PlayStation 3 - Konzol játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


arty
(veterán)
Blog

Vasárnap kint voltam Regamexen: csak mint máskor, ezúttal is szuper volt és a 8 óra ennyi lehetőség mellett egészen egyszerűen SEMMIRE SE ELÉG! :D (nem, a ps3 még nem elég retró, szóval az csak egy bluray playerként tette tiszteletét a kiállításon)

és/de kint volt a Colin konzol is és nem tudtam otthagyni ezt a kettőt:

Aliens már másodpéldány, system link/lan végigjátszáshoz kellett. Anno CRT-n láttam, most oleden is megnéztem és tök okésan néz ez ki a mai napig. Ráadásul nekem annyira bugosnak se tűnik... (pécén nyomtam ilyen moddolt állapotban, ami ELVILEG az AI-t is javítja, hát szerintem az ott csak rosszabb lett tőle... ott tényleg volt h beakadtak az alienek, ill megfagytak, itt sehol semmi gond, 4-ből a 2. nehézségen is az életemért küzdök és halok rendesen)

A Fast and furious showdown meg.... nos kell a gyűjteménybe a Wheelman és a Crossroads mellé :D 360as verzióra ácsingóztam, nem véletlenül, de az nincs. Úgyhogy marad a szarabb grafika és a pokolszar frémráta. Nem jó játékok ezek, de autós akciójátékból nincs nagy választék, én pedig bírom ezeket, szal marad a CSÉ kategória :) A PS2-es játékot még megnézném egyszer, arról jókat hallottam.

[ Szerkesztve ]

üzenetek