EthicalHacking-5. Rész

Üdvözöllek az EthicalHacking sorozatom rendhagyó, 5. részéhez! Ezt a részt nem is nevezhetném igazi... – írta: domi007, 16 éve

Üdvözöllek az EthicalHacking sorozatom rendhagyó, 5. részéhez!

Ezt a részt nem is nevezhetném igazi cikknek, a valóságban csak egy közleményről van szó. Vagy nevezhetjük sikersztorinak is, de az olyan közönségesen hangzik.
Lássuk tehát, hogy miről van szó:

Ez év május hónapjának közepén kaptam egy PrivátÜzenetet egy marcellf (teljes nevén: Fóti Marcell) nevű felhasználótól, aki mint az üzenetből kiderült, a magyarországi ethikus hacker képzés fellegvárának tekinthető NetAcademia ügyvezető igazgatója.
A lényege ez volt az értesítésnek: a cég szeretné elérni, hogy a most még 0 látogatottsággal rendelkező www.ethicalhacking.hu oldal jelentősége megnőjjön, és mintegy tájékoztatást nyújtson, bemutassa az ethikus hackerek életét, és részletesen taglaljon támadási formákat is.
Ehhez szükség lenne az általam eddig itt publikált cikkekre, valamint egy hosszabb távú partnerkapcsolat felépítése is szóba került.

Én elfogadtam a, nevezzük így, felkérést, bár külföldön való tartozkodásom következtében a személyes találkozó még nem valósulhatott meg, nemsokára ez is be lesz pótolva.

Azonban úgy gondoltam, hogy a logoutot nem hagyom el! Egyelőre úgy néz ki, hogy ami cikk az ethicalhacking.hu-ra felkerül, az itt is megtalálható lesz, persze csakis az itteni alapszabályok betartásával. Mivel az említett oldalon valószínűleg más oktató médiumok, pl. videók is megtalálhatóak lesznek, érdemes lesz látogatni, ha már beindult.

Végezetül pedig megköszönöm a logoutnak, hogy adott nekem publikálási lehetőséget (itt a moderátorokra kell gondolni-Racecam), és köszönöm a felhasználóknak, akik visszajeleztek, és olvasták a cikkeimet, remélem most is velem maradtok, és együtt megyünk tovább.
Névszerint: juliabrilke, sh1n0b1, Vladi és a többiek, akik még hozzászóltak.

DOMy

Azóta történt