Találkozás az új Nokia Lumia 925-tel

Avagy hogyan is élte meg egy kisember egy kis ország kis városából a Nokia nagy május 14-ei rendezvényét? – írta: BobTail, 11 éve

Az első nap: utazás és welcome party

Május 13. Eljött az indulás napja. Felutaztam vonattal a repülőtérre, aztán átmentem a biztonsági ellenőrzésen, és így tovább; itt még nem volt semmi új és izgalmas. Már vasárnap becsekkoltam interneten, így tudtam ablak mellé helyet foglalni, és megérte: a kilátás pazar volt, ráadásul láttam felülről Londont fényes nappal felhők nélkül, ami állítólag nagyon ritka!

Megérkeztem Londonba; bőröndöm az elsők között jött ki, úgyhogy egész gyorsan haladtam a kijárat felé, amikor is a kismillió táblás ember között megláttam egy köpcös, öltönyös sofőrt, kezében egy táblával, azon a nevemmel! Az első wow...! Aztán el is vette tőlem a bőröndöt, a luxus Mercedesig cipelte, ajtót nyitott, majd indultunk a hotelhez: Thistle Holborn, The Kingsley 4*. Nagyon rendes volt a sofőr; én elég feszült voltam, mert nem igazán beszélek jól angolul. Bevitt egy kicsit London központjába, megmutatott pár látványosságot. Ott ugyebár minden sarkon van lámpa, és meséltem neki, hogy honnan is jöttem, és hogy Kiskunhalason össz-vissz 3 van! Na, ekkor neki is volt egy wowja! :)

Egy órán belül meg is érkeztünk a hotelhez, becsekkoltam, majd találkoztam Paullal is, akinek köszönhetem többek közt a tavalyi 808 PureView / az idei Lumia 820 tesztidőszakot és ezt a londoni utat. Aztán lepakoltam a szobámban: második wow...! Hát, nem egy kis motelszoba volt! Összesen 30 embert hívtak meg így (mindent finanszírozva) a világ minden tájáról: jöttek Amerikából, Olaszországból, Indiából, stb., és mikor mindenki megérkezett, elmentünk egy különjáratos busszal a Nokia UK székházába, ahol egy kis fogadás várt minket.

Egy fejes a Nokia UK-től köszöntött minket: remélte, hogy jól fogjuk érezni magunkat, és már izgatottan várta az új telefon bemutatását; majd jöhetett a korlátlan étel- és italfogyasztás és az ismerkedés. Ez elég sokáig eltartott, majd este visszatértünk a szállásra, és mindenki nyugovóra tért a szobájában.

Az első napomat megnézhetitek fényképeken a flickr oldalamon!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Windows Phone 8.1 - Panelprogram 2014

    Ismerkedjetek meg a Windows Phone OS legújabb frissítésével, a 8.1-el, ami több, régóta várt fejlesztést hoz.

  • Nokia Camera gyorstalpaló

    Szeretnél minél jobb képeket készíteni Nokia telefonoddal? A cikkből mindent megtudhatsz erről!

  • Nokia Lumia 520

    Kellemes meglepetés a Lumia „leggyengébb” terméke, szerintem ár/érték arányban a lehető legjobb.