Steelseries 3H v2 - A legkisebb

Pontosabban a legkisebb másodszor, mivel a 3H is átesett a "H" termék családba tartozó fejhallgatók modell frissítési hullámán. – írta: bunfi, 10 éve

Steelseries

A Steelseries termékeket a keményvonalas játékosoknak nem kell bemutatni, azonban azok számára, akik nem jártasak a játékos perifériák világában, következzen néhány szó a gyártóról. Nem ma kezdtek foglalkozni a perifériák gyártásával, hiszen 2001-ben alapították meg a két dán céget, amelyek mára a termékeiknek és a szponzorációknak köszönhetően széles körben ismertek a játékosok világában.

2007-ben egyesült a két márka, amely egyazon céget takart. Ekkor lett az Icemat termékeiből Steelseries. Egy évre rá az Ideazon (a Zboard gyártója) akvizíciójával nyerte el a cég jelenlegi portfólióját, amely egerek, egérpadok, billentyűzetek, fej- és fülhallgatók mellett néhány, az okostelefonok játékképességének növelését megcélzó kiegészítőből áll.

Fejhallgatók terén a Siberia mellett az utóbbi időben terebélyesedő H széria kínál alternatívát a számítógépes játékot komolyan venni szándékozóknak.

A paletta tetején a 9H és a H Wireless áll, amelyek képességeiket tekintve elég magasra teszik a mércét, viszont ennek megvan az ára is. Előbbi majdnem ötven-, míg utóbbi pedig kilencvenezer forintos árával még a legelszántabb vásárlókat is elgondolkoztatja.

A paletta átellenes végén pedig a 3H foglal helyet, aki a jelen tesz alanya is egyben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • AKG K450 és K550

    A két fejhallgató vásárlásával nem lőttem mellé: a kisebbik utcára, munkahelyre, nagyobbik számítógép mellé ideális.

  • Hama uRage Explode Evo bemutató

    Megfizethető ár, kényelmes viselet, kellemes hangzás. Ezek nem a gamer headset jellemzői?

  • CM Storm Sonuz

    Futurisztikus megjelenése és nagy mérete ellenére nem lehet rá panasz a Cooler Master mikrofonos headsetjére.

Előzmények