Microsoft Outlook Express topic - OS, alkalmazások fórum

üzenetek

hozzászólások


Fire/SOUL/CD
(félisten)
Blog

Tudod, az a gond, hogy ha lefuttatnál még egy-két víruskergetőt, akkor azok még mindig találnának kártevőket, ha pedig azok biztosan kártevők(és nem nyomkövető sütik/Tracking cookies stb), akkor sem biztos, hogy teljesen tiszta a rendszered, még akkor sem, ha esetleg a levelezésed megjavulna...
Ilyenkor Én csak azt javasolhatom, hogy a mentsd el a levelezésed, aztán húzd újra a rendszert. (tudom, adott esetben elég időigényes lehet, hogy minden progi/frissítés stb visszakerüljön)

gopeti
Nem kell egyenként törölni a leveleket, van lehetőség az összes levél törlésére is. Ráállsz a beérkezett üzenetek mappára, majd rákattintasz valamelyik levélre jobb oldalt és CTRL+A segítségével kijelölöd az összes levelet, majd DEL gomb. Ugyanezt eljátszod a elküldött levelek mappán is, majd ezt követően nyomsz egy jobb egér gombot a törölt elemek mappán és a törölte elemek mappa ürítése lehetőséget választod.
(Ez utóbbi esetben végleges törlést alkalmazól, amit nem lehet visszaállítani, úgy hogy légy biztos benne, hogy csak olyan levelek vannak itt, amik tényleg nem kellenek a jövőben)

üzenetek