DIGI műholdas TV - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


toldiur
(csendes tag)

Ez az,h nekem a központos csaj mondta,h mennyibe kerül ha ki küldi a szerelőt.. Ha meg nem kell szerelő úgy nem nézek digit,és akkor is fizetnem kell a havidíjat.. Kezdetben amikor még friss volt a digi,akkor azt mondta a csaj,h ingyen ki jönnek stb...de már akkor is volt közöttük olyan szerelő aki bizony meg kérte a fáradságért járó díjat.. Ekkor sokan voltak akik vissza hívták a központot és az volt a felelet,h ők nem tehetnek róla,h a szerelő kiszállást kér.. stb duma.. ilyen a reklám fogás, de sokan kivannak téve annak,h vagy el fogadják,h fizetnek,(ami nem szerepel sehol a szerződésben) vagy nem kapnak parabolát.. szerintem ez nem fer.. tisztelet a kivétel de tényleg vannak szerelők akik, egyik napról a másikra akarnak meg gazdagodni.. másik topikban nyilatkozott egy szerelő,h kb 2 évig űzte az ipart és a plusz pénzekből össze szedte magát rendesen.. (nem csodálom). Én nem bántom a digit,sem a többit mind addig amíg mindkét fél be tartja a szabályokat.. Ő ha fel tudja rúgni,nekem sem lesz nehéz..
Az volt a legcsúnyább dolog amikor közölték velem,h ugyan övék a beltéri és garanciás is,de fizessem a kiszállást és javítás költségét.. És ezt a központos kisasszony mondta.. Nem kell mondanom,h úgy kidobtam a beltérit mint a macskát..
Illetve azelőtt pár nappal azzal sem értettem egyet amikor le telt az 1,éves akciós HBO pack.. mindjárt felemelve postázták a csekket.. ha le járt az 1 év miért nem szünteti meg a csomagot? (nem kértem a hosszabítást) és ha majd én újra akarom,akkor megrendelem.. A szerződésben ha 1,év van alá írva az legyen már akkor 1,év.. és még ezt össze vonja a rendes családi csomaggal 1,csekken,h ne tudd elválasztani és fizesd be azt amit ők rá írtak.. Én csak azt írtam ahogyan én jártam a digivel..

üzenetek