Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon - Technika, hobbi, otthon fórum

üzenetek

hozzászólások


bupemko
(senior tag)

Ezt lehet inkább itt kéne megkérdezni...


Jackie_Chan
(senior tag)

Köszi! :R


Kezdőként
(kezdő)

Azon lehet állítani,hogy a kamerák értesítései azonnal jöjjenek, ne csak pár perc után? Imilab EC5-ös kamerák. Már próbáltam többféle MiHome alkalmazást, de mindegyik késve jön.


A-Bag
(tag)

Ezért kérdeztem múltkor, mi az ajánlott alkalmazás verzió, csak nem kaptam választ :DDD
Nálam más kamera van, de sem az, sem a mozgásérzékelő, nyitás szenzor nem küldi normálisan az értesítést, csak ha felébresztem a telefont. Mivel egyik napról a másikra történt pár hete, gondolom velemi szerver oldali gond lehet... (régi verzión voltam ami addig stabil volt, most a legújabb van, de ez sem jó) :W


nemethsza
(tag)

Talán azzal érdemes lehet kísérletezni, hogy melyik szerverre pakolod s cuccokat. Ehhez jól jöhet a vevs.


A-Bag
(tag)

Nálad működik minden megfelelően ?


Kezdőként
(kezdő)

Legutolsó VEVS magyar MI Home van a telefonon. Próbáltam a Magyarra, vagy a Németre is. Van 18 készülék, mindet nem raknám át.
A lényeg,hogy szertnék értesítést kapni, és hangértesítést is, amit ugye külön be tudok állítani az Alkalmazás kezelőben.
Odáig eljutottam,hogy csak az emberi alak felismerést kapcsoltam be, és küld értesítést, kb. 15 mp múlva, de csak az értesítő sávba, de hang az nincs.


nemethsza
(tag)

Nálam - nem nagyon használom - a porszívó pl. gyakorlatilag “azonnal” küldi a pusht, amikor kezdi vagy befejezi a takarítást.
(valami régi vevs, most nem tudom pontosan, talán magyar régió. Ios-en használom - ott a hivatalos app van, a vevs csak a beállításhoz kellett.)


Kezdőként
(kezdő)

A porszívó nekem is küldi azonnal.


kalapacsolok
(senior tag)

Sziasztok! Van egy Mi Air Purifier 2S légtisztítóm, ami időnként furcsa, sercegő hangot ad ki pár másodpercig, mintha egy vízforralót hallanánk. Tudtok szervizt, aki ezzel foglalkozik? Hegedűs Gyula utcában nem javítanak semmi ilyet már.


Hunter2
(addikt)
Blog

Használ valaki Aqara E1 okos kapcsolót? kompatibilis ez EU szerverekkel illetve az Mi control Hub-al?


DaDa
(senior tag)

Sziasztok, vettem egy T1 Aquara water leak sensor-t. És sajnos sehogy nem tudom a meglevő rendszerbe hozzátenni. Egy alap, régi Hubom van de már van rajta egy ilyen szenzor bár az lehet nem t1-es mert pár éve vettem. A hub nem bt-os de ehhez tudtommal nem is kell. A régi sensor megy vele. A is aqura (zigbee). Vevs felé mi home van fent és több régióval is próbálkoztam DE-n belül. Van mi purifier is ami BT-os getaway de az sem látja. Esetleg ötlet valakinek? Vagy érdemes feissitenem és újabb hub-ot venni? Melyiket érdemes abból?

üzenetek