Steelseries 3H v2 - A legkisebb

Pontosabban a legkisebb másodszor, mivel a 3H is átesett a "H" termék családba tartozó fejhallgatók modell frissítési hullámán. – írta: bunfi, 10 éve

A dobozban

A 3H egy meglepően kisméretű dobozban érkezik, rajta néhány ismertebb e-sport csapat ajánlásával, akik meglepő módon nem ezt a modellt használják. Így ez egy kicsit csalóka, de ma már teljesen megszokott, hogy csűrik-csavarják, kicsit szépítik a valóságot a csomagoláson a gyártók.

A kicsomagolás után előkerül maga a fejhallgató, amely összehajtott állapotában került csomagolásra, mivel erre is képes. Kifejezetten e tulajdonsága miatt ajánlja a gyártó LAN-ra járóknak a fejhallgatót. Hordhelyzetbe szétnyitva láthatóak a változások az előző modellhez képest. A fekete szín nem változott, viszont a drivereket borító szövet színe immár narancssárga, hasonlóan a kábelezéshez. Kicsit rikító, de hatásos kombináció. Hasonló a Siberia Heat Orange limitált változatához, csak ez nem világít.

A párnázás puha szivacs, amely bőrbevonatot kapott, viszont kis mérete miatt a fülre támaszkodik fel, így hosszú távon már nem biztos, hogy kényelmes lesz. Emellett a nagyobb fejmérettel rendelkezőknek teljesen ki kell húzni az állítható fejtámaszt.

Stabilan támaszkodik fel a fülön, a kábelezés szokatlan módon a jobb oldali kagylóból bukkan elő, míg a mikrofon a bal oldali kagylóból húzható elő.

A szerencsére szövetbevonatot nem kapott kábelen található a hangerőszabályzó és a mikrofon némító gombja egy elég bumszli műanyag házba elrejtve.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • AKG K450 és K550

    A két fejhallgató vásárlásával nem lőttem mellé: a kisebbik utcára, munkahelyre, nagyobbik számítógép mellé ideális.

  • Hama uRage Explode Evo bemutató

    Megfizethető ár, kényelmes viselet, kellemes hangzás. Ezek nem a gamer headset jellemzői?

  • CM Storm Sonuz

    Futurisztikus megjelenése és nagy mérete ellenére nem lehet rá panasz a Cooler Master mikrofonos headsetjére.

Előzmények