konkrétan jónak- rossznak értékelni, és egymáshoz hasonlítani se lehet, pláne a körülmények alapos elemzése és beállítás előtt nem!
Nálam is érezhető- mérhető a különbség a kertes ház- kevés wifi, vs panel sok wifi között, és még számtalan másik, de amúgy fontos pataméter is bejátszik, pl sokan meg se nézik, az a sáv mennyire telített, amiről sugároz a router, és már írják is a véleményt. Az olyanokkal, akik a mérés előtti beállításokkal kapcsolatos kérdésekre válaszolni se tudnak, felesleges foglalkozni, itt is volt pár ilyen, aztán mindről kiderül, hogy csak a szokásos..

Viszont a paneles mérésnél ott volt a router mellett egy régebbi tp- link wdr 3600-as openwrt-vel, többször teszteltem, ugyanonnan ugyanoda kellett volna jelet küldeni, tehát nem csak a csillapítás, de a többi körülmény is azonos volt, az nem tudott folyamatos kapcsolatot sem tartani, megszakadással, és 0-6 mbit közötti sebességgel tudott dolgozni, tehát annál egy egy nagyságrenddel jobb volt, már ha ez mértékadó összehasonlítás.

üzenetek