Xiaomi Redmi Note 5 Global - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


Flashget
(félisten)

Közben nyugdíjaztam a telóm, megmarad tartalékba. Realme GT az útód ami tudom tavalyi modell, de nem zavar.
Emagon asszem láttam új RN5 ekadó telót újnak hirdetve. :D


ElRamos
(tag)

Nekem a 3/32-es RN5 pro van, néhány hónap múlva már 5 éve. Egyelőre kitartok, én akarok az egész országban az utolsó lenni, aki RN5-öt használ :D

Az egyik barátommal versenyzünk a címért, egyszerre vettük a RN5-öt, egyelőre még ő is kitart. Sajnos úgy felmentek az árak, hogy egyelőre azt sem látom, hogy mikor és mire tudnám lecserélni, mert a következő telefonnal is minimum 4-5 évre tervezek. Szerintetek egy OnePlus Nord 2 vagy egy Samsung S20 jó lehet még vagy 4-5 évig? Nem tudom meddig kapnak ezek a telefonok rendszerfrissítést, a Samsung valószínűleg tovább.

Amúgy imádom ezt a telefont, sajnálom lecserélni. Most kapott új kijelzővédő fóliát és vadiúj karbon tokot, mintha új lenne :D

[ Szerkesztve ]


Akelaus
(senior tag)

Khm...akkor beszállok, igaz az enyém 4/64.
Pont jó arra amire használom, amire meg nem arra nem is kell másik telefon az árakat látva. 🙄


KurtCobain
(őstag)
Blog

Van 2db RN5-öm. Az egyiket 2019 januárban vettem, a másikat meg idén május körül, tartaléknak. Mindkettő 4/64. Sőt, a családban van még 3db. Úgyhogy ez jó meccs lesz. :D


Narxis
(nagyúr)
Blog

Az szép... :D


atthany
(aktív tag)

Én meg azt hittem, h kihaltak innen az emberek ;]


jUUh
(addikt)

Nem gyengék vagytok, nekem azóta már volt vagy 4db telefon, a Xiaomi vonalat meg teljesen elhagytam... :DDD


Narxis
(nagyúr)
Blog

Szégyelld magad! :DDD


Flashget
(félisten)

Én 2018 október végén, miután a Xiaomi 4x peca közben vízbe esett velem együtt és az örök mobil mezőre távozott. :DDD


KurtCobain
(őstag)
Blog

Redmi 4X-em is van, abban van a céges kártya. Azt még valamikor '18 nyarán vettem. 1x elhalálozott benne az alaplap... este repcsi mód, reggel kapcsolnám vissza és semmi. Vettem egy rommátörtet pár ezerért, átraktam az alaplapot. Annak is már kb 2 éve.


vhavasi
(csendes tag)

Beszállnék én is a RN5 endurance versenybe. Nekem 2db 3/32-es van, mindkettő a családban levedlett darab. LineageOS 18-at tettem rájuk, a jobbik állapotban lévő akkumlátorost használom a mindennapokban, de a másikból is szeretném majd kipréselni ami még benne van, ha emez behalt vagy valami baja lesz. Úgy számolom ha különösebb baleset nem éri őket, akkor még 3-5 évet ki tudok húzni velük, megspórolva egy vagy két új készülék árát. Legalábbis ez lenne most a cél! Amire nekem kell (egyenlőre még) tökéletes, akkor meg miért szórjak ki több 10 vagy 100 ezret egy új telóra?!? Persze azt is megértem aki megveszi az új készülékeket. Én majd akkor ha ezt a modellt kevésnek érzem, vagy valamiben nem szolgálja ki az igényeimet.


banda1981
(aktív tag)

Sziasztok!
Ezt a romot most tettem fel a Note 5pro telomra,és jól muzsikál vele!
Képek a romrol!
Telegram-os a link!
Miui13 Android 12
Ha van kedvetek próbáljátok ki.........
B.Ú.É.K.


laracroft
(aktív tag)

Feleségem 2018.05.31 óta használja 3/32-es verzió.
Xiaomi.EU... Tökéletes ;)


vhavasi
(csendes tag)

Esetleg van valakinek valami ötlete Android 12 alapú, stock felhasználói felületre hajazó ROM-ra ami elfogadhatóan fut 32/3 RN5-ön? Én az új Pixel Experience-t próbáltam ki, de az már érezhetően nagyon megfogta a készüléket sokszor. 11-es Androiddal viszont még mindíg nagyon jól pörög a cucc. Van egyáltalán esély hasonló 12-es alapú ROM-ra, vagy ezt már nem tudja megugrani a készülék?

[ Szerkesztve ]


banda1981
(aktív tag)

Itt nézz körül........
Telegram-os!


Tonyk
(veterán)
Blog

Arrow OS (bár nem Miui-ra hajaz, android 12-vel is elég jól fut), amíg nem kaptam új telefont karácsonyra az asszonytól, addig azzal használtam (4/64-en). Rendszeres (kb heti/kétheti) frissítés van hozzá.

[ Szerkesztve ]


rita7107
(aktív tag)

A (hivatalos magyar) megjelenés napján vettem, közvetlenül a xiaomitól. 4/64, azóta is meg van. Az eredeti aksi kb. 3 napot bír, a kijelzőn a 2. fólia van, a tokot most cserélem. Ebay-en rendeltem hozzá Ausztráliából. :-D Egy darabig még fogom használni, mert ha a tokot leveszem patika állapotú a készülék. A feleségemnek van egy poco f1. annak sajnos az aksija már csak 1 napot bír, és szintén most rendeltem hozzá tokot ugyan onnan. A szállítási idő kb. február 8.


Moonwolf
(senior tag)

2018-ban lett vásárolva, egy hetet még simán kibír az akksi, a kamera néha hülyéskedik, de nem zavaró, próbáltam lecserélni, de az a helyzet hogy nem akadt annyira jobb vétel hogy ok lett volna lecserélni, a másik meg hogy borzalmas hogy sok telefonban a fényerő szabályzást pwm-el oldják meg, a kis olcsó telefonban meg normálisan meglett oldva.

üzenetek